bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Mizu
Nem: szuka
Született: 2011.03.04.

Mizu márciusi születésû, francia bulldog szuka. Gazdái adták le, akik sajnos anyagilag nem bírták már a gyógykezelését, az állandó állatorvosi költségeket.
Mizu tökéletes példája annak, hogy miért nem szabad interneten olcsó kutyát venni, papírok és törzskönyv nélkül.
Egy gyönyörû szaporítós darab Õ is, ki tudja, tán egy disznó ólban, vagy egy méterszer méteres ketrecben született...
Átesett egy teljes kivizsgáláson. Elsõ lábai érdekesen állnak, ezt szerencsére kinövi. Mindkét hátsó lábán térdkalács ficamos, amit 1 éves kora után mûteni kell. Az egyik szeme harderes volt, a szemmûtéten már át is esett. Súlyosan demodexes, a kezelését megkeztük. Hetente kell injekcióra járni vele, hetente többször kell fürdetni, bõrét Aloe Vera Firstel fújni, és immunerõsítõket kell szednie.
Ezt leszámítva Mizu nagyon jó kutya, tipikus kölyök. Jön-megy, intézkedik, ismerkedik, barátkozik, pörög, ugrál, játszik, no meg rágcsál :) Más kutyákkal, macskákkal és gyerekekkel is jó a viszonya.
Oltási programja a betegsége miatt még nem kezdõdött el, jelenleg ideiglenes befogadónál gyógyulgat.
Sajnos balesetek még elõfordulnak, a szobatisztaságra már a leendõ gazdinak kell rávennie!
Mizu bõrbetegségének kezelése sajnos nem olcsó, nem beszélve a szemmûtétjérõl, és ki tudja mi lesz még a lábaival...A bulldog mentés kasszája sajnos majdhogynem üres. Kérjük, ha valaki teheti, akármilyen kis összeggel is, járuljon hozzá Mizu gyógyulásához:
Utalással a 11710002-20085023 bankszámlaszámunkra, a megjegyzésbe kérjük írja bele, hogy "Mizu", vagy pedig Virtuális örökbefogadással. Köszönjük!
Mizu oltva, parazitamentesítve, chippel ellátva és ivartalanítva fogadható örökbe, Budapesten, illetve 30 km-es vonzáskörzetén belül!
Érdeklõdni Róla KIZÁRÓLAG e-mailben lehet az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mail címen.
Képgalériája megtekinthetõ ITT


Megosztom a Facebookon