bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 | Következő

Best of Rikács
2019.01.25.
Rikácsnak is nagy szerencsére van, mert õ is ideiglenes befogadónál várja, hogy rátaláljon az IGAZI végleges gazdi.
Reni egy pár sorban leírta, milyen is Rikáccsal az élet.


Mert ideiglenesnek lenni jó!
2019.01.16.
Bucka 10 év körüli angol bulldog kan, aki Karácsony óta lakik ideiglenes befogadónál. A kissé rozoga, ám annál csodálatosabb öregúrról és az ideiglenességrõl írt befogadója Melinda.


Evelin kortesbeszéde
2019.01.16.
Van nekünk egy régi örökbefogadónk Andi, aki sajnos már nem tudja hazavinni a mi Evelinünk, de feltett szándéka, hogy találjon neki egy szuper gazdit. Ennek érdekében megírta Evelin kortesbeszédét, remélve, hogy rajtuk kívül más is beleszeret.


2018-as év számokban és történésekben
2019.01.09.
Ismét eltelt egy év és számot kell vetni a 2018-as évrõl. Nagyon nehéz volt minden történést összeszedni, mert azt hiszem bulldogos pályafutásom során ez volt a legkeményebb év. Sokat tanultunk, sokat küzdöttünk, sokat sírtunk és sokat is nevettünk.


Füge az újabb borzasztó állapotban lévõ francia bulldog
2018.12.18.
Õ Füge, a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének legújabb védence. Nagycserkeszrõl érkezett a gondozásunkba, ahol nagyon rossz állapotban besétált egy házhoz nagyjából 2 hete. Iszonyú rossz állapotban, jártányi ereje sem volt. Azóta minden élelem kijött belõle alul és felül. Gyakorlatilag papírvékonyságúra fogyott.