bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Vito
Nem: kan
Született: 2017.06.01.

Vitonak elkészült a kiskocsija, így már csak úgy hasít vele a mehelyen. Egyszerûen nem lehet nem imádni, mert határtalan a boldogság ami sugárzik róla!

Vito története kicsit szövevényes. Sajnálatos módon még január végén elütötte egy autó egy vidéki faluban. Eredeti gazdája elõkerült, aki nem tartott rá igényt, és különben is õ már elpasszolta másnak. Ám elõkerült a korábbi gazda volt párja, aki nem hagyta magára a sérült kutyát és próbált neki segíteni. Amit megtehetett meg is tett érte, de mikor kiderült, hogy a kutyának gerinctörése van és további költséges vizsgálatok is szükségesek a segítségünket kérte. Rövid egyeztetés után Vito már ott is volt az MR vizsgálaton, ami elengedhetetlen volt a további kezeléséhez.
Sajnos a vizsgálat eredménye lesújtó volt. A gerince nemcsak eltört, de el is mozdult és a kimozdulás olyan súlyos, hogy sajnos semmi esélye nincs arra, hogy újra lábra álljon.
De mi nem adjuk fel, hiszen több kocsis kutya is van jelenleg a NOÉ Állatotthon gondozásában.
Azóta Vitó átesett egy gerincét stabilizáló mûtéten, ami jól sikerült.
Az elmúlt egy hetet még kórházban kellett töltenie, de úgy tûnik a mai napon hazaengedik õt.
Még nem tudjuk, hogy hogyan alakul a széklet és vizelettartása, de sajnos esélyes, hogy egyiket sem fogja tudni tartani.Vito eddigi vizsgálatai, mûtétje és kórház kezelései nagyságrendileg 200 000 ft körül vannak, ami iszonyatosan magas és sajnos a fajtamentés kasszája eléggé üres.

Köszönjük, ha részesei lesztek a kezeléseinek és a mindennapjainak.
A legapróbbnak gondolt segítség is hatalmas számára.

Segíteni neki a következõ módokon tudtok:

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:
Vito adatlapja

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

OTP Bankszámlaszám:

11710002-20085023


PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Kérjük, hogy a közlemény rovatba írjátok be mindenképp:
BULLDOGMENTÉS

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon