bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Zénó
Nem: kan
Született: 2017.07.01.

Zénó 5 hónap körüli francia-angol mix kan kiskutya, akit szintén Abonyból mentettünk, pontosan arról a helyrõl, ahol Skinyt és Tinyt is találták.
Õ is ugyan ott feküdt elárvultan, valószínûleg halott testvérét õrizve. A látvány borzasztó volt. Az általános állapota szintén siralmas. Azonnal szervezni kezdtük a fuvarját, hogy minél elõbb a gondozásunkba és leginkább állatorvoshoz kerüljön.
Ami már laikus szemmel is látszik, mind a két szemén kint van a harder mirigy, iszonyatosan sovány és van valamilyen bõrbetegsége is.
Halott testvérét elküldtük boncolásra, mert ez így nem mehet tovább, ennek véget kell vetni. Biztosak vagyunk benne, hogy ott a környéken mûködik egy szaporító, aki a már "használaton" kívüli kutyákat egyszerûen csak kidobja a közeli mezõre.
Zénó egyenlõre még nem nagyon tudja mi történik vele. Nagyon félénk és visszahúzódó, de próbál nyitni az ember felé.
Testi és lelki rehabilitációját megkezdtük.
Zénó oltva, chippel ellátva és ivartalanítva keresi majd végleges családját, ahol a család teljes értékû tagja lehet élete végéig.
Érdeklõdni róla az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen vagy a 06-20-268-2021-es számon lehet 17 óra után.
Zénó galériájaMegosztom a Facebookon