bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő

Szemesnek áll a világ!
2016.09.12.
Gondolom senkinek nem kell mondanom, hogy aki bulldogot vállal, az vállalja a fajtára jellemző minden betegséget is. Ilyen például a szemprobléma. A héten több védencünk is látogatást fog tenni egy szemspecialitánál.


Ideiglenes befogadókat keresünk!
2016.09.12.
Figyelem, figyelem! Ha ideiglenes befogadó szeretnél lenni, ne habozz, írj bemutatkozó e-mailt és látogass el hozzánk!


Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban !
2016.09.12.

Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban.
2016. október 2. (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége)


Duda szeretne újra rendesen látni!
2016.08.11.
Duda bizony nem indította valami jól az életét... élt valahol, ahonnan nemes egyszerűséggel kipenderítették. Pontosabban be, egy kertbe. Innen került a NOÉ Állatotthon Bulldog fajtamentő csoportjához...és most még nincs vége a megpróbáltatásainak, hiszen muszáj vagyunk kés alá küldeni, hogy újra rendesen lásson.


Friss és élményekkel teli Brisz hírek!
2016.08.09.
Brisz, mindenki kedvence, aki köszöni szépen nagyon jól van végleges-ideiglenes befogadóinál, most ismét hírt ad hétköznapjairól és az elmúlt pár hónapban történt fontos eseményekről.


Bulldogesőt hozott a július!
2016.07.15.
Bulldog fajtamentő csoportunk igazán nehéz napokat él át: két hét alatt 7 bulldog került a gondozásunkba, amivel nagyon nehéz megbirkóznunk, hiszen az oltások/ivartalanitás mellett többnek más műtéteken is át kell esni, ezért a költségeink az égbe szöktek :( Kérjük, segitsétek a munkánkat akár egy telefonnal vagy SMS küldésével! Köszönjük!


Autóból kidobott francia bulldogok!
2016.07.06.
A lakossági és az önkormányzati bejelentés nagyjából egyszerre érkezett, hogy a 17. kerület szélén egy
furgonból több bulldogot dobtak ki.


Szemesnek áll a világ!
2016.06.14.
Szemmel tartunk benneteket!- avagy két új bulldog macsónk is szemműtétre vár. Sanchez látását még tudjuk javítani, de sajnos Matyi látását már nem tudjuk visszaadni.


9 BoxER Majális Bulldog Cane corso és Csau-csau Találkozó Brisz szemszögéből!
2016.05.19.
Van nekem egy bakancslistám, tudod-e?
Kipipáltam rajta egy sort látod-e?
Nagy örömünkre Brisznek sikerült egy újabb pontot kipipálnia azon a bizonyos bakancslistáján, amiről most részletes élménybeszámolót tart nektek.


Lea tompor problémája sajnos folytatódik!
2016.05.11.
Lea a mindig boldog és igen rámenős szaporítotól mentett angol bulldog lányunk, még mindig küzd a tompor problémájával. Túl van már több kezelésen, és most úgy tűnik sikerült megtalálni a megoldást.


Brisz és családja bejelentkezik!
2016.04.29.
Brisz és népes családja rövid beszámolót küldött, hogy hogyan is telnek hétköznapjai, és hogy hol is tart mostanra azon a bizonyos bakancslistáján, amit ideiglenes befogadójával együtt írtak.


Lea most már szebbnek látja a világot!
2016.04.08.
Lea, aki most már szebbnek látja a világot, ugyanis a héten esett át a kétoldali alsó-felső szemhélplasztikán.


Zoárd is Csoda Boda doki kezei alá kerül!
2016.03.02.
Sajnos Zoárd sem menekül Csoda Boda doki kezei alól. Tudtuk, hogy nagyon rosszak a hátsó lábai, de reménykedtünk, hogy megúszhatja műtétek nélkül. Sajnos nem így lett, mert Zoárdnak egyre nagyobb fájdalmai lettek.


Lea esélye egy új életre!
2016.03.02.
Lea tipikus pédája annak, hogy milyen körülmények között élnek állatok egy szaporítónál. Ám amikor valami egészségügyi probléma jelentkezik, akkor egy elegáns mozdulattal megválnak tőle.


Álca és az ő kakiproblémája!
2016.01.21.
Álcát egy budapesti vásárban vásárolták, de egy hét elteltével rájöttek, hogy ez a vásár mégsem volt annyira nyerő. Sajnos ezt már mi is tudjuk, hiszen Álca bekerülése óta küzdünk a kakiproblémájával.


Brisz harca az életért!
2016.01.13.
Adott egy kiskutya Brisz, akinek sajnos több gyógyíthatatlan betegsége is van, de mindenezek ellenére ő harcol és megéli élete minden pillanatát. Ideiglenes befogadói mindent megtesznek, hogy minnél több boldog pillanatot éljenek át együtt.


Ha év eleje, akkor beszámoló az eltelt 2015-ös évről!
2016.01.13.
Ismét eltelt egy év, mely megint nem telt eseménytelenül. Ezeket próbáljuk meg nektek összefoglalni néha mosolyogva, néha pedig a könnyeinkkel küszködve.


Dinamit, aki berobbant új családja életébe!
2016.01.05.
Dinamit még december elején került a fajtamentés gondozásába, de szerencsére nem töltött nálunk hosszú időt, ugyanis egyik állandó bulldogos támogatónk első látásra beleszeretett és nem sok gondolkodási idő után karácsony után be is költözött új otthonába, ahol kapott még egy nagyon menő angol bulldog fiút is társának.


Mennyire jó fogás a Jófogás!
2015.12.28.
"Jófogáson lecsaphatsz jó áron egy órára,
de a kutyáknak bizony a tenyésztőknél meg van az ára.
Egy igazi tenyésztő a kutyáit szűri és kivizsgálja,
a szaporító pedig belehazudik a világba.

Titkolja, hogy a kutyának mi baja van,
s az egészségügyi garancia sem szerepel a szótárában...."

Zoárd története tökéletes példa arra, hogy miért nem vásárolj olcsó kutyát.


Karácsonyi kívánságaink!
2015.12.03.
Sziasztok! A nevem Vektor és én leszek idén az, aki képviselni fogom a bulldogokat és tolmácsolni a karácsonyi kívánságaikat. Szóval vágjunk bele!Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő