bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2016.12.01.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethető, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!


Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthonban
2016.12.01.

2016. december 10-én rendezzük meg a már hagyományos Állatok Karácsonyát a NOÉ Állatotthonban!


Wifi elment :-(
2016.12.01.
Meghalt ... próbáltam így-úgy szépen megfogalmazni. Próbáltam megfogalmazni, ahogy próbáljuk megérteni, ahogy próbáljuk elfogadni ... nem lehet, ezt nem, így nem :(


Óriási a mi boldogságunk!
2016.11.22.
Egyszerűen még mindig fel sem fogtuk, hogy jött egy angyal aki a mi beteg öreglányunknak Frannynek akart meleg otthont biztosítani.


Wifi hírek, itthon van! :D
2016.11.17.
Kicsi Wifi a múlt heti pokoljárása után végre újra itthon van velünk a NOÉ Állatotthon kórházrészlegén.


Aggódunk, jaj nagyon aggódunk :(
2016.11.11.
Wifi kutyusunk nagyon nincs jól. Az egész hétvégén kezdődött egy hasmenéssel.


Wifi hírek, nem véletlenül aggódtunk.
2016.11.11.
Délután sürgősséggel meg kellett operálni. Az ultrahangon az látszódott hogy a belei állnak, a benne lévő tartalom ingamozgással egy helyben pang.


Egy nehéz nap története ... WIFI ❤
2016.11.11.
Ezzel a kis francia malaccal ma megjártuk a poklot és bizony volt olyan pillanat amikor nem gondoltam volna, hogy ma este még ezt a kis videót meg tudjuk mutatni Nektek.


Duda csoda!
2016.11.11.
Dudát 2016.07.08-án találták Érden, pontosabban a megtaláló elmondása alapján bedobták a kertjükbe. Ott nem maradhatott, így került a fajtamentés gondozásába. Nyomokban bulldogot is tartalmaz kölyök volt... :) Most pedig igazán fantasztikus és felemelő "munkát" kapott!


Szemmel láthatóan baj van!
2016.11.04.
Már nem is tudom, mennyi szemes cikket írtam az elmúlt hónapokban! Most ismét itt van két lány Hárfa és Harmónika, akinek a kezeletlen szembetegsége olyan mértékűvé vált, hogy itt már szemspecialistára van szükség!


Racsni a morgós öregúr túl van a műtéten és a tetőtől talpig kivizsgáláson!
2016.10.28.
Racsni a NOÉ Állatotthon legrégebbi angol bulldogja, aki pont úgy néz ki mint egy angol lord, de egy kicsit sem viselkedik az angol udvari etikett szerint, ennek ellenére mi imádjuk , növesztett egy puklit a lábára.


Egy igazi nagy öregnek kérünk most drukkokat!
2016.10.25.
Racsni a fajtamentés veteránja, aki közel 5 éve él a gondozásunkban. Ennek egyik oka, hogy a természte sajnos nem annyira simulékony mint egy macskának. Az öregúr most egy puklit növesztett magára, aminek az eltávolítása már nem tűrt halasztást.


És megint a szívféreg :(
2016.10.24.
Újabb 2 szívférges védencünk van, Franny a bulldogmentés védence és Szemcsi a Püspökladányból mentett csíkos mopsz keverék.


Sajnos nem sikerült megmenteni Sanchez szemét :-(
2016.10.24.
Bár mindent megtettünk azért, hogy megmentsük Sanchez beteg szemét, de sajnos a gondos állatorvosi felügyelet és a folyamatos szemcseppezés ellenére is el kellett távolítani a sérült szemét.


Kiskedvenc méregdrágán versus menhely!
2016.10.19.
Hónapok óta jár védenceinkhez egy kedves lány az etológia tanszékről, akinek a szíve csücske a bulldogok. Bevallom őszintén, az első pár hétben csak úgy emlegettem, hogy a "virsliautomata", mert minden védencünk bőven kapott tőle finom falatokat. Teltek múltek a hetek és múlt héten kaptam Marianntól (mert most már tudom a nevét :-)) egy nagyon jó kis cikket, amit szeretnék veletek is megosztani.


Sanchez most fél szemmel néz a világra!
2016.10.07.
Látni vagy nem látni! Ez itt most a nagy kérdés. Sanchez barátunk fél szemmel néz most a világra, mert nem tudjuk mit csinált, de sajnos súlyos szaruhártyfekélye lett a bal szemén.


Príma aggasztó gyorshírek ... :(
2016.10.06.
Sajnos aggasztó híreket kaptunk Príma egészségügyi állapotával kapcsolatban. :-( Nagyon kell a drukk az öreglánynak!


Ez príma ... megint elakadt a szavunk. Ember, ezt is Te tetted!!!
2016.10.03.
Ezt a valószínűleg ezer meg egy éves angol bulldog jellegű szuka kutyát tegnap este találták Szolnokon. Egyszer csak ott termett egy benzinkútnál. Na nem magától kocogott oda, az biztos, hiszen lépni alig tud, olyan iszonyú állapotban van.


Bowling és az ő bőrproblémája!
2016.09.28.
Bowling augusztusban jubilált nálunk. Ez sajnos nem nagy öröm számunkra, hiszen ez azt jelenti, hogy egy év alatt senki nem szeretett bele az öregúrba, aki most sajnos igen komoly bőrproblémákkal küzd.


Három a magyar igazság és egy a ráadás!
2016.09.27.
Három a magyar igazság és egy a ráadás! Ez Duda kutyánk szemműtétjeinek számára is igaz. Sajnos már a negyedik szemműtéten is túl van, de reméljük ez volt az utolsó.Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő