bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

ORSZÁGOS KISÁLLAT ÉS NÖVÉNYVÁSÁR 2013. október 19-20.
2013.10.10. Mi ott leszünk, és te?Egy kis ízelítõ a programokból:

A már több mint két évtizedes múltra visszatekintõ rendezvényünk, a kisállatok és növények megunhatatlan, színes kavalkádja gyermekeknek és felnõtteknek egyaránt tartalmas, élményekben gazdag programot nyújt majd.

Valódi dzsungellel várnak minden kedves érdeklõdõt. Ízelítõül a rendezvény kínálatából:

Minnesotai törpemalac-show, siklók, gekkók, hörcsögök, lepkék, díszbaromfik, ásványok, sündisznók, kaktuszok, madárpókok, tengerimalacok, papagájok, törpe- és óriásnyulak, kutyák, macskák, orchideák, díszmadarak, kígyók, kaméleonok, rágcsálók, görények, galambok, egzotikus dísznövények, pozsgások, bonsai, vízinövények, teknõsök, akváriumok, terráriumok, csigák, stb.

Trópusi hüllõ-bemutatóval és állatsimogatóval is várjuk vendégeinket: óriásgyíkok, kígyók, siklók, leopárdgekkók, madárpókok, szakállas agamák kerülnek bemutatásra.

Valamennyi, fent felsorolt állat és növény gondozásához, tartásához szükséges eledel, tápszer, valamint felszerelés megvásárolható a rendezvény helyszínén. Ingyenes állatorvosi szaktanácsadás is a vendégek rendelkezésére áll, a Délpesti Állatgyógyászati Központ orvosai várják majd a kérdéseket.

A rendezvény idõtartama alatt ingyenes játszóházzal, arcfestéssel, kézmûves foglalkozásokkal várják a gyermekeket.

A szervezõk továbbra is nagy figyelmet szentelnek az elárvult állatoknak is, remélve, hogy sok-sok kutya és cica talál majd szeretõ gazdára.
A segíteni kész látogatók adományait is - elsõsorban eledelt, felszerelést, pokrócokat, stb. - nagy szeretettel várják az állatvédõ alapítványok.

Belépõ: felnõtt: 900 Ft
gyerek (5-14 éves korig): 400 Ft

Idõpont, nyitva tartás
2013. október 19. /szombat/ - 2013. október 20. /vasárnap/

A szervezõk a programváltoztatás jogát fenntartják!

Cím: Budapest, 14. kerület, Zichy Mihály út 14., Petõfi Csarnok

Megosztom a Facebookon