bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Ha május, akkor Bulldog Majális :-)
2016.04.29.
Folytatva a korábbi évek jól bevált gyakorlatát, bulizni hívjuk az általunk olyan nagyon szeretett fajták örökbefogadott védenceit, a gazdikat, a fajta szeretõket, az kutya imádókat és az állatbarátokat. Reméljük minél többen eljönnek hozzánk.
Az idõpont idén 2016. május 8. vasárnap, 10-tõl 16 óráig


Mit kell tudni a szaporítókról?
2014.09.09.


Harap-utca három alatt
megnyílott a kutya-tár,
síppal-dobbal megnyitotta
Kutyafülû Aladár.
Kutya-tár! kutya-tár!
Kutyafülû Aladár!

Húsz forintért tarka kutya,
tízért fehér kutya jár,
törzs-vevõknek 5 forintért
kapható a kutya már.
Kutya-tár! kutya-tár!
Kutyafülû Aladár!


Hõségriadó - Fontos információk!
2013.06.17.
Szinte ránk tört a nyár a vakációval egy idõben. A korábbi szélsõséges idõjárás helyett állandó 30 fok feletti hõmérséklet embernek és állatnak egyaránt megterhelõ fizikailag. Nagyon oda kell figyelnünk háziállatainkra. Jöjjön néhány jó tanács ezzel kapcsolatban.


VIGYÁZAT - HÕSÉGRIADÓ
2012.06.19.
A szélsõséges idõjárás, a rekkenõ hõség nem csak az embereket, de az állatokat is veszélyezteti. Kedvenceink hozzánk hasonlóan hõgutát kaphatnak, kiszáradhatnak és akár el is pusztulhatnak, ha nem vigyázunk rájuk!


Kutyaiskola nyílik a NOÉ Állatotthonban
2011.10.26.
2011 november 05.-én megnyitja kapuit Budapesten a harmadik tükörmódszer szellemében oktató kutyaiskola, amely a Noé állatotthonnal szorosan együttmûködve, területileg is azonos helyen szeretne megoldást nyújtani minden kutyásnak, akik mindkét fél számára élhetõ viszonyt szeretnének kialakítani kedvencükkel. Szeretettel várunk mindenkit. Érdeklõdni, tanfolyamra jelentkezni a +36 70 369 2999-es számon ill. a http://rakoscsabai.kutyasuli.hu/ oldalon lehet!
A NOÉ Állatotthontól örökbefogadott kutyák kedvezményes áron vehetnek részt a tanfolyamokon!


A szõrtüszõatka, hétköznapi nevén Demodex betegség
2011.10.20.
A szõrtüszõatkák (Demodex canis) gyakorlatilag minden kutyában megtalálhatóak, ám csak ritkán okoznak tünetekben is megnyilvánuló megbetegedést. A klinikai tünetekben megnyilvánuló demodikózis felfogható egyfajta "indikátor" betegségként, azaz jelzi, hogy az állat általános ellenálló képességével, immunrendszerével bajok vannak.


Ugye Te sem akarod elveszíteni a kedvencedet?!
2011.04.14.
Senkinek, még a rosszakaróimnak sem kívánom azt az érzést, amikor elveszíti kedvenc kutyusát, vagy cicáját! Ha már volt benne részed, ismered a bizonytalanság és tehetetlenség kétségbeejtõ elegyét! Ha még nem, akkor bízom benne, nem is fogod, hiszen ezen dolgozik cégünk az Örvangyal Kft. a NOÉ Állatotthon Alapítvánnyal karöltve.


Linkek
2009.07.31.
Honlapok, amiket érdemes megnézni.


Tudnivalók az angol bulldogról
2009.07.21.

Íme egy rövid ismertetés a fajtáról.


Tudnivalók a francia bulldogról
2009.07.21.
Íme egy rövid ismertetõ a francia bulldogról!