bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Babszi, avagy egy újabb gerincproblémás francia bulldog!
2021.02.25. Babszit a Primavet állatorvosi rendelõben hagyták ott, mert hátsó lábaira lebénult, és valószínûleg gazdái nem tudták finanszírozni az MR és a mûtét költségét. Ez 300 000 ft volt, amit a fajtamentés a kutyával együtt vállalt.
Babszi gerincsérves volt és azonnal átesett az MR vizsgálaton és a gerincmûtéten is. Az orvosok és mi is nagyon bizakodóak vagyunk, és minden meg fogunk tenni, hogy Babszi ismét 4 lábon és teljes életet élhessen, hiszen nagyon fiatal még, csak 4 éves.
Jelenleg már a NOÉ-ban lábadozik. Egyelõre nagyon össze van zavarodva, nem érti mi történt vele és miért nem haza került, miért egy menhelyen van. Emiatt nagyon rosszul eszik és eléggé maga alatt van. Jelenleg még nem tudja akaratlagosan üríteni a hólyagját, így napi szinten többször ki kell nyomni belõle a pisit. Az állatkórházban készült labor alapján a vese értékei sem kielégítõek így minden nap infúziós kezelést kap, és kontrollálják az állapotát folyamatosan újabb laborvizsgálatokkal.
De van jó hír is, hogy próbál 4 lábon járni. Persze nagyon messze még az út vége, és egyenlõre a vizeletet is nyomni kell belõle, de mi hiszünk abban, hogy hátralévõ életében teljes életet tud majd élni.
Varratszedés után megkezdjük a fizioterápiás kezelését, ami egy ilyen mûtét után elengedhetetlen ahhoz, hogy járása újra tökéletessé váljon.
Babszi eddigi vizsgálatai, gerincmûtétje, kórházi kezelése, gyógyszerei már meghaladták a 300.000Ft-ot. Nagyon nagy szükségünk lenne a támogatásotokra. Köszönjük, ha támogatni tudod! 🙏❤️

👍 NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma: OTP 11710002-20085023

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️ A megjegyzés rovatba kérjük beírni: Babszi ‼️

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás!
🙏Hálásan köszönjük!🙏

⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidõ, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2020.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42


Megosztom a Facebookon