bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3.

GasElla új élete!
2015.05.24.

GasElla aki most már Zara, küldött egy kis beszámolót új életéről, mely a képek és a gazdi beszámolója alapján, igencsak tökéletesnek tűnik.


Dongó, aki Moszkváig utazott gazdájával
2015.04.15.

Ismét egy sikertörténet, melyben védencünk egészen Moszkváig utazott új gazdájával. Dongóról lemondott korábbi gazdája, de azt hiszem Dongó így járt a legjobban.


Búcsú Flórától!
2015.02.19.

Szomorú levelet kaptam az egyik többszörös örökbefogadónktól. Flóra, akit 2009-ben mentettünk a gyáli szaporítótelepről múlt pénteken átkelt a szivárványhídon. 4 boldog évet élt szerető családjával. Ég veled te pancsoló kis víziló, aki ismert soha nem fog elfelejteni.


Pöszméte hírmorzsa
2014.10.28.
Íme egy kis beszámoló Pöszmétéről, akibe éltes kora ellenére is beleszerettek és azóta is boldogan élnek együtt az öreglánnyal.


2 éve repültek ki a Galamb gyerekek
2014.10.08.

Majdnem pontosan két év telt el azóta, hogy egy vasárnapi reggelen útjára bocsátottam az utolsó Galamb gyereket is.


Egy boldog két kutyás év története
2014.09.15.
Egy szomorú esemény apropójából kértem meg Andit, hogy írja meg történetüket, mely egy boldog évről szólt sok-sok boldog pillanattal, de sajnos a boldog perceket beárnyékolta egy nagyon súlyos betegség az epilepszia, mely ellen erőn felül harcoltak, de sajnos a betegség legyőzte Danit.


Egy igazi drágakő Brill!
2014.09.09.
Brill története valamikor 2012 májusában kezdődött 5 testvérével és anyukájával együtt. Több mint 2 évvel később, több mint másfél év boldog családban töltött idő után Brill küldött magáról egy kis fényképes beszámolót, hogy is érzi ő magát saját családjában és hogyan is tölt be 100%-os családtagi pozíciót.


Jean Reno és a valóra vált álom
2014.06.19.
Nagy örömünkre élménybeszámoló érkezett Jean Reno-ról, akiért nagyon sokan izgultak.
Jean Reno kálváriája még januárban kezdődött, amikor is emésztési problémákkal vitte gazdája orvoshoz, aki az orvosi számla láttán inkább lemondott kedvencéről. Hosszú kínok és kezelések után Jean Reno kezdett rendbe jönni hála a Bulldog Fajtamentésnek – ez volt a mi szerencsénk.


Hugo Boss és Bukósisak családot kapott Karácsonyra
2013.12.25.
Hugó és Bukó, ahogyan mi hívtuk őket, története még a nyáron kezdődött, ugyanis mindketten akkor kerültek a fajtamentés gondozásába.


Szelence gazdik beszámolója az első együtt töltött évről!
2013.12.04.
2012 szeptemberében látogattunk ki a Noéra, azzal az elképzeléssel, hogy ideiglenes szülőkké váljunk a közeljövőben. Emlékszem nézegettük előtte az aktuális nyomi pofikat, de nem volt konkrét jelöltünk. Szemezgettünk egy angol hölggyel (Mabel), de akkor egyszer csak feltűnt a színen a frissen bekerült, még névtelen gyönyörűségünk. Csak úgy dugta a kerítésen keresztül a kis gombóc fejét, merthogy a fülét végig lapította. Szerelem volt első látásra.


Babuci révbe ért!
2013.11.05.
Babuci hamar belecsöppent az életünkbe. Szeptember 7-én, szombaton, elmentünk a NOÉ-hoz, eredeti terv szerint egy másik kutyust meglátogatni, akit azonban már gazdijelöltje sétáltatott. Egy kicsit lógattuk az orrunkat, de ekkor került vissza előző gazdijaitól Babu. Felfigyeltünk szépségére, leginkább szív alakú foltjára és a cukimétert rögtön kiakasztó kicsusszant nyelvére, így elkezdtünk érdeklődni, majd elkértük egy sétára, mielőtt még becammogott volna az elkerített házikóhoz. Ebből a sétából körülbelül 2 óra ismerkedés és játék kerekedett. Ez kellett ahhoz, hogy tudjuk: ő a mi kutyánk.


Lana és új családja!
2013.10.29.
Lana fajtamentéshez kerülése nem volt egy egyedi eset. Jött az e-mail a gazditól, hogy SOS segítsünk a kutya elhelyezésében, ugyanis Ő külföldre költözik és sajnos a két éve nevelt, ágyban alvós kutyáját nem tudja magával vinni. Találkozó szombatra megbeszélve, gazdi jön, hozza a kutyát és tartozékait, kicsi sírás és Lana már az én kezemben van.


Coccolino, aki ma már Chili
2011.04.28.

Coccolino ismét jelentkezett. Nekem Ő egy nagy szerelem volt, így jó olvasni ezeket a sorokat, jó látni, ahogy a kanapén henyél, és jó tudni azt, hogy lassan már nem emlékszik az előző életére....


Kutyák és / vagy gyerekek
2011.02.19.

Egy kedves örökbefogadónk leírta nekünk és minden kétkedőnek,hogy hogyan is lehet együtt élni gyerekkel és állatokkal.


Juice
2009.08.25.
Itt küldjük Juice képeit a családlátogatásról.


Hírek a gazdiktól
2009.03.14.
Ide várjuk a védenceink utóéletéről szóló híradásokat!Előző | 1 2 3.