bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő

Szemesnek áll a világ!
2016.06.14.
Szemmel tartunk benneteket!- avagy két új bulldog macsónk is szemműtétre vár. Sanchez látását még tudjuk javítani, de sajnos Matyi látását már nem tudjuk visszaadni.


9 BoxER Majális Bulldog Cane corso és Csau-csau Találkozó Brisz szemszögéből!
2016.05.19.
Van nekem egy bakancslistám, tudod-e?
Kipipáltam rajta egy sort látod-e?
Nagy örömünkre Brisznek sikerült egy újabb pontot kipipálnia azon a bizonyos bakancslistáján, amiről most részletes élménybeszámolót tart nektek.


Lea tompor problémája sajnos folytatódik!
2016.05.11.
Lea a mindig boldog és igen rámenős szaporítotól mentett angol bulldog lányunk, még mindig küzd a tompor problémájával. Túl van már több kezelésen, és most úgy tűnik sikerült megtalálni a megoldást.


Brisz és családja bejelentkezik!
2016.04.29.
Brisz és népes családja rövid beszámolót küldött, hogy hogyan is telnek hétköznapjai, és hogy hol is tart mostanra azon a bizonyos bakancslistáján, amit ideiglenes befogadójával együtt írtak.


Lea most már szebbnek látja a világot!
2016.04.08.
Lea, aki most már szebbnek látja a világot, ugyanis a héten esett át a kétoldali alsó-felső szemhélplasztikán.


Zoárd is Csoda Boda doki kezei alá kerül!
2016.03.02.
Sajnos Zoárd sem menekül Csoda Boda doki kezei alól. Tudtuk, hogy nagyon rosszak a hátsó lábai, de reménykedtünk, hogy megúszhatja műtétek nélkül. Sajnos nem így lett, mert Zoárdnak egyre nagyobb fájdalmai lettek.


Lea esélye egy új életre!
2016.03.02.
Lea tipikus pédája annak, hogy milyen körülmények között élnek állatok egy szaporítónál. Ám amikor valami egészségügyi probléma jelentkezik, akkor egy elegáns mozdulattal megválnak tőle.


Álca és az ő kakiproblémája!
2016.01.21.
Álcát egy budapesti vásárban vásárolták, de egy hét elteltével rájöttek, hogy ez a vásár mégsem volt annyira nyerő. Sajnos ezt már mi is tudjuk, hiszen Álca bekerülése óta küzdünk a kakiproblémájával.


Brisz harca az életért!
2016.01.13.
Adott egy kiskutya Brisz, akinek sajnos több gyógyíthatatlan betegsége is van, de mindenezek ellenére ő harcol és megéli élete minden pillanatát. Ideiglenes befogadói mindent megtesznek, hogy minnél több boldog pillanatot éljenek át együtt.


Ha év eleje, akkor beszámoló az eltelt 2015-ös évről!
2016.01.13.
Ismét eltelt egy év, mely megint nem telt eseménytelenül. Ezeket próbáljuk meg nektek összefoglalni néha mosolyogva, néha pedig a könnyeinkkel küszködve.


Dinamit, aki berobbant új családja életébe!
2016.01.05.
Dinamit még december elején került a fajtamentés gondozásába, de szerencsére nem töltött nálunk hosszú időt, ugyanis egyik állandó bulldogos támogatónk első látásra beleszeretett és nem sok gondolkodási idő után karácsony után be is költözött új otthonába, ahol kapott még egy nagyon menő angol bulldog fiút is társának.


Mennyire jó fogás a Jófogás!
2015.12.28.
"Jófogáson lecsaphatsz jó áron egy órára,
de a kutyáknak bizony a tenyésztőknél meg van az ára.
Egy igazi tenyésztő a kutyáit szűri és kivizsgálja,
a szaporító pedig belehazudik a világba.

Titkolja, hogy a kutyának mi baja van,
s az egészségügyi garancia sem szerepel a szótárában...."

Zoárd története tökéletes példa arra, hogy miért nem vásárolj olcsó kutyát.


Karácsonyi kívánságaink!
2015.12.03.
Sziasztok! A nevem Vektor és én leszek idén az, aki képviselni fogom a bulldogokat és tolmácsolni a karácsonyi kívánságaikat. Szóval vágjunk bele!


“Brisztos?”
2015.11.26.
“Brisztos?” Merült fel a kérdés állandó bulldogos ideiglenesünkben Juditban, mikor meglátta egyik új védencünket Brisz-t a 12 hetes angol bulldog kölyköt. Persze tudjuk, az, hogy ha hozzánk egy ilyen fiatal angol bulldog kerül az egyet jelent azzal, hogy biztos nem teljesen egészséges. De lássuk, hogyan is jutott Judit arra a döntésre, hogy hazaviszi Briszt ideiglenesen.


Álca, avagy olcsó húsnak híg a leve.....
2015.11.04.
Olcsó húsnak, híg a leve...tartja a régi mondás, ami erre a cikkünkre 100%-osan igaz lesz. Múlt héten egy reggel jött a hívás, hogy van nekik egy francia bulldog kutyájuk, aki jelenleg 5 hónapos és egy hete vették egy vásárban 30 000 forintért, de a kutyának azóta hasmenése van és nekik ebből elegük van, nem kell a kutya.


Enni vagy nem enni, avagy csirkementes tápra lenne szüksége bulldogjainknak!
2015.10.20.
Sokszor kérünk segítséget bulldogjainknak műtétekhez, különleges kezelésekhez, drága gyógyszerekhez, de most a legalapvetőbb szükségletükhöz az evéshez kérünk segítséget.


Ezt a csatát elvesztettük :-(
2015.10.20.
Nagyon nehéz szavakat találni, nagyon nehéz bármit is mondani ilyen helyzetben. Minden védencünk elvesztése megvisel minket, de főleg azoké, akik nálunk, saját család nélkül kelnek át a szivárványhídon.


Szemezz velünk jövőre is :D
2015.10.07.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.


Őszköszöntő Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban
2015.09.21.

Állatok Világnapja, valamint a vegetarianizmus és az erőszakmentesség világnapja!
2015.10.04. vasárnap 10 -16 óráig
Helyszín: NOÉ Állatotthon (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége)
Újra egy igazi állatos, gyerekes, környezettudatos családi napra várjuk az állatbarátokat!
Természetesen most is elsősorban minden az állatok körül forog majd, de ehhez csatlakozik a környezettudatos szemléletformálás, a vegetarianizmus és az erőszakmentes szemlélet és életmód bemutatása.


Bulldogeső,mit eső, ez ZÁPOR, amire nem is számítottunk...
2015.09.16.
Ha valaki figyelmesen követi a honlapunkat láthatja, hogy az elmúlt kicsit több, mint egy hétben 6(!!!) általában nagyon rossz állapotban lévő bulldog került gondozásunkba. Ez a nem várt bulldogeső eléggé megterheli a pénztárcánkat és a költségvetésünket, hiszen nagy részükre a következő hetekben több- nem olcsó - műtét fog várni.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő