bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 | Következő

Edna (Zsanett) beszámolója új életérõl!
2016.06.30.
Zsanett 2015 õszén került a fajtametés gondozásába. Nem kellett sokat várnia, mert hamar beleszerettek pufók kis testébe és kedves mosolyába. Azóta eltelt közel fél év és gondolta elmeséli nekünk, milyen jó helyre is került és milyen mozgalmas az élete.


Grammi is révbe ért!
2016.06.24.
Grammi az átlaghoz képest több idõt töltött a fajtamentés gondozásában, de szerencsére rá is rámosolygott a szerencse, és egy korábban örökbefogadott bulldogunk mellé költözött Németországba.


Csöpke híradó!
2016.06.03.
Ismét egy boldog gazdis beszámolót kaptunk, most Csöpkétõl, aki a leírtak alapján egyértelmûen a legeslegjobb helyre került, még akkor is ha néha egy kicsit fogyókúráznia kell.


Bori a tengerpartra költözött!
2016.06.03.
Bori története is azt hiszem a sikertörténetek közé tartozik. Hosszú és rögös volt az út, de a cikkben szereplõ fényképek egyértelmûen bizonyítják, hogy Bori révbe ért és nagyon boldog.


Joe, aki betette a hátsóját a tutiba!
2016.05.18.
Egy újabb gazdis beszámolót olvashattok Joe-tól, aki közel fél éve él együtt új családjával és a leírtak alapján igen jól érzi magát.


Signal - aki most már Segal!
2016.05.03.
Signal még 2010-ben került a fajtamentéshez több társával együtt, akik közül akkor mindenki egy fogkrém márka nevét kapta. Õk voltak a fogkrémes mentés. Segal nem sok idõt töltött az állatotthonban, nagyon hamar beleszerettek.


Koktél, aki most már Marcsi és új családja!
2016.04.26.
Koktél szilveszter napján került a fajtamentés gondozásába. Szerencsére nem töltött sok idõt nálunk, mert jött egy fiatal pár, aki elsõ látásra beleszeretett. Azóta eltelt már két hónap, és a gazdi boldog beszámolóját szeretnénk megosztani Veletek.


Az öreglány révbe ért!
2016.04.06.
Piggy története még 2013-ban kezdõdött és több évet kellett várnia az álomgazdira, de azt hiszem a képek bizonyítják, hogy megérte. Sokan nem tudják, de nincs is annál nagyobb boldogság, mikor egy idõs kutyát fogadnak örökbe, akinek még megszépítik az utolsó éveit.


Bukósisak, aki most már Gollum!
2016.04.05.
Gollum vendégségben járt és gondolta megosztja velünk az ott tapasztaltakat. A cikk elolvasása után ki hívná meg Gollumot vendégségbe? :-)


Miléna bejelentkezik a gazditól!
2016.03.29.
Miléna több mint két hónapja kapott új családot, ahol azt hiszem a beszámoló alapján igen jól érzi magát és a gazdik is nagyon boldogok, hogy õt választották.


Mizu sikertörténete!
2016.03.09.
Mizu története 2011-ben kezdõdött. Tipikus szaporítótól vásárolt, minden nyûggel és bajjal megáldott kölyök kutya volt. De neki is eljött az õ angyala, és örökbefogadta õt minden probkémájával együtt. Azóta eltelt több mint négy év, melynek történéseit a gazdi foglalta össze.


Fél szemmel is boldog a világ!
2016.03.08.
Herr Hertz hosszú utat tett meg a gazdisodásig, de a gazdi beszámolója és a képek alapján elmondhatjuk, hogy minden jó, ha jó a vége!


Queen, már 3 éve boldogságban a gazdival!
2016.02.25.
Queen már idõsen 8 évesen került a fajtamentés gondozásába, de szerencséjére nem kellett nálunk sok idõt töltenie, mert idõs kora ellenére is beleszeretett valaki, akivel mostanra már több mint három éve boldogan él.


Csöpke elsõ hónapja a gazdival!
2016.02.03.
Boldog gazdis beszámolót kaptunk Dinamitról, aki most már Csöpke, és a levél alapján bátran kijelenthetem, hogy Csöpke betette a fenekét a tutiba és még egy jó kiállású pasit is nyert magának.


A gazdi levele Fosz(y)lányról!
2016.01.06.
Nem hiszen, hogy sok olyan állatbarát lenne az országban, aki ne hallott volna Fosz(y)lányról és az õ történetérõl. Nagyjából egy éve kezdõdött az õ története aminek kezdete maga volt a borzalom és egyben reménykedés. De mi bíztunk, õ pedig küzdött, és most a gazdi szavait olvashatjátok Foszy teljes történetérõl.


Foszlány egy éve!
2016.01.06.
Foszlány! Sokan drukkoltatok neki, sokan követtétek és a mai napig követitek élete történéseit. Volt egy támogatója, aki azt gondolta megírja történetét és ezzel lepi meg Foszy családját.
Olvassátok szeretettel, hogy a mi kis Foszlányunk honnan hová jutott el az elmúlt egy évben!


Boldog gazdis beszámoló Rollerrõl!
2015.12.09.

Ehhez a cikkhez, komoly érzelmi kötõdésem is van, hiszen 7 hónapon keresztül éltem együtt Rolival, akivel nagyon sokmindent éltünk meg együtt és most a végleges gazdája által írt beszámolót osztom meg veletek. Azt hiszem az ilyen beszámolókért éri meg csinálni, még akkor is, ha most ezt könnyek között írom.


Boci, alias Kender elmúlt két boldog éve a gazdival!
2015.11.17.

Ismét kaptunk egy szívhez szóló gazdis beszámolót egy korábbi védencünkrõl Kenderrõl, aki most már Bociként éli hétköznapjait. Az õ bekerülsének története mindenkit megbotránkoztatott, hiszen alig volt 6 kg. Természetesen erre már csak a fényképek emlékeztetnek minket, hiszen Boci két éve él már boldog gazdis kutyaként.


Boldog elsõ születésnapot Karola!
2015.11.11.

Mindig nagy boldogság, mikor gazdis beszámolót kapunk. A héten Karoláról kaptunk friss híreket, aki most ünnepelte új családjával közös elsõ születésnapját.


Aida elmúlt két éve a gazdinál!
2015.11.04.

Aida több mint két évvel ezelõtt volt a fajtamentés védence. Elég sok idõt töltött nálunk, nem is értjük miért, ám rá is szerencsésen rátalált az álomgazdi, aki azóta is kényezteti és megad neki mindent. Azt hiszem ideális kutya élete van!Előző | 1 2. 3 | Következő