bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Happy Bulldog World- avagy bulldogos naptárat mindenkinek
2013.12.20. Ha a fenti szófordulatot halljátok, biztos sokan felkapjátok a fejeteket, hiszen minden bulldogos tudja, hogy röfögõkkel az élet valóban csak Happy lehet. Nekünk viszont nem csak ezt jelenti. A Happy Bulldog Word idén másodszor teszi azt a felajánlást, hogy az általa készített egyedi bulldogos falinaptár bevételébõl támogatja a NOÉ Bulldog fajtamentését. A tavalyi évben az eladott naptárak bevételének egy részébõl több 100 kiló jó minõségû bulldogoknak való táppal támogatta bulldogjainkat, melyet ezúton is nagyon szépen köszönünk.Íme egy video a tavalyi naptárról, az adomány átadásáról és az idei naptár elõkészületérõl, sok ismerõs arccal.


A héten kaptuk a hírt, hogy elkészült a 2014-es falinaptár, mely nem egy hétköznapi naptár, hiszen a bevételébõl ismét támogatni szeretnék a fajtamentés munkáját. A naptár elkészítéséhez a Happy Bulldog World rajongói több mint 2400 fotót küldtek a világ minden részérõl.


A kampány most indul, amelyet folyamatosan nyomon tudtok követni a Happy Bulldog World, twitter illetve facebook oldalán.
https://www.facebook.com/happybulldogworld?ref=ts&fref=ts

Happy Bulldog World

A naptár idén is fantasztikusan jól sikerült, melyben felfedezhettek egy jó pár ismerõs arcot, akik mostanra már boldog családban élnek.
Ha támogatni szeretnéd munkánkat és gazdagodni szeretnél egy egyedülálló bulldogos falinaptárral, akkor nem kell mást tenned, csak az alábbi linken megrendelned a naptárat.

Itt rendelheted meg!

Én már rendeltem.


Megosztom a Facebookon