bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
KeverékKutya Webshop
NOÉ jótékonysági árverés

Gyúrós fiúk, lepke lélekkel keresik az igazit!

Likőr úgy döntött, hogy tollat ragad és egy kis smúzolós szöveggel megpróbál magának és haverjának Kosarasnak is fogni egy hiper-szuper gazdit! Én nagyon drukkolok nekik, hogy összejöjjön!


Hívásod és SMSed DUPLÁN SEGÍT!

Hívásod és SMSed 2018. január 1-től duplán segít, vagyis minden tranzakció után 500 Ft adományt kapnak a rászoruló állatok!


Nyáriszünet - az idő, amikor sok bulldog lábára kötnek útilaput...

Még el sem kezdődött a nyáriszünet, de folyamatosan özönlenek be a mentésre váró bulldogok és sajnos a gazda által leadni kívánt bulldogokra is igen hosszú már a várólista...


Miért legyél ideiglenes gazdi vagy végleges örökbefogadó?

Ha lennének még olyanok, akik nem tudják miért is jó ideiglenesen vagy véglegesen örökbefogadni 1-2 vagy akár több bulldogot, akkor olvassátok el egyik állandó ideiglenes, végleges bulldog rajongónk személyes irományát! :-)


Rebi vagyok és keresem a családom!

X Faktor válogatás indul!!! 1.500 MEGOSZTÁS a cél!
Keresem a családom! Ezért gondolkoztam, hogy szólok Lilu-nak, de nem akarok a TV-ben szerepelni, így elvetettem az ötletet.


Szaporítók melléktermékei, akikre már nem volt szükség....

Nézzétek Őket... 😢 szaporítók melléktermékei, kidobott értéktelen szemétjei 😢 8 beteg, kihasznált, testileg és mentálisan tönkretett bulldog és mopsz keverék érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentő Csoportja gondozásába Püspökladány környéki szaporítóktól történt mentésből.


Körző is betette a fenekét a tutiba! :-)

Körzőt vidéken az utcán szedték össze nagyon rossz állapotban. Hetekig rehabilitálódott nálunk, majd nem kellett sokat várnia míg rátalált az álomgazdi, aki nem kölyköt szeretett volna, hanem egy felnőtt kutyát. A képek és a gazdi írása alapján a lehető legjobb helyre került.


Beszámoló a 2017-es évről!

Itt az év eleje. Az elszámolások, a nagy számok ideje. Próbáltam röviden összefoglalni, mik is történtek 2017-ben.