bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 | Következő

Védjük együtt Bulldogjainkat!
2021.03.03.
A most kialakult helyzet senkinek sem, így nekünk sem könnyû, õszintén bevallva nagyon nehéz hetek állnak már mögöttünk, mióta bezártuk a kapuinkat a látogatók elõtt. Most mégis segítséget kell kérnünk tõletek, kedves Angyalok. A kullancs és szúnyog szezon talán véget sem ért, az utóbbi pár hétben pedig rengeteg borzasztó állapotú bulldog került a gondozásunkba :( Ezek nagyon nagy terhet rónak a fajtamentés költségvetésére.


Babszi, avagy egy újabb gerincproblémás francia bulldog!
2021.02.25.
Sajnos az elmúlt évek egyértelmûen az igazolják, hogy a francia bulldogok nagyrészénél, ami a kontrollálatlan szaporításnak köszönhetõ, egyre több gerincproblémás egyed van. Ezek a gerincproblémák amik leginkább gerincsérv formájában jelennek meg, sok esetben mûthetõek, de sajnos a gazdák ennek a költségére nincsenek felkészülve, hiszen ez több 100 000 Ft.


Beszámoló a 2020-as évrõl!
2021.02.02.
Nagyon furcsa érzések vannak bennünk a 2020-as évrõl. Azt hiszem semmilyen szempontból nem volt egy átlagos év. Nem volt átlagos a mi szempontunkból, a COVID miatt és nem volt átlagos a bekerülõ bulldogok szempontjából sem.


Francia bulldog - a tömör gyönyör
2021.01.13.
A kutyakajas.hu oldal készített egy igazán bájos fajtaismertetõt a francia bulldokról, amit most szeretnénk megosztani veletek :) Aki ismeri a francia bulldogokat, azért kattintson...aki pedig nem, hát ne várjon vele tovább :D


Új év, új remények... sajnos nem! Új év, új csalódások! 😢
2021.01.05.
Már nem is tudunk mit írni... igen, megint egy szerencsétlen iszonyú állapotban lévõ bulldog. Versegen találták és a megtalálónak köszönhetõen azonnal a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének védence lett.


Karantén Karácsony
2020.12.09.
A 2020-as év és persze ezzel együtt a Karácsony sem lesz olyan, mint eddig. A védenceink sajnos idén nem tudják megtapasztalni azt a fajta csodás élményt, ami évek óta jellemzi a karácsonyi rendezvényünket. Ám mi hiszünk a szeretben és a csodában, ezért arra gondoltunk, hogy fogjunk össze ebben a rendkívül nehéz helyzetben és távoli elérésre és megélésre invitálunk titeket.


AROMA, CSAK ERÕS IDEGZETÛEKNEK! 💔😢😡
2020.11.25.
Õ #Aroma és mindössze kb. 2,5 éves kan angol bulldog torzó. Mától a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentõ csoportjának védence, és csak reménykedünk, hogy nem érkezett késõn a gondozásunkba.
Torz kis teste, gyulladt, lángoló, megvastagodott, kopasz bõre, nem túl bíztató laboreredménye, állandó hányása és sûrû orrfolyása van. Innen indulunk és csak reménykedünk, hogy a sikerülni fog.


Gazdásodj okosan!
2020.11.19.


Gazdásodj okosan!
2020.11.19.


Szõnyeg egy újabb lebénult bulldog :-(
2020.11.12.
Szõnyeg bulldog úrnak a mátészalkai Összefogás az Állatokért Alapítvány kért segítséget. A kapott információk szerint néhány nappal korábban bénult le, valószínûleg gerincsérv miatt.


Málé és az õ angyala!
2020.10.19.
Múlt héten írtunk egy segítségkérõ posztot, hogy Málé bulldogunknak szeretnénk megszépíteni az utolsó idejét és nagyon szeretnénk, ha valaki ideiglenesen befogadná õt arra az idõre ami még hátra van.


Elmúlás...
2020.10.12.
A kutyák mentésében és kutyák örökbefogadásában azt a legnehezebb elfogadnunk és megértenünk, hogy õk sajnos sokkal kevesebb idõt tölthetnek el velünk, mint amennyit szeretnénk.


A szívférges zöldségek Cékla és Zöldbab
2020.10.09.

"Aki nem lép egyszerre,
Nem kap rétest estére,
Mert a rétes igen jó,
Katonának az való."

Ha hozzánk hasonlóan ti is a mondóka ütemében olvastátok az elõzõ sorokat, akkor lapozzatok tovább és nézzétek meg, hogy kik mendegéltek szeptember közepén a forgalmas Szentendrén, a 11-es út mentén....


Málé túl van a mûtéten!
2020.10.09.
Málé bulldoglányunk, akit a saját gazdája adott le hozzán borzasztó állapotban óriási kifekélyesedett emlõdaganatokkal túl van at elsõ mûtéten. Szó szerint tokától bokáig fel van vágva.


Ki ha én nem Isco, keresi hozzá illõ GAZDÁJÁT!
2020.07.13.
Szeretném Nektek bemutatni Iscot❤, a 3 éves francia bucikát, aki sajnos a manapság nem ritka tipikus francia bulldog betegségben szenved, vagyis gerincsérve van.


Csupaszív Flórián keresi a nagybetûs GAZDÁT!
2020.07.13.
Flórián❤
Mit is mondhatnék errõl a tüneményes, "bocsi, hogy élek" buci fiúcskáról, hiszen a képek magukért beszélnek.❤


Kicsi Szenillánk nagy mûtét elõtt áll!
2020.07.06.
Extra színû, extra kicsi, alig 1 éves és extra sok egészségügyi problémája van. Így vásárolj szaporítótól "különleges" kiskutyát!


Újabb kutyacsempészeket fogtak!!!!😢😡
2020.07.02.
Megint kutyacsempészeket fogtak az éjszaka Zala megyében! 💔😢😡 Hamarosan jövünk a részletekkel, de gondban vagyunk, így a segítségeteket kell kérjük.


MEGDÖBBENTÕ sorsok!
2020.05.28.
SOS segítségkérés érkezett a karcagi mentõsöktõl, akik szó szerint elfekvõ állapotban találtak egy angol bulldog szukát, majd nem sokkal késõbb egy madzag végérõl mentettek meg egy másik rossz állapotú bulldogot is...


Rainbow most az életéért küzd!
2020.05.22.
⚠️⚠️🆘🆘 Rainbow bulldoglánnyal NAGYON NAGY A BAJ 🆘🆘⚠️⚠️
Rainbowt ezekben a percekben készítik elõ sürgõsségi szívféregeltávolító szívmûtétre! Óriási a kockázat, a tét az ÉLETE, 😢🤞1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 | Következő