bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő

Egy igazi nagy öregnek kérünk most drukkokat!
2016.10.25.
Racsni a fajtamentés veteránja, aki közel 5 éve él a gondozásunkban. Ennek egyik oka, hogy a természte sajnos nem annyira simulékony mint egy macskának. Az öregúr most egy puklit növesztett magára, aminek az eltávolítása már nem tűrt halasztást.


És megint a szívféreg :(
2016.10.24.
Újabb 2 szívférges védencünk van, Franny a bulldogmentés védence és Szemcsi a Püspökladányból mentett csíkos mopsz keverék.


Sajnos nem sikerült megmenteni Sanchez szemét :-(
2016.10.24.
Bár mindent megtettünk azért, hogy megmentsük Sanchez beteg szemét, de sajnos a gondos állatorvosi felügyelet és a folyamatos szemcseppezés ellenére is el kellett távolítani a sérült szemét.


Kiskedvenc méregdrágán versus menhely!
2016.10.19.
Hónapok óta jár védenceinkhez egy kedves lány az etológia tanszékről, akinek a szíve csücske a bulldogok. Bevallom őszintén, az első pár hétben csak úgy emlegettem, hogy a "virsliautomata", mert minden védencünk bőven kapott tőle finom falatokat. Teltek múltek a hetek és múlt héten kaptam Marianntól (mert most már tudom a nevét :-)) egy nagyon jó kis cikket, amit szeretnék veletek is megosztani.


Sanchez most fél szemmel néz a világra!
2016.10.07.
Látni vagy nem látni! Ez itt most a nagy kérdés. Sanchez barátunk fél szemmel néz most a világra, mert nem tudjuk mit csinált, de sajnos súlyos szaruhártyfekélye lett a bal szemén.


Príma aggasztó gyorshírek ... :(
2016.10.06.
Sajnos aggasztó híreket kaptunk Príma egészségügyi állapotával kapcsolatban. :-( Nagyon kell a drukk az öreglánynak!


Ez príma ... megint elakadt a szavunk. Ember, ezt is Te tetted!!!
2016.10.03.
Ezt a valószínűleg ezer meg egy éves angol bulldog jellegű szuka kutyát tegnap este találták Szolnokon. Egyszer csak ott termett egy benzinkútnál. Na nem magától kocogott oda, az biztos, hiszen lépni alig tud, olyan iszonyú állapotban van.


Bowling és az ő bőrproblémája!
2016.09.28.
Bowling augusztusban jubilált nálunk. Ez sajnos nem nagy öröm számunkra, hiszen ez azt jelenti, hogy egy év alatt senki nem szeretett bele az öregúrba, aki most sajnos igen komoly bőrproblémákkal küzd.


Három a magyar igazság és egy a ráadás!
2016.09.27.
Három a magyar igazság és egy a ráadás! Ez Duda kutyánk szemműtétjeinek számára is igaz. Sajnos már a negyedik szemműtéten is túl van, de reméljük ez volt az utolsó.


Szemesnek áll a világ!
2016.09.12.
Gondolom senkinek nem kell mondanom, hogy aki bulldogot vállal, az vállalja a fajtára jellemző minden betegséget is. Ilyen például a szemprobléma. A héten több védencünk is látogatást fog tenni egy szemspecialitánál.


Ideiglenes befogadókat keresünk!
2016.09.12.
Figyelem, figyelem! Ha ideiglenes befogadó szeretnél lenni, ne habozz, írj bemutatkozó e-mailt és látogass el hozzánk!


Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban !
2016.09.12.

Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban.
2016. október 2. (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége)


Duda szeretne újra rendesen látni!
2016.08.11.
Duda bizony nem indította valami jól az életét... élt valahol, ahonnan nemes egyszerűséggel kipenderítették. Pontosabban be, egy kertbe. Innen került a NOÉ Állatotthon Bulldog fajtamentő csoportjához...és most még nincs vége a megpróbáltatásainak, hiszen muszáj vagyunk kés alá küldeni, hogy újra rendesen lásson.


Friss és élményekkel teli Brisz hírek!
2016.08.09.
Brisz, mindenki kedvence, aki köszöni szépen nagyon jól van végleges-ideiglenes befogadóinál, most ismét hírt ad hétköznapjairól és az elmúlt pár hónapban történt fontos eseményekről.


Bulldogesőt hozott a július!
2016.07.15.
Bulldog fajtamentő csoportunk igazán nehéz napokat él át: két hét alatt 7 bulldog került a gondozásunkba, amivel nagyon nehéz megbirkóznunk, hiszen az oltások/ivartalanitás mellett többnek más műtéteken is át kell esni, ezért a költségeink az égbe szöktek :( Kérjük, segitsétek a munkánkat akár egy telefonnal vagy SMS küldésével! Köszönjük!


Autóból kidobott francia bulldogok!
2016.07.06.
A lakossági és az önkormányzati bejelentés nagyjából egyszerre érkezett, hogy a 17. kerület szélén egy
furgonból több bulldogot dobtak ki.


Szemesnek áll a világ!
2016.06.14.
Szemmel tartunk benneteket!- avagy két új bulldog macsónk is szemműtétre vár. Sanchez látását még tudjuk javítani, de sajnos Matyi látását már nem tudjuk visszaadni.


9 BoxER Majális Bulldog Cane corso és Csau-csau Találkozó Brisz szemszögéből!
2016.05.19.
Van nekem egy bakancslistám, tudod-e?
Kipipáltam rajta egy sort látod-e?
Nagy örömünkre Brisznek sikerült egy újabb pontot kipipálnia azon a bizonyos bakancslistáján, amiről most részletes élménybeszámolót tart nektek.


Lea tompor problémája sajnos folytatódik!
2016.05.11.
Lea a mindig boldog és igen rámenős szaporítotól mentett angol bulldog lányunk, még mindig küzd a tompor problémájával. Túl van már több kezelésen, és most úgy tűnik sikerült megtalálni a megoldást.


Brisz és családja bejelentkezik!
2016.04.29.
Brisz és népes családja rövid beszámolót küldött, hogy hogyan is telnek hétköznapjai, és hogy hol is tart mostanra azon a bizonyos bakancslistáján, amit ideiglenes befogadójával együtt írtak.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő