bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 | Következő

Ki ha én nem Isco, keresi hozzá illő GAZDÁJÁT!
2020.07.13.
Szeretném Nektek bemutatni Iscot❤, a 3 éves francia bucikát, aki sajnos a manapság nem ritka tipikus francia bulldog betegségben szenved, vagyis gerincsérve van.


Csupaszív Flórián keresi a nagybetűs GAZDÁT!
2020.07.13.
Flórián❤
Mit is mondhatnék erről a tüneményes, "bocsi, hogy élek" buci fiúcskáról, hiszen a képek magukért beszélnek.❤


Kicsi Szenillánk nagy műtét előtt áll!
2020.07.06.
Extra színű, extra kicsi, alig 1 éves és extra sok egészségügyi problémája van. Így vásárolj szaporítótól "különleges" kiskutyát!


Újabb kutyacsempészeket fogtak!!!!😢😡
2020.07.02.
Megint kutyacsempészeket fogtak az éjszaka Zala megyében! 💔😢😡 Hamarosan jövünk a részletekkel, de gondban vagyunk, így a segítségeteket kell kérjük.


MEGDÖBBENTŐ sorsok!
2020.05.28.
SOS segítségkérés érkezett a karcagi mentősöktől, akik szó szerint elfekvő állapotban találtak egy angol bulldog szukát, majd nem sokkal később egy madzag végéről mentettek meg egy másik rossz állapotú bulldogot is...


Rainbow most az életéért küzd!
2020.05.22.
⚠️⚠️🆘🆘 Rainbow bulldoglánnyal NAGYON NAGY A BAJ 🆘🆘⚠️⚠️
Rainbowt ezekben a percekben készítik elő sürgősségi szívféregeltávolító szívműtétre! Óriási a kockázat, a tét az ÉLETE, 😢🤞


Rainbow hírek, túl van a műtéten!
2020.05.22.
⚠️RAINBOW hírek, nézzétek ezeket a döbbenetes képeket!⚠️
Tegnap éjszaka Rainbow átesett a szívféreg eltávolító katéteres szívműtéten. Hála és köszönet Péterfia Dalma doktornőnek és a csodás csapatának, akik azonnal összeálltak, hogy megmentsék ennek az édes apró bulldoglánynak az életét! Rainbow a rossz állapota ellenére a műtéte jól viselte, 4 felnőtt (3 extra nagy és 1 kisebb) fér


Együtt mennek szívultrahangra a csajok
2020.05.18.
Azt szokták mondani, hogy a közös program mindig jó program. Sajnos azért vannak esetek, hogy ez mégsem annyira jó program... Két hete kerültek a gondozásunkba a Destiny's Child lányok, Beyoncé, Kelly Rowland és Michelle Williams, mert egymás között csak így emlegetjük a három angol bulldog lányt, akik egy helyről menekültek és ma együtt mennek szívultarhangra.


Potter, akinek nem elég egy varázslat, hogy rendesen kapjon levegőt
2020.05.06.
A Harry Pottert olvasgatva kerestünk mindenféle gyógyító varázsigét, amit mormolhatunk, amíg szegény pici Potterünk a műtőasztalon fekszik... Ugyanis ma jött el a nap, hogy megműtsék Pottert és mi már tövik rágjuk a körmünket az izgalomtól. Ez a műtét nem egy általános operáció lesz, de így a nyári meleg előtt a szó szinte legszorosabb értelmében is életmentő lesz.


Rainbow akinek nemcsak a neve sokszínű, hanem a betegségei is
2020.04.09.
Szivárvány végén kincs van, de most segítsetek megtalálni a kincset, ami még nincs... "A bölcs hangját sem hallod mindig, ahogy a vad vihar sem tombol örökké. A mennydörgést csönd követi, s a sötét nyomán mosolyog a szivárvány. /John Heider/"


Deo a sérült francia bulldog kislány!
2020.04.08.
Dejóóó, befutott hozzánk Deo. Persze sokkal jobb lett volna, ha sérülések nélkül érkezik ez a csodálatos kislány..de mivel már a gyógyulás útjára léptettük, így bízunk benne, hogy hamarosan megtalálhatjuk majd számára az IGAZIT!


Védjük együtt Bulldogjainkat!
2020.04.06.
A most kialakult helyzet senkinek sem, így nekünk sem könnyű, őszintén bevallva nagyon nehéz hetek állnak már mögöttünk, mióta bezártuk a kapuinkat a látogatók előtt. Most mégis segítséget kell kérnünk tőletek, kedves Angyalok. A kullancs és szúnyog szezon talán véget sem ért, az utóbbi pár hétben pedig rengeteg borzasztó állapotú bulldog került a gondozásunkba :( Ezek nagyon nagy terhet rónak a fajtamentés költségvetésére.


ZÁRVA VAGYUNK!
2020.03.16.
A corona (COVID-19) vírus veszély és a Kormány által kihirdetett vészhelyzetre tekintettel, a Noé Állatotthon Alapítvány BIZONYTALAN IDEIG ZÁRVA TART! Látogatókat, közmunkásokat, közösségi szolgálatosokat nem áll módunkban fogadni!
Örökbefogadás kizárólag telefonon előre egyeztetett konkrét időpontban lehetséges.


Malcolm küzdelme!
2020.02.17.
Nagyon kell most a DRUKK MALCOLMNAK az édes kis francia bulldog fiúnak, akire egy nagyon komoly gerincműtét vár, de sajnos a mai vérképe közbeszólt, ugyanis a májértékei az egedben vannak. Az elsődleges feladat a májértékek stabilizálása.


A SZERETET TÖKÉLETESSÉ TESZ❣️
2020.02.14.
A SZERETET TÖKÉLETESSÉ TESZ❣️
Valentin naptárunk 7. SZÍVABLAKA mögött #Brunella, a szaporítók áldozata! ❤️ GAZDIT KERES!


Vito története!
2020.02.10.
Nehezen indult a 2020-as év a fajtamentésnél. Az első bekerülő kutya Vito, akit egy autó gázolt el és gerinctörése van. De mi megküzdünk a lehetetlennel is.
HAJRÁ Vito!


Malőr a kis epilepsziásunk!
2020.02.03.
Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ne vásároljatok szaporítótól kiskutyát. Malőr valószínűleg egy ilyen felelőtlen vásárlás áldozata. Kicsinek cuki volt és aranyos, biztos a gyereknek is nagyon tetszett, de mikor elkezdődtek nála az epilepsziás rohamok már nem kellett tovább. Malőr 6 hónapos....


Hogyan telt a 2019-es év a bulldogmentésnél
2020.01.14.
Minden év elején nehéz összeszedni azt a sok történést, ami az előző évben történt. Ilyenkor eszünkbe jutnak a jó és rossz élmények egyaránt. 2019 bővelkedett mind a kettőben, de természetesen a jó dolgokra sokkal jobb visszaemlékezni.


Gazdit keres egy csőre töltött Puska :-)
2020.01.14.
Puska egy igazi csőre töltött puska, akit csak a legrátermettebbek és a legkitartóbbak fognak tudni hatástalanítani.
De a lehetőség és a kihívás adott! Hajrá!


Karácsonyi kívánságlista Ixorn tolmácsolásában
2019.11.26.
Gondolnátok, hogy egy kívánságlistát megírni a legnehezebb feladat? Szégyen, nem szégyen de nekünk ez az 😀 Ezért idén is megkértük egy ikonunkat, hogy foglalja össze, hogy mire van évközben a legnagyobb szükség (a gazdik és ideiglenes befogadók NEM idényszerűek, szóval őket nem is írjuk... ❤ )1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 | Következő