bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Bulldogos Pólók már csak limitált darabszámban!
2013.06.26.
Figyelem! Figyelem! Már csak limitált darabszámban, de még minden színben kaphatóak az idei Bulldogos támogatói pólók!


Elkészült az út! Köszönjük!
2012.06.14.
Az egyik legnagyobb álmunk teljesült a napokban! Csodálatosan megcsinálták a menhelyhez vezető utat. Nem csak szép, de nagyon sima is. :) És akiknek mindezt köszönhetjük Dr. György István Kőbánya országgyűlési képviselője, Főpolgármester helyettes, a XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata és a Makor Kft. és Nektek Angyalok, akik szintén minden követ megmozgattatok, hogy ez sikerüljön!


Megérkeztek a bulldogos pólók!!!!
2011.06.12.

Megérkeztek az idei bulldogos pólók! Limitált darabszámban, amíg a készlet tart! Siessetek, nehogy lekéssetek és póló nélkül maradjatok!


Örökbefogadva - kutyás antológia
2011.01.27.
Hatalmas várakozás és érdeklődés előzte meg a könyv megjelenését, hiszen a könyvben olvasható történeteket olyan hétköznapi emberek osztották meg velünk, akikkel nap, mint nap összefuthatunk az utcánkban található kutyafuttatóban. A könyvet olvasva - felismerve a történet szereplőit - talán még a Déjà vu érzése is elfoghat. Szeretettel ajánljuk-e könyvet minden állatbarát, állatszerető, vagy „csak” érdeklődő figyelmébe!


Köszönet a Hungária Bulldog Szekciónak!
2010.10.29.
Köszönetet szeretnénk mondani a Hungária Bulldog Szekciónak, akik a 10. Speciális Kiállítás keretében, Bulldog Szépségversenyt szerveztek kedvenc kategóriában.


Egyik legnagyobb támogatónk Zsargal doktor és a Kutyavári Állatorvosi Rendelő
2010.06.04.


Zsargal doktor a bulldogimádó
2010.05.18.

Örömünkre szolgál hogy Zsargal doktor urat támogatóink között tudhatjuk. Lelkesedése magával ragadó, követendő példa mindenkinek:)Blogja:
Katt ide


Kedves Támogatóink!
2009.04.01.
Kérjük, ha Ön a Bulldog fajtamentő csoportot pénzadománnyal támogatta, és hozzájárul neve közzétételéhez, jelezze nekünk az info@bulldogmentes.hu címen! (Természetesen arra is van lehetőség, hogy az adományozott összeg nélkül tüntessük fel az Ön nevét!)