bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 | Következő

Így buliztunk mi 2013-ban….avagy az V. Segélykoncert
2013.09.27.
Idén immáron 5. alkalommal rendeztük meg az év buliját szerény kis hajlékunkban. A hagyománnyá vált rendezvényünket idén is sok állatbarát, támogató, szimpatizáns és fellépõ támogatta, akik mind-mind szívügyüknek érzik, hogy segíthessenek a bajba jutottakon és hogy az állatvédelem és állatszeretet „kultúrája” minél szélesebb körben elterjedjen.


GYEREKNAP a NOÉ ÁLLATOTTHONban!
2013.05.24.
2013. május 26-án, vasárnap nálunk is GYEREKNAP lesz!
Szeretettel várunk minden gyereket és gyermeklelkû felnõttet 11:00 és 14:00 óra között.
Lesz itt arcfestés, kézmûves foglalkozások, aszfaltrajz, sorversenyek, vetélkedõk. És természetesen állatsimogató is. Itt lesz velünk Azil a celebróka, Monk a kisvaddisznó, Áfonya és Béfonya a két rosszcsont kecskegida, Bibi a bárány, nyuszik, teknõsök és persze rengeteg simogatásra vágyó kutya, cica, malac és ló ...


Kutya világkiállítás 2013 - Hungexpo, Budapest
2013.05.15.
2013. május 15-tõl május 19-ig kint vagyunk a Hungexpo G pavilonban a Kutya Világkiállításon, a Fajtamentõ standon. Szeretettel várunk minden érdeklõdõt, aki kiváncsi a munkánkra, és szeretne megismerkedni velünk ezen a remek kutyás programon :)


Május 18 - Fajtamentõ csoportjaink és MiniMenhely részlegünk ZÁRVA !!!
2013.05.14.
FIGYELEM! Május 18-án, szombaton Fajtamentõ csoportjaink és MiniMenhely részlegünk ZÁRVA TART, de senki sem marad program nélkül. Csoportjaink 3 helyen képviseltetik magukat: a Kutya Világkiállításon a Hungexpo területén, AtiBox Kiállításon Felsõlajoson és az 5. Bulldog Beauty Show-n Velencén. Szeretettel várunk mindenkit :)


... csak a csend maradt ...
2013.01.21.
... Hogy lehet mondatokat formálni ott, ahol szavak sincsenek ...
... Elvesztettünk valakit és próbáljuk elfogadni, feldolgozni, de ezt képtelenség ...
Elment Móni és Yoda, és soha, soha, soha nem lesznek már itt velünk. Egy pillanat alatt, értelmetlenül és visszafordíthatatlanul itt hagytak mindent, anyát, testvért, szerelmet és a noés családot. A hír rövid és gyomorba vágó: tragikus autóbalesetben elhunyt Csáki Mónika és imádott kutyusa Yoda.


Kötelezõ mikrochip, átok vagy segítség?
2012.12.06.
Arról már talán mindenki hallott, hogy az állatvédelmi törvény és a kapcsolódó jogszabályok rendelkezése értelmében 2013. január 1 után minden 4 hónapos kort betöltött kutyát kötelezõ egyedi azonosító mikrochippel ellátni és azt regisztrálni az erre a célra fenntartott adatbázisban.
Sokat beszéltünk már errõl és természetesen ezzel kapcsolatban is megoszlanak a vélemények, rengeteg a felvetõdõ kérdés, félelem mind a gazdákban, mind az állatvédõkben és az állatorvosokban is.


Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthon Alapítványnál!
2012.11.16.Bulldog vers
2012.06.04.
A hétvégi Kampányzáró BálaBulin az egyes speciális projektek számára vicces feladatot eszeltek ki... méghozzá, hogy rövid idõ leforgása alatt írjunk egy verset a projektünkrõl.....


Kampányzáró BálaBuli
2012.05.29.
Szeretettel meghívjuk minden önkéntesünket, kampánysegítõnket, támogatónkat, a NOÉ család minden tagját állatotthonunk Kampányzáró BálaBulijára, amelyre 2012. június 2. napján (szombaton), 18:00 órától kerül sor az állatotthonba! A fergeteges hangulat garantált!


Gyereknap az Állatotthonban!
2012.05.23.
Május 26.-án (szombaton) 11-14 óra között gyereknapot tartunk a NOÉ Állatotthonban!

Programok:
- arcfestés (ingyenes)
- ügyességi versenyek
- kézmûves foglalkozás

Minden, az állatotthon valamelyik lakóját ábrázoló rajzért ajándékot adunk!

