bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 | Következő

Bori a tengerpartra költözött!
2016.06.03.
Bori története is azt hiszem a sikertörténetek közé tartozik. Hosszú és rögös volt az út, de a cikkben szereplő fényképek egyértelműen bizonyítják, hogy Bori révbe ért és nagyon boldog.


Joe, aki betette a hátsóját a tutiba!
2016.05.18.
Egy újabb gazdis beszámolót olvashattok Joe-tól, aki közel fél éve él együtt új családjával és a leírtak alapján igen jól érzi magát.


Signal - aki most már Segal!
2016.05.03.
Signal még 2010-ben került a fajtamentéshez több társával együtt, akik közül akkor mindenki egy fogkrém márka nevét kapta. Ők voltak a fogkrémes mentés. Segal nem sok időt töltött az állatotthonban, nagyon hamar beleszerettek.


Koktél, aki most már Marcsi és új családja!
2016.04.26.
Koktél szilveszter napján került a fajtamentés gondozásába. Szerencsére nem töltött sok időt nálunk, mert jött egy fiatal pár, aki első látásra beleszeretett. Azóta eltelt már két hónap, és a gazdi boldog beszámolóját szeretnénk megosztani Veletek.


Az öreglány révbe ért!
2016.04.06.
Piggy története még 2013-ban kezdődött és több évet kellett várnia az álomgazdira, de azt hiszem a képek bizonyítják, hogy megérte. Sokan nem tudják, de nincs is annál nagyobb boldogság, mikor egy idős kutyát fogadnak örökbe, akinek még megszépítik az utolsó éveit.


Bukósisak, aki most már Gollum!
2016.04.05.
Gollum vendégségben járt és gondolta megosztja velünk az ott tapasztaltakat. A cikk elolvasása után ki hívná meg Gollumot vendégségbe? :-)


Miléna bejelentkezik a gazditól!
2016.03.29.
Miléna több mint két hónapja kapott új családot, ahol azt hiszem a beszámoló alapján igen jól érzi magát és a gazdik is nagyon boldogok, hogy őt választották.


Mizu sikertörténete!
2016.03.09.
Mizu története 2011-ben kezdődött. Tipikus szaporítótól vásárolt, minden nyűggel és bajjal megáldott kölyök kutya volt. De neki is eljött az ő angyala, és örökbefogadta őt minden probkémájával együtt. Azóta eltelt több mint négy év, melynek történéseit a gazdi foglalta össze.


Fél szemmel is boldog a világ!
2016.03.08.
Herr Hertz hosszú utat tett meg a gazdisodásig, de a gazdi beszámolója és a képek alapján elmondhatjuk, hogy minden jó, ha jó a vége!


Queen, már 3 éve boldogságban a gazdival!
2016.02.25.
Queen már idősen 8 évesen került a fajtamentés gondozásába, de szerencséjére nem kellett nálunk sok időt töltenie, mert idős kora ellenére is beleszeretett valaki, akivel mostanra már több mint három éve boldogan él.


Csöpke első hónapja a gazdival!
2016.02.03.
Boldog gazdis beszámolót kaptunk Dinamitról, aki most már Csöpke, és a levél alapján bátran kijelenthetem, hogy Csöpke betette a fenekét a tutiba és még egy jó kiállású pasit is nyert magának.


A gazdi levele Fosz(y)lányról!
2016.01.06.
Nem hiszen, hogy sok olyan állatbarát lenne az országban, aki ne hallott volna Fosz(y)lányról és az ő történetéről. Nagyjából egy éve kezdődött az ő története aminek kezdete maga volt a borzalom és egyben reménykedés. De mi bíztunk, ő pedig küzdött, és most a gazdi szavait olvashatjátok Foszy teljes történetéről.


Foszlány egy éve!
2016.01.06.
Foszlány! Sokan drukkoltatok neki, sokan követtétek és a mai napig követitek élete történéseit. Volt egy támogatója, aki azt gondolta megírja történetét és ezzel lepi meg Foszy családját.
Olvassátok szeretettel, hogy a mi kis Foszlányunk honnan hová jutott el az elmúlt egy évben!


Boldog gazdis beszámoló Rollerről!
2015.12.09.

Ehhez a cikkhez, komoly érzelmi kötődésem is van, hiszen 7 hónapon keresztül éltem együtt Rolival, akivel nagyon sokmindent éltünk meg együtt és most a végleges gazdája által írt beszámolót osztom meg veletek. Azt hiszem az ilyen beszámolókért éri meg csinálni, még akkor is, ha most ezt könnyek között írom.


Boci, alias Kender elmúlt két boldog éve a gazdival!
2015.11.17.

Ismét kaptunk egy szívhez szóló gazdis beszámolót egy korábbi védencünkről Kenderről, aki most már Bociként éli hétköznapjait. Az ő bekerülsének története mindenkit megbotránkoztatott, hiszen alig volt 6 kg. Természetesen erre már csak a fényképek emlékeztetnek minket, hiszen Boci két éve él már boldog gazdis kutyaként.


Boldog első születésnapot Karola!
2015.11.11.

Mindig nagy boldogság, mikor gazdis beszámolót kapunk. A héten Karoláról kaptunk friss híreket, aki most ünnepelte új családjával közös első születésnapját.


Aida elmúlt két éve a gazdinál!
2015.11.04.

Aida több mint két évvel ezelőtt volt a fajtamentés védence. Elég sok időt töltött nálunk, nem is értjük miért, ám rá is szerencsésen rátalált az álomgazdi, aki azóta is kényezteti és megad neki mindent. Azt hiszem ideális kutya élete van!


Hildi és Augusztin élete a tutiban!
2015.10.21.

Egy újabb szuper beszámolót kaptunk egyik dupla bulldogos örökbefogadónktól. Azt hiszem a rengeteg kép magáért beszél, hogy hogyan is telnek Hildi és Augusztin hétköznapjai boldog gazdis kutyaként.


Rekamié, aki egy elhagyatott telekről egészen a kanapéig szárnyalt!
2015.10.14.

Rekamié üdvözletét küldi nekünk az új családjából, ahol azt hiszem nincsen oka panaszra. Nem is tudok mit mondani, csak annyit, hogy beszéljenek a képek amiket kaptunk.


Kojak, avagy egy mogorva öregúrral is boldog az élet!
2015.10.09.

Kojak kutyánk több mint egy évig volt az állatotthon lakója.
Idős kora és mogorva természete miatt senki rá sem nézett. Ám egyszer csak jött Rita, akit semmivel sem tudtunk eltántorítani, hogy megszerettesse magát a mi kis öregurunkkal.Előző | 1 2. 3 | Következő