bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő

Legyél te is átutaztató, legyél sansz!
2019.08.13.
Ideiglenes befogadónak lenni a világ egyik legjobb és közben a legrosszabb dolga is. A saját otthonodban, testközelből láthatod, ahogyan a törődésnek hála kinyílnak a megtépázott lelkek, aztán amikorra már a legjobban összecsiszolódtatok, akkor egy végleges családba kerülhet a nálad lévő kutya. Mit szépítsük, nem könnyű feladat elé állítod magad, ha bevállalod, de hidd el, rád van szüksége a kutyáknak. Egy ilyen döntéssel azonnal 2 kutyának is megváltoztatod az életét (az egyik, akit hazaviszel, a másik pedig aki a felszabadult menhelyi helynek köszönhetően szabadulhat), szóval tényleg igazi hőssé válhatsz egy pillanat alatt...ÉLETET MENTESZ! Olvasd el a cikkünket, hogy mire is gondolunk pontosan.


Divatkutya kontra fajtamentés
2019.06.24.
Évek óta a csapból is az folyik, hogy ne vásárolj szaporítótól, de sajnos még mindig nagyon sok emberhez nem jutott el a szavunk, így most újra próbáljuk felnyitni a szemeket!


Segítsetek Szultánnak családot találni!
2019.06.19.
Szultán most nem kimondottan barátságos. Szultán csalódott és zavarodott. Ezen okokból puffog, mint egy zsémbes öregúr.
Szultánt 8 év családban élés, saját otthonba tartozás után (külfödre költözés miatt) egy menhelyen találta magát és semmit sem ért.
Türelemmel és sok finom falattal már enyhül, de az idegeneket, a nyüzsgést még nem tudja hova tenni.
Egészen biztos, hogy mielőbb vissza kell kerülnie egy lakásba, hogy megnyugodhasson; akár ideiglenes befogadóhoz, akár a végleges és örök otthonába.
Kérjük segítsetek neki abban, hogy megtalálja a nyugalmát!


A szélmalomharc aminek soha nem lesz vége...
2019.05.31.
Elég pozitív személyiség vagyok, de a bulldogmentést nézve sajnos gyakran az fut át az agyamon, amit már unalomig ismételhetnek alapítványok és civilek: ennek sosem lesz vége!


Pilla keresi otthonát
2019.05.23.
👁Pilla👁 Mennyire cuki név, igaz? Nos, a név mögött egy kis zsémbes bulldog lakozik, fajtársaival szemben puffogó a kb. 5 év körüli leányzó, akinek most írtunk egy gazdikereső cikket...osszátok meg, hátha éppen általatok talál rá az IGAZI CSALÁD!


BullBlog 2019.05.11.
2019.05.17.
A Bulldogok mentése sosem egy könnyű feladat, mert nagyon felkapott fajtáról beszélünk épp ezért remek kiszemeltjeik a szaporítóknak. Nagyjából minden mentésnél ott hagyjuk a szívünkegy darabját, pedig tudjuk, hogy az adott helynél már csak jobbra kerülnek majd. De, amikor 1-1 hétvégére, sétára ennyien jöttök, segítetek, gyűjtötök valami hasznosat, akkor újra lendületet nyerünk... hiszen nem vagyunk egyedül. Itt vagytok nekünk ti, azok az emberek, akik segítenek nekünk, ha kifogyunk valamiből... KÖSZÖNÜNK NEKTEK MINDENT!


A nyírbogáti bulldogok szívultrahangra mennek
2019.05.06.
Tudtuk, hogy 22 kutya közül nem ússzuk meg, hogy egyikük szívféreg gyors tesztje sem lesz pozitív. Hármuk esetében lett pozitív az eredmény. A további vizsgálatok közül a következő állomás, a szív ultrahang, amire a mai napra kaptak időpontot a lányok.


A nyírbogáti horrortanya gazdikeresői
2019.05.03.
Eljött a várva vár pillanat, és a nyírbogáti bulldogok karanténideje lejárt. Mindenki megkapta a szükséges oltásokat, lassan mindenki túl van az ivartalanításon és az általános állapotuk is egyre jobb. Szépen gyarapodnak és kezd végre bulldog formájuk lenni. Szóval nincs más hátra, mint mindenkinek megtalálni a tökéletes családot, ahol ők is igazi családtagként élhetik hátralevő életüket.


Miranda kívánságlistája
2019.03.26.
*nagylevegő és sóhaj

Sziasztok Mircsa kedvelők!

Hosszú lesz, de kérlek, ha segítenéd Mircsó gyógyulását, olvasd végig!

Nem siettem el ezt a bizonyos kívánságlistát, amit Mircsó kér.
Nagyon hosszú. Én pedig nehezen szánom rá magam az ilyesmire, de ez nem az én listám. Ezek a Mircsó egészségéhez és komfortérzetéhez elengedhetetlen dolgok.


Újabb Bulldögös séta NOÉ-s bulldogokkal
2019.03.18.
Egyik lelkes önkéntesünk Vicky, aki szívén viseli a fajtamentés védenceit, gondolt egy nagyot és létrehozta a Séta NOÉ Bulldögökkel eseményt. Maga a szervezett séta havonta egyszer kerül megrendezésre, minden hónap első szombatján és minden sétának van egy támogatás része is melyet a fajtamentés gondozásában lévő bulldogok kapnak.


Miranda szívjárványos élete
2019.03.18.
Miranda jelenleg is a fajtamentés védence. Nagy szerencséjére ideiglenes befogadónál lakik kb. bekerülése óta. Valószínűleg már régen gazdinál lehetne, ha az a fránya szívféreg tesztje negatív lett volna. Miranda és ideiglenes befogadója úgy döntött indít egy személye blogot, melyen keresztül megismerkedhetsz ezzel a betegséggel és gyógykezelésével, valamint Miranda hétköznapjaival.


Duckó nagy átalakulása
2019.03.18.
Duckó 3 év körüli angol bulldog, aki közel az élettel összeegyeztethetetlen orredővel rendelkezett. De ez még nem minden, hiszen mind a két szeme is műtétre szorult a szemhéjának rendellenes állása miatt. Szóval Duckó kapott egy komplett arcplasztikát.


Csepeli Csabi
2019.02.27.
Csepeli Csabi, a Noé Állatotthon Alapítvány legújabb védence :(


Ginnyvel az élet
2019.02.17.


Candy egy hónapja ideiglenes befogadóival :-)
2019.02.15.
Egy hónapja él ideiglenes családban, egy hónapja szeretik őt, de még várja a végleges gazdiját Candy, aki egy hónap alatt nagyon sok mindent tanult.
Ideiglenes befogadója összefoglalta mire is van szüksége Candynek :-)


Fasírt elment :-(
2019.02.14.
Ma van az epilepszia világnapja. Fasírt meghalt hajnalban, egy epilepsziás roham közben.
Nem is jönnek a szavak jól. Százszor töröltem már vissza az elkezdett mondatokat. Szeretném megfogalmazni amit érzek/érzünk, de valahogy nem tudom, hogy is adjam át azt a mérhetetlen fájdalmat.


Fasírt harca a teljes életért!
2019.02.11.
Minden szaporítótól/gyepiről/gazdától bekerülő új kutya esetén nehéz szofisztikáltan fogalmazni, de amikor egy alig pár hetes rohamozó csöppség felett állunk tehetetlenül, olyankor még nagyobb görcsbe rándul a gyomrunk. Bemutatjuk nektek Fasírtot, akivel a normális élethez való jogáért küzdünk jelenleg.


Best of Rikács
2019.01.25.
Rikácsnak is nagy szerencsére van, mert ő is ideiglenes befogadónál várja, hogy rátaláljon az IGAZI végleges gazdi.
Reni egy pár sorban leírta, milyen is Rikáccsal az élet.


Mert ideiglenesnek lenni jó!
2019.01.16.
Bucka 10 év körüli angol bulldog kan, aki Karácsony óta lakik ideiglenes befogadónál. A kissé rozoga, ám annál csodálatosabb öregúrról és az ideiglenességről írt befogadója Melinda.


Evelin kortesbeszéde
2019.01.16.
Van nekünk egy régi örökbefogadónk Andi, aki sajnos már nem tudja hazavinni a mi Evelinünk, de feltett szándéka, hogy találjon neki egy szuper gazdit. Ennek érdekében megírta Evelin kortesbeszédét, remélve, hogy rajtuk kívül más is beleszeret.1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő