bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 | Következő

NOÉs asztali naptár 2020
2019.10.04.
Nagy-nagy örömmel értesítünk benneteket, hogy elkészült a 2020-as asztali naptárunk, amit már bizonyára nagyon vártatok. 😃 Tartsatok velünk 2020-ban is, azaz védenceinkkel. Minden héten egy Noés lakó mosolyog ránk, egy egészen új nézõpontból fotózva õket. 📷


Játssz és támogass!
2019.02.21.
Vigyázz, kész, rajt! Segíts Buksinak, hogy sikeresen összegyûjtse az elkóborolt csontokat, és támogasd minden becserkészett falattal a Noé Állatotthon Alapítvány lakóit!


Mit kíván a Bulldogmentés?
2017.11.30.
Közeleg a karácsony és védenceinkkel összedugtuk a kobakunknak, hogy mégis mi minden lenne,amire szükségük van... tollba mondtak nekünk egy rövidebb listát, hátha lesz olyan bulldogõrült,aki meglepné õket innen pár dologgal ;)


Kiút a földi pokolból!
2016.12.13.

2016. december 6-án, 19! beteg, rossz állapotú bulldogszerû kutyát hozott a Mikulás a NOÉ Állatotthon Bulldog fajtamentõ csoportja számára.
Köszönjük az Állatvédõrség segítségét, nekik köszönhetõen összesen 65 kutya menekült meg errõl a szaporító pokolból! De lássuk részleteiben...


A NOÉ Állatotthon védencei karácsonyi kívánságlistája
2016.12.02.
A NOÉ Állatotthon védencei tollba mondták mire lenne a legnagyobb szükségük, mire vágynak, mi az aminek legjobban örülnének a Jézuskától.


Plüss bulldogot karácsonyra? Licitre fel!
2015.12.03.
Közeledik a karácsony és nem tudod mivel lepd meg bulldog rajongó párodat, ismerõsödet, barátodat? Itt a remek alkalom, hogy ÓRIÁSI meglepetést szerezz és még a bulldogokat is támogathatod!


KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2015.12.03.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethetõ, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!


Jó lenne egy váltás táska? Akkor licitálj MOST egy bulldogos táskára!
2015.09.09.

Szenvedélybetegek figyelmét kérjük! Egyszeri lehetõséget kínálunk számotokra, amikor kivételesen nemhogy megbocsátható, hanem kifejezetten javallott a szenvedélyek szabadon eresztése. (Persze tudjuk, ahogy Ti sem, úgy mi sem szenvedünk ebben a szenvedélyben, hiszen MINDEN PERCÉT ÉLVEZZÜK!!! :) )Ráadásul egybõl két mániát is elõránthattok a tarsolyból:


Segíts megvédeni Õket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét!
2015.06.25.
Védelmet kérünk kutyusaink számára! Mi már megmentettük õket a szenvedéssel, betegséggel és éhezéssel teli, sivár szeretet nélküli életükbõl. De néhány apró élõsködõ továbbra is szeretné megkaparintani! A bolhák a vérükre pályáznak, a kullancsoknak az életük kell! Segíts megvédeni Õket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!


4 szervezet 1 cél - Állj mellénk!
2015.02.12.
Aki ismer minket, munkásságunkat az tudja, évek óta segítünk, nem csak állatokon...
Most újra megtesszük, és ezúttal egy kicsit nagyobb fába vágtuk a fejszénk. 4 szervezet fogott össze 1 cél érdekében.


ADOMÁNYOZZ ÉLETET!
2015.01.08.
Mi történik egy gázolást túlélõ kutyával? Hová kerül hosszú évek után a láncra vert állat, akit végre megmentett valaki? Ki ápolja a bántalmazott, megkínzott állatokat?
Az Adjukössze.hu oldalon futó gyûjtõakciónk célja a NOÉ Állatotthon kórházrészlegének felújítása. Az adománygyûjtés 2015. március 5-ig tart. Kérjük, segítsetek egy megosztással, és járuljatok hozzá kórházrészlegünk felújításához, hogy állataink jó körülmények között rehabilitálódhassanak és gyógyulhassanak. Hálásan köszönjük!


Szemezzünk együtt Dollárral!
2015.01.08.

Dollár a 2014-es év utolsó elõtti napján került a fajtamentés gondozásába egy állatvédõ magánszemélyen keresztül. Sajnos az állapota nem mondható igazán jónak, de még ennél is borzasztóbbak a szemei.


KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2014.12.09.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethetõ, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!


Edgár, akit senki sem keresett
2014.11.23.

Edgár története október végén kezdõdött, mikor is telefonhívás érkezett egy Dunaharasztiban talált francia bulldog fiúval kapcsolatban. Természetesen Edgár a fajtamentés gondozásába került, de eredeti gazdája sajnos nem került elõ aminek gyanítjuk, hogy megvan az oka, ugyanis Edgár már nem annyira fiatal és több egészségügyi problémája is van.


VakHangya második élete
2014.11.16.

VakHangya elhelyezésében egy doktornõ kért segítséget, ugyanis VakHangya gazdája kimondta a kutya halálos ítéletét. Altatásra vitte a rendelõbe, mert már öreg, majdnem teljesen vak és beteg is, tehát most már költeni kellene rá.


Yukka küzdelmének elsõ lépése
2014.10.17.

Yukka a hét elején került a fajtamentés gondozásába. Ez egy szokványos történet lenne, hiszen mi vagyunk a fajtamentés, de Yukka esete eléggé egyedi. Jelenleg le van bénulva a hátsó felére, és az elsõ körös ortopédiai vizsgálat alapján a következõ lépés az MR vizsgálat lenne neki.


Yukka küzdelmének kezdete
2014.10.14.

Yukka elhelyezéséhez és a további kezelések folytatásához a Debreceni Kutyaház Állatotthon kért segítséget.
Yukka 4 éves francia bulldog kan, aki imádja az életet és nagyon szeret mindig a középpontban lenni. Itt még nem is lenne meglepõ a történet, hiszen minden tipikus francia bulldog ilyen, de sajnos Yukka jelenleg a hátsó felére béna...


Szemezz velünk :)
2014.09.17.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.


Támogasd védenceinket, vásárolj NOÉs falinaptárat!
2014.09.04.
Frissen, ropogósan, korlátozott darabszámmal megérkezett a 2015-ös, A3 méretû, az állatotthon védencei által népszerûsített falinaptár, amelynek megvásárlásával a NOÉ Állatotthont támogatod.


LEGYÉL JÓFEJ ÉS TRENDI! SEGÍTS, ÉS NYERJ!
2014.07.22.
Legyél jófej és trendi ! Segíts, és nyerj! Adományozz minimum 2.000 Ft-ot állataink orvosi költségeire, és nyerd meg a GARMIN menõ cuccainak egyikét, vagy akár mindkettõt. Dupla adomány, dupla esély!
Akció idõtartama: 2014. július 24 - augusztus 31.1. 2 3 | Következő