6 hektáron játszótér és állatsimogató is várja a kicsiket, nagyokat egyaránt!


Húsvéti nyuszisimogató és tojáskeresõ verseny
2012.03.29.

Idén is arra kérjük az állatbarátokat: ne vásároljanak felelõtlenül kisnyuszit, kiscsibét a gyerekeknek. Ehelyett április 8. napján, vasárnap (11-14 óra között) szeretettel várunk minden érdeklõdõt kortól függetlenül az állatotthonba nyuszisimogatásra és tojáskeresõ versenyre.II. NOÉ -s Cicás Nap
2012.03.13.
Április 1-jén, 10-15 óra között kerül megrendezésre a NOÉ Állatotthon Alapítvány Macskamentõ csoportjának: II. NOÉ -s Cicás Napja.
Várunk mindenkit sok szeretettel, aki imádja a cicákat és szeretne egy kellemes napot eltölteni állatotthonunkban. Rendezvényünkön várunk kicsiket és nagyokat, klassz programokkal, vendégekkel és fellépõkkel


Vizsgafilm a felelõs állattartásról és a NOÉ Állatotthon Alapítványró
2012.01.19.
A Komlósi Oktatási Stúdió diákjai vizsgafilmje a felelõs állattartásról és a NOÉ Állatotthonról. Köszönjük Klein Ronnak és csapatának ezt színvonalas filmet. Reméljük a jutalmuk egy kitûnõ minõsítés lesz.


"EBADÓ” és ami még változott … változások az állatvédelmi törvényben
2012.01.08.
Ebrendészeti hozzájárulás, veszélyes ebek, állatok életének kioltása, chipregisztráció, ebösszeírás, kutyák tetoválása, lovak sütése, állatok esztétikai célú csonkítása – néhány fontosabb címszó az Állatvédelmi törvény január 1-én életbelépett módosításai közül. A legnagyobb visszhangot nyilván a köznyelven csak ebadónak nevezett hozzájárulási forma váltott ki, pedig még nagyon sok fontos és fajsúlyos kérdés változott. A NOÉ Állatotthon utána járt és pontosított néhány részletet a témában.


Felvonulás és Megemlékezés, ahogy egy elsõvonuló látta
2011.10.17.
Ez az elsõ évem a Noénál. Voltam már Örökbefogadó napon, Majálison, Segélykoncerten, és most a Felvonuláson. Mind - mind teljesen más kategória, más érzés, más feeling. Most elmesélem a felvonulás milyen érzéseket váltott ki belõlem, mint elsõ felvonulóból.


Állatok Világnapi FELVONULÁS és MEGEMLÉKEZÉS
2011.09.23.
2011. október 2. vasárnap - Állatok Világnapi FELVONULÁS és MEGEMLÉKEZÉS az emberi kapzsiság, szórakozás és anyagi haszonszerzés állatáldozatairól!
A gyülekezés 10 órakor lesz az V. kerület, Bazilika melletti parkolóban, és a felvonulás a szokásos útvonalon tart a Hõsök teréig az Andrássy úton végig haladva!
A felvonulás után (kb. 12 órakor) a Hõsök terén megemlékezést tartunk, melyen mécsest gyújtunk az áldozatokra emlékezve.


Ideiglenes befogadót keresünk Mókának a hendikeppes bulldog hölgynek.
2011.08.25.
Hol is kezdjem Mókánk történetét.
Kezdõdött egy telefonhívással még áprilisban, ahol állatbarátok kértek segítséget egy autók között szaladgáló, riadt angol bulldognak, akit sikerült megfogni, de sajnos hazavinni nem tudják. Mi azonnal a segítségükre siettünk, hiszen egy bajban lévõ bulldogot sohasem hagyunk magára.


Bully van-FOTÓPÁLYÁZAT
2011.05.27.

"Bully van a parton a szabadstrandon, velünk együtt tombol a nyár...."

Ezzel a kicsit aktualizált dalszövegrészlettel szeretnénk bevezetni az idei nyár egyik legnagyobb, legizgalmasabb, legkreatívabb fotópályázatát. Nem kell hozzá mást tennetek, mint beküldeni egy vagy több fényképet a bulldogotokról (francia, angol, amerikai), amint éppen bullyzik.Bulldog szépségverseny
2010.09.23.
A Hungária Bulldog Szekció által rendezett 10. Speciál Kiállítás keretében, Bulldog szépségverseny-t szerveznek kedvenc kategóriában, Angol illetve Francia bulldogok részére.


NoéCaching
2010.02.05.
Nyomozz velünk értékes ajándékokért!
A kaland most kezdõdik!Előző | 1 2. 3 | Következő