bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 | Következő

Winner....
2019.09.18.
Winner átharapták a torkát, összeesett a tüdeje, az életéért küzdenek. 😢
Elképesztõ sok, nagy és hatékny bulldogcsíre van szükségünk. 🙏🤞😢 Pontosabban nem is nekünk, hanem Winnernek.


Winner túl van a több mint 4 órás mûtéten!
2019.09.18.
Winner, a nyak átharapott, legcsõ sérült bulldogunk hétfõ éjszaka túlesett az életmentõ mûtéten. Megmondom õszintén, hogy én még ennyire feldúltan nem hallottam Boda dokit mûtétrõl beszélni. Pedig közel 10 éve dolgozunk együtt és a sok-sok csodás mûtét, gyógyítás és gyógyulás során lett a mi CsodaBoda állatorvosunk. 🙏❤️


Bulldogmentéses támogatói bögre!
2019.09.18.
Noé Állatotthon Bulldog Fajtamentésének születése óta eltelt 10 év!
A 10 év alatt sokat sírtunk, sokat nevettünk. De egy biztos, hogy ez alatt az idõ alatt csöppet sem unatkoztunk.
10 év alatt rengeteg bulldog kutyusunk talált szeretõ gazdira és otthonra. Amit nagyon köszönünk Nektek!


A Fantasztikus Hetes!
2019.09.13.
A hét egy misztikus szám. Hét napból áll egy hét. Hét szín alkotja a szivárványt. Hét feje van a sárkánynak, és hetedhét országot bejárva lehet csak legyõzni. Szóval kijelenthetjük, hogy a hét valóban egy igazán misztikus szám. Így van ez a bulldogmentés életében is.....


Zsanna elsõ napjai ideiglenes befogadójánál!
2019.09.10.
Nagyon fontos számunkra, hogy lehetõség szerint minél több bulldogunk megismerhesse a lakásban való életet, így aki teheti segítsen nekünk ideiglenes befogadással, hiszen hatalmas élmény megismerni egy mentett bulldog beszûkült világának kinyílását.
Zsanna 2 hete van ideiglenes befogadónál. Olvassátok szeretettel az elsõ egy hét történéseit.


Legyél te is átutaztató, legyél sansz!
2019.08.13.
Ideiglenes befogadónak lenni a világ egyik legjobb és közben a legrosszabb dolga is. A saját otthonodban, testközelbõl láthatod, ahogyan a törõdésnek hála kinyílnak a megtépázott lelkek, aztán amikorra már a legjobban összecsiszolódtatok, akkor egy végleges családba kerülhet a nálad lévõ kutya. Mit szépítsük, nem könnyû feladat elé állítod magad, ha bevállalod, de hidd el, rád van szüksége a kutyáknak. Egy ilyen döntéssel azonnal 2 kutyának is megváltoztatod az életét (az egyik, akit hazaviszel, a másik pedig aki a felszabadult menhelyi helynek köszönhetõen szabadulhat), szóval tényleg igazi hõssé válhatsz egy pillanat alatt...ÉLETET MENTESZ! Olvasd el a cikkünket, hogy mire is gondolunk pontosan.


Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban
2019.07.04.
2019. október 6. vasárnap 10:00 és 16:00 óra között
ÁLLATOK VILÁGNAPJA a Noé Állatotthon Alapítványban!
Az év legnagyobb, legérdekesebb és legszuperebb állatos rendezvénye! PA-DÖ-DÕ koncert!!!!


Divatkutya kontra fajtamentés
2019.06.24.
Évek óta a csapból is az folyik, hogy ne vásárolj szaporítótól, de sajnos még mindig nagyon sok emberhez nem jutott el a szavunk, így most újra próbáljuk felnyitni a szemeket!


Segítsetek Szultánnak családot találni!
2019.06.19.
Szultán most nem kimondottan barátságos. Szultán csalódott és zavarodott. Ezen okokból puffog, mint egy zsémbes öregúr.
Szultánt 8 év családban élés, saját otthonba tartozás után (külfödre költözés miatt) egy menhelyen találta magát és semmit sem ért.
Türelemmel és sok finom falattal már enyhül, de az idegeneket, a nyüzsgést még nem tudja hova tenni.
Egészen biztos, hogy mielõbb vissza kell kerülnie egy lakásba, hogy megnyugodhasson; akár ideiglenes befogadóhoz, akár a végleges és örök otthonába.
Kérjük segítsetek neki abban, hogy megtalálja a nyugalmát!


