bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő

Levendula csúnyán félrelépett!
2017.09.14.
Levendula a cuki francia bulldog lány, aki már hosszú hónapok óta élvezi a fajtamentés vendégszeretetét, aminek sajnos az az oka, hogy szívférges és kezelés alatt áll, egyik nap a nagy bandázás közben az udvarban csúnyán félre lépett.


Blues a happy endről :)
2017.09.14.
Mindig nagy öröm számunkra, mikor védenceink gazdisodnak, de mindig extra nagy öröm, mikor valaki egy idős kutyát választ maga mellé társnak. Nagy örömünkre ez sikerült Kőbánya Bluesnak is.


Gamma hírek :-(
2017.09.14.
Gammát májusban találták Érden borzasztó állapotban. Szédelgett, alig élt, teljesen apatikusan. Azonnal elkezdődött a teljes kivizsgálása és gyógyszeres kezelése.
Nagyon lassan haladtunk, apró pici lépésenként.


Szemesnek áll a világ!
2017.08.16.
Szemesnek áll a világ! Ez is lehetne a mottója a beáramló szembeteg bulldogjainknak.
Sajnos a bulldogokra nagyon jellemzőek a különböző szembetegségek. Mi csokorba is gyűjtöttük ezeket, hiszen majdnem minden betegségre van bulldogunk, akiken ezeket szépen be is tudjuk mutatni.


A tehetetlen fájdalom éjszakája
2017.08.07.
A tehetetlen fájdalom éjszakája, csak fogtam a telefont a kezemben, a kezem elfehéredett a tehetetlen görcs szorításában. És bár a vonal túloldalán két csodálatos ember és egy ártatlan bajban lévő kiskutya várta a segítséget, én semmit nem tudtam nekik mondani ...


Bulldogeső a kánikulában 😪😪😪
2017.08.04.
Kérjük segítsetek a buciknak, minden nap érkezik, mind beteg, mindegyiket kezelni, műteni kell, speciális táppal kell etetni Őket. Csak azok a beavatkozások, vizsgálatok, kezelések amiket már látunk gyors számolás után megközelítik az 1.000.000, nem elírás! az egymillió forintot! 😪😪😪


Nyári BULLDOG BUMMMM!
2017.08.03.
Nyár van, süt a nap, mindenki a szabadságát tölti, a bulldogmentés pedig teltházon működik. Két hét alatt 7 segítségre váró bulldog került a gondozásunkba. Nagy részük idős és beteg kutya.


Zacskó a sufniszaporítás egyik gyöngyszeme!
2017.08.01.
Zacskó egy igazi cuki bulldogbaba, aki próbálja élvezi a kölyökkor szépségeit, ám örömét beárnyékolja, hogy minden végtagjával van valami mozgásszervi probléma és súlyos légcsőszűkülete van, így minden levegővétel nehézkes. Nem győzzük hangsúlyozni, NE VÁSÁROLJATOK SZAPORÍTÓTÓL!!!!


Gyömbér túl van az első műtétjén..de vár még rá :(
2017.08.01.
Gyömbért, az idősödő francia bulldog szukát az utcán találták, gyerekfej nagyságú emlődaganattal. Azonnal teljes orvosi vizsgálaton esett, mert ennek az óriásnak az eltávolítása nem sokat várhatott. Tegnapra volt a rizikós műtét az ivartalanításával együtt kitűzve.


Fenekestül felfordult a világ, avagy nagyon nagy drukk kell Al Pacinonak!
2017.07.23.
Al Pacino egy fiatal francia bulldog kan aki fiatal kora ellenére már nagyon sok megpróbáltatáson van túl.
Nagyon nagy drukkra van szüksége, mert jövő héten egy óriási és kockázatos műtét vár rá, de sajnos ez az egyetlen esélye arra, hogy életminőségét javítani tudjuk.


