bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Hogyan segíthet?
2009.07.31. A legnagyobb segítség, ha örökbe fogad egyet gazdátlan kis védenceink közül! Így kétszeresen is segít, hiszen szerető otthont nyújt egy rászoruló állatnak és a megüresedő helyre mi újabb szerencsétlenül járt bulldogot tudunk befogadni!

Természetesen lehetőség van jelképes örökbefogadásra is. Bulldogjaink virtuális örökbefogadásához válassza ki az adott állatot gazdit kereső rovatunkból, és kattintson az állat adatlapján a Virtuális örökbefogadásra!

Alapítványunkat azzal is segítheti, ha felhívja ismerősei, barátai, családtagjai figyelmét a felelős állattartásra, a menhely munkájára. A Letöltés menüpont alatt megtalálja bannereinket; kérjük, ha teheti, helyezze el őket weboldalán, hátha segítségével potenciális örökbefogadó vagy támogató érkezik állatotthonunkba!

Folyamatosan fogadjuk önkéntesek jelentkezését is; ha van kedve segíteni az állatok körül vagy részt venni Bulldog fajtamentő csoportunk kutyamentő akcióiban (szállítás, ideiglenes befogadás stb.), akkor szeretettel várjuk rákoscsabai állatotthonunkban a szombati nyílt napokon délelőtt 10 órától!

Bulldog fajtamentő csoportunk köszönettel fogad bármilyen apró adományt, segítséget, tárgyi felajánlást is kis védencei számára. Honlapunk Mit adományozzak? menüpontja alatt megtalálja, milyen tárgyi adományokra (gyógyszerek, eledel, pórázok stb.) van a legnagyobb szüksége éppen bulldogjainknak.

Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentő munkánkat szinte teljes egészében ebből fedezzük.
Adószámunk: 18169696-1-42

A pénzbeli adományokat bankszámlaszámunkra várjuk a kedves állatbarátoktól; az adományok után adókedvezmény vehető igénybe. Bankszámlaszámunk: 11710002-20085023

Kérjük, látogasson el hozzánk és győződjön meg róla személyesen, hogy adománya jó helyre kerül és valóban az állatokat segíti!

Megosztom a Facebookon