A szélmalomharc aminek soha nem lesz vége...
2019.05.31.
Elég pozitív személyiség vagyok, de a bulldogmentést nézve sajnos gyakran az fut át az agyamon, amit már unalomig ismételhetnek alapítványok és civilek: ennek sosem lesz vége!


Pilla keresi otthonát
2019.05.23.
👁Pilla👁 Mennyire cuki név, igaz? Nos, a név mögött egy kis zsémbes bulldog lakozik, fajtársaival szemben puffogó a kb. 5 év körüli leányzó, akinek most írtunk egy gazdikeresõ cikket...osszátok meg, hátha éppen általatok talál rá az IGAZI CSALÁD!


BullBlog 2019.05.11.
2019.05.17.
A Bulldogok mentése sosem egy könnyû feladat, mert nagyon felkapott fajtáról beszélünk épp ezért remek kiszemeltjeik a szaporítóknak. Nagyjából minden mentésnél ott hagyjuk a szívünkegy darabját, pedig tudjuk, hogy az adott helynél már csak jobbra kerülnek majd. De, amikor 1-1 hétvégére, sétára ennyien jöttök, segítetek, gyûjtötök valami hasznosat, akkor újra lendületet nyerünk... hiszen nem vagyunk egyedül. Itt vagytok nekünk ti, azok az emberek, akik segítenek nekünk, ha kifogyunk valamibõl... KÖSZÖNÜNK NEKTEK MINDENT!


A nyírbogáti bulldogok szívultrahangra mennek
2019.05.06.
Tudtuk, hogy 22 kutya közül nem ússzuk meg, hogy egyikük szívféreg gyors tesztje sem lesz pozitív. Hármuk esetében lett pozitív az eredmény. A további vizsgálatok közül a következõ állomás, a szív ultrahang, amire a mai napra kaptak idõpontot a lányok.


A nyírbogáti horrortanya gazdikeresõi
2019.05.03.
Eljött a várva vár pillanat, és a nyírbogáti bulldogok karanténideje lejárt. Mindenki megkapta a szükséges oltásokat, lassan mindenki túl van az ivartalanításon és az általános állapotuk is egyre jobb. Szépen gyarapodnak és kezd végre bulldog formájuk lenni. Szóval nincs más hátra, mint mindenkinek megtalálni a tökéletes családot, ahol õk is igazi családtagként élhetik hátralevõ életüket.


Miranda kívánságlistája
2019.03.26.
*nagylevegõ és sóhaj

Sziasztok Mircsa kedvelõk!

Hosszú lesz, de kérlek, ha segítenéd Mircsó gyógyulását, olvasd végig!

Nem siettem el ezt a bizonyos kívánságlistát, amit Mircsó kér.
Nagyon hosszú. Én pedig nehezen szánom rá magam az ilyesmire, de ez nem az én listám. Ezek a Mircsó egészségéhez és komfortérzetéhez elengedhetetlen dolgok.


Újabb Bulldögös séta NOÉ-s bulldogokkal
2019.03.18.
Egyik lelkes önkéntesünk Vicky, aki szívén viseli a fajtamentés védenceit, gondolt egy nagyot és létrehozta a Séta NOÉ Bulldögökkel eseményt. Maga a szervezett séta havonta egyszer kerül megrendezésre, minden hónap elsõ szombatján és minden sétának van egy támogatás része is melyet a fajtamentés gondozásában lévõ bulldogok kapnak.


Miranda szívjárványos élete
2019.03.18.
Miranda jelenleg is a fajtamentés védence. Nagy szerencséjére ideiglenes befogadónál lakik kb. bekerülése óta. Valószínûleg már régen gazdinál lehetne, ha az a fránya szívféreg tesztje negatív lett volna. Miranda és ideiglenes befogadója úgy döntött indít egy személye blogot, melyen keresztül megismerkedhetsz ezzel a betegséggel és gyógykezelésével, valamint Miranda hétköznapjaival.


Duckó nagy átalakulása
2019.03.18.
Duckó 3 év körüli angol bulldog, aki közel az élettel összeegyeztethetetlen orredõvel rendelkezett. De ez még nem minden, hiszen mind a két szeme is mûtétre szorult a szemhéjának rendellenes állása miatt. Szóval Duckó kapott egy komplett arcplasztikát.


Csepeli Csabi
2019.02.27.
Csepeli Csabi, a Noé Állatotthon Alapítvány legújabb védence :(


Ginnyvel az élet
2019.02.17.Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 | Következő