bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
KeverékKutya Webshop
NOÉ 1 százalék

Gerenda rajongók figyelem!

Tudom, hogy nagyon sokan szeretitek, követitek a gyógyulását és szurkoltok neki, hogy újra négy lábon futkározhasson!
Mi természetesen ezért mindent megteszünk, így most arra kérem az összes Gerenda rajongót, kedvelőt, hogy gondoljon rá és támogassa akupunktúrás kezelését.


Obelix az igazi szívtipró!

Obelix elhelyezésében a berettyóújfalui menhely kérte a segítségünket.
Talált kutyaként került be hozzájuk a képen látható borzalmas állapotban.


Legnagyobb ellenségünk a szívférgesség!

Az utóbbi hónapokban bekerülő bulldogjaink nemcsak az általános rossz állapotuk miatt kerülnek horror összegbe, hanem amiatt is, hogy a bekerülők fele szívféreg pozitív. Ezek a hatalmas költségek nagyon megterhelik a fajtamentés számláját. Most a ti segítségeteket kell kérnünk Kedves Angyalok.


Pitypang

A Noé Állatotthon Alapítvány legújabb védence Pitypang, aki nyomokban angol bulldogot is tartalmaz, ezért a NOÉ Bulldog Fajtamentésének védence lett.
Mezőtúron találták iszonyú rossz állapotban, megállás nélkül köhög, fel van vizesedve a tüdeje, a röntgen kép alapján óriási a szíve és SZÍVFÉREG POZITÍV, a vérében hemzsegnek a microfilariak.


Próbálunk pozitívak lenni, de a hullámok eléggé összecsaptak most a fejünk felett!

A Bulldogmentés FULLon van... FULLDOGság van...Alapvetően egy pozitív embernek tartom magam, de a Bulldogmentés idei évét nézve sajnos gyakran az fut át az agyamon, amit már unalomig ismételhetnek alapítványok és civilek: ennek sosem lesz vége!


Koordináta

Egyelőre mi is csak azt látjuk amit Ti, és megszakad a szívünk ? Koordináta nagyon fiatal, talán 1 éves angol bulldog kisfiú, akit Nógrádsápon talát egy kedves állatbarát család. Nem hagyták sorsára a láthatóan nagy bajban lévő kutyát, összeszedték, megfürdették, orvoshoz vitték. Majd a Noé Állatotthon Alapítvány bulldog fajtamentésének segítségét kérték.


Babzsák az alig 9 kg-os angol kislány

Tudom, hogy mindig van lejjebb, de mikor megláttam az apró alig 9 kg-os csontsovány testét, akkor megint eszembe jutott, hogy ember miért tetted ezt!!!


Lolanapló!

Hosszú ideje nem jött hozzánk bulldog ideiglenesen, mert Nápolyink vitte a szívemet teljesen. Sokáig egy hasonló színű buci is sírást váltott ki belőlem, rájuk sem tudtam nézni. Meg is mondtam, bulldog ide soha többé nem jöhet.