Fityisz a gyógyulás útjára lépett!
2017.07.14.
Fityiszért sokan izgultunk hetekkel ezelőtt mikor kórházban volt és az életéért küzdöttek.
Jelentem Fityisz jól van és folytatjuk a testi-lelki rehabilitációját.


Út a sikerhez: Az angol bulldog kutyafajta töretlen népszerűsége, és annak következményei
2017.07.12.
Az alábbi cikkben egyik bulldogos önkétesünk Mariann írását olvashatjátok, aki idén diplomázott etológia szakon és témája az angol bulldogok voltak.
Nagyon tanulságos cikk, hogy honnan hová jutott a fajta az emberi pénzhajhászat miatt.


Gyömbér és az ő óriási emlődaganata!
2017.07.05.
Gyömbér egy gyerekfej nagyságú emlődaganattal érkezett hozzánk. Valószínűleg ő is egy leselejtezett szaporítós bulldog, aki feleslegessé vált. Mi megpróbáljuk neki megmutatni, hogy az emberek nem mind rosszak és szeretnénk, ha a komoly műtétje után ő is megtapasztalná, milyen is a boldog bulldog élet!


Fityisz a Sződligeten talált francia bulldogunk nagyon beteg :( :( :(
2017.06.26.
A hétvégén rosszul lett, láz, hányás, hasmenés, étvágytalanság ... még harapni sem harap :( Azonnal rohantunk vele az orvoshoz, ahol bent is fogták.


Gyors REMEK hír Fityiszről! 👍😀
2017.06.26.
Ma bement hozzá a kórházba karantén részlegünk önkéntes Angyala Nikusz. Ő volt az aki a betegsége előtt már speciálisan foglalkozott az összezavarodott, összetört lelkével.


NE ADJ PÉNZT A SZAPORÍTÓKNAK!!!! ÉGJEN A RETINÁTOKBA ENNEK A SZERENCSÉTLEN KISKUTYÁNAK A FÁJDALMAS K
2017.06.21.
Bubble emlékére ... élt, szenvedett 10 hetet :(
Debrecenben találták vasárnap egy dobozban kidobva. Azonnal látszódott, hogy nagyon nagy a baj - vízfejű (hydrocephalus), ami azt jelenti, hogy az agyat körülvevő folyadék kórosan felszaporodik és egyre több lesz. Ez nyomást gyakorol befelé az agy állományára és kifelé a koponyára, szemekre, mindenre. Súlyos és nagyon fájdalmas állapot ... :(


Ms. Lipton a mindig mosolygós öreglány itthagyott minket :-(
2017.06.19.
Elment.... A mindig mosolygós és csóválós öreglány egyik percben összeesett és vége. Az élet kegyetlen és igazságtalan, hiszen olyan sokan szerettük már most. Judit szavaival szeretnénk tőle elbúcsúzni. Annyira nem fair az élet.......


Walterunkra nagy műtét vár!
2017.06.19.
Walterra, a bumm a fejbe örökmozgó bulldog fiúnkra a héten nagyon komoly műtét vár. Lézeres lágyszájpadlás korrekciós műtétet fognak végezni rajta, hogy 5 percnél tovább is kapjon levegőt mikor belemelegszik a játékba vagy esetleg az udvarlásba.


Gamma hírek!
2017.06.01.
Végre kiengedték a kórházból, most a NOÉ Állatotthon BullBox menedékében, a bulldogok kórház részlegén lábadozik.


Gamma nagyon nagy bajban!
2017.05.29.
Miért? Miért? Miért?
Nézzétek ezt a szerencsétlen bulldog kan kutyust. Érden, az utcán találták ilyen állapotban tegnap (2017.05.24.)
A NOÉ Állatotthon Bulldog Fajtamentő Csoportjának védence lett és a Gamma nevet kapta. Köszönjük az Érdi Civil Állatmentőknek, hogy nem hagyták sorsára szegényt és eljuttatták hozzánk!Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő