bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
KeverékKutya Webshop
NOÉ 1 százalék

Lola napló!

Lola szépen csendben, de egyre jobban lett és most már semmi más nem hiányzik az életéből mind egy gazdi, akinek ő lehet a szeme fénye.


Obelix az igazi szívtipró!

Obelix elhelyezésében a berettyóújfalui menhely kérte a segítségünket.
Talált kutyaként került be hozzájuk a képen látható borzalmas állapotban.


Legnagyobb ellenségünk a szívférgesség!

Az utóbbi hónapokban bekerülő bulldogjaink nemcsak az általános rossz állapotuk miatt kerülnek horror összegbe, hanem amiatt is, hogy a bekerülők fele szívféreg pozitív. Ezek a hatalmas költségek nagyon megterhelik a fajtamentés számláját. Most a ti segítségeteket kell kérnünk Kedves Angyalok.


Pitypang

A Noé Állatotthon Alapítvány legújabb védence Pitypang, aki nyomokban angol bulldogot is tartalmaz, ezért a NOÉ Bulldog Fajtamentésének védence lett.
Mezőtúron találták iszonyú rossz állapotban, megállás nélkül köhög, fel van vizesedve a tüdeje, a röntgen kép alapján óriási a szíve és SZÍVFÉREG POZITÍV, a vérében hemzsegnek a microfilariak.


Mi újság a vacsoránkkal, Szilvi?

Emlékszik még valaki rajtam kívül a Hugó Hami nevű játékra? Miközben elkezdtem írni ezt a cikket, ez a játék ugrott be. Ahogy a kis vizilovak falták be a golyókat, olyan ütemben eszik bulldogjaink is a hippoallergén és a halas tápot. De az élet nem csak játék és mese, sajnos ki kell jelentenünk, hogy a tápraktárunk vészesen kiürült.....


Ideiglenes befogadót keres a két 1000 éves öreg csont bulldogunk!

Az esélytelenek nyugalmával...❤️
Igen, az esélytelenek nyugalmával írom ezeket a sorokat, hogy bemutassam Nektek két cuki kis öreg védencünket.❤️
Etelka❤️ és Obelix❤️


Babzsák az alig 9 kg-os angol kislány

Tudom, hogy mindig van lejjebb, de mikor megláttam az apró alig 9 kg-os csontsovány testét, akkor megint eszembe jutott, hogy ember miért tetted ezt!!!


Smith & Wesson a szívrablók!

Smith & Wesson, nevükhöz hűen sikeresen, mondhatni puskagolyó gyorsasággal gazdisodott, alig pár nap alatt (korábbi szuper örökbefogadóinkhoz kerültek együtt). Most az ő első pár napjukról szeretnénk jelentést tenni a gazdi tollából :)