bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3.

Hildi és Augusztin élete a tutiban!
2015.10.21.

Egy újabb szuper beszámolót kaptunk egyik dupla bulldogos örökbefogadónktól. Azt hiszem a rengeteg kép magáért beszél, hogy hogyan is telnek Hildi és Augusztin hétköznapjai boldog gazdis kutyaként.


Rekamié, aki egy elhagyatott telekrõl egészen a kanapéig szárnyalt!
2015.10.14.

Rekamié üdvözletét küldi nekünk az új családjából, ahol azt hiszem nincsen oka panaszra. Nem is tudok mit mondani, csak annyit, hogy beszéljenek a képek amiket kaptunk.


Kojak, avagy egy mogorva öregúrral is boldog az élet!
2015.10.09.

Kojak kutyánk több mint egy évig volt az állatotthon lakója.
Idõs kora és mogorva természete miatt senki rá sem nézett. Ám egyszer csak jött Rita, akit semmivel sem tudtunk eltántorítani, hogy megszerettesse magát a mi kis öregurunkkal.


GasElla új élete!
2015.05.24.

GasElla aki most már Zara, küldött egy kis beszámolót új életérõl, mely a képek és a gazdi beszámolója alapján, igencsak tökéletesnek tûnik.


Dongó, aki Moszkváig utazott gazdájával
2015.04.15.

Ismét egy sikertörténet, melyben védencünk egészen Moszkváig utazott új gazdájával. Dongóról lemondott korábbi gazdája, de azt hiszem Dongó így járt a legjobban.


Búcsú Flórától!
2015.02.19.

Szomorú levelet kaptam az egyik többszörös örökbefogadónktól. Flóra, akit 2009-ben mentettünk a gyáli szaporítóteleprõl múlt pénteken átkelt a szivárványhídon. 4 boldog évet élt szeretõ családjával. Ég veled te pancsoló kis víziló, aki ismert soha nem fog elfelejteni.


Pöszméte hírmorzsa
2014.10.28.
Íme egy kis beszámoló Pöszmétérõl, akibe éltes kora ellenére is beleszerettek és azóta is boldogan élnek együtt az öreglánnyal.


2 éve repültek ki a Galamb gyerekek
2014.10.08.

Majdnem pontosan két év telt el azóta, hogy egy vasárnapi reggelen útjára bocsátottam az utolsó Galamb gyereket is.


Egy boldog két kutyás év története
2014.09.15.
Egy szomorú esemény apropójából kértem meg Andit, hogy írja meg történetüket, mely egy boldog évrõl szólt sok-sok boldog pillanattal, de sajnos a boldog perceket beárnyékolta egy nagyon súlyos betegség az epilepszia, mely ellen erõn felül harcoltak, de sajnos a betegség legyõzte Danit.


Egy igazi drágakõ Brill!
2014.09.09.
Brill története valamikor 2012 májusában kezdõdött 5 testvérével és anyukájával együtt. Több mint 2 évvel késõbb, több mint másfél év boldog családban töltött idõ után Brill küldött magáról egy kis fényképes beszámolót, hogy is érzi õ magát saját családjában és hogyan is tölt be 100%-os családtagi pozíciót.


Jean Reno és a valóra vált álom
2014.06.19.
Nagy örömünkre élménybeszámoló érkezett Jean Reno-ról, akiért nagyon sokan izgultak.
Jean Reno kálváriája még januárban kezdõdött, amikor is emésztési problémákkal vitte gazdája orvoshoz, aki az orvosi számla láttán inkább lemondott kedvencérõl. Hosszú kínok és kezelések után Jean Reno kezdett rendbe jönni hála a Bulldog Fajtamentésnek – ez volt a mi szerencsénk.


Hugo Boss és Bukósisak családot kapott Karácsonyra
2013.12.25.
Hugó és Bukó, ahogyan mi hívtuk õket, története még a nyáron kezdõdött, ugyanis mindketten akkor kerültek a fajtamentés gondozásába.


Szelence gazdik beszámolója az elsõ együtt töltött évrõl!
2013.12.04.
2012 szeptemberében látogattunk ki a Noéra, azzal az elképzeléssel, hogy ideiglenes szülõkké váljunk a közeljövõben. Emlékszem nézegettük elõtte az aktuális nyomi pofikat, de nem volt konkrét jelöltünk. Szemezgettünk egy angol hölggyel (Mabel), de akkor egyszer csak feltûnt a színen a frissen bekerült, még névtelen gyönyörûségünk. Csak úgy dugta a kerítésen keresztül a kis gombóc fejét, merthogy a fülét végig lapította. Szerelem volt elsõ látásra.


Babuci révbe ért!
2013.11.05.
Babuci hamar belecsöppent az életünkbe. Szeptember 7-én, szombaton, elmentünk a NOÉ-hoz, eredeti terv szerint egy másik kutyust meglátogatni, akit azonban már gazdijelöltje sétáltatott. Egy kicsit lógattuk az orrunkat, de ekkor került vissza elõzõ gazdijaitól Babu. Felfigyeltünk szépségére, leginkább szív alakú foltjára és a cukimétert rögtön kiakasztó kicsusszant nyelvére, így elkezdtünk érdeklõdni, majd elkértük egy sétára, mielõtt még becammogott volna az elkerített házikóhoz. Ebbõl a sétából körülbelül 2 óra ismerkedés és játék kerekedett. Ez kellett ahhoz, hogy tudjuk: õ a mi kutyánk.


Lana és új családja!
2013.10.29.
Lana fajtamentéshez kerülése nem volt egy egyedi eset. Jött az e-mail a gazditól, hogy SOS segítsünk a kutya elhelyezésében, ugyanis Õ külföldre költözik és sajnos a két éve nevelt, ágyban alvós kutyáját nem tudja magával vinni. Találkozó szombatra megbeszélve, gazdi jön, hozza a kutyát és tartozékait, kicsi sírás és Lana már az én kezemben van.


Coccolino, aki ma már Chili
2011.04.28.

Coccolino ismét jelentkezett. Nekem Õ egy nagy szerelem volt, így jó olvasni ezeket a sorokat, jó látni, ahogy a kanapén henyél, és jó tudni azt, hogy lassan már nem emlékszik az elõzõ életére....


Kutyák és / vagy gyerekek
2011.02.19.

Egy kedves örökbefogadónk leírta nekünk és minden kétkedõnek,hogy hogyan is lehet együtt élni gyerekkel és állatokkal.


Juice
2009.08.25.
Itt küldjük Juice képeit a családlátogatásról.


Hírek a gazdiktól
2009.03.14.
Ide várjuk a védenceink utóéletérõl szóló híradásokat!Előző | 1 2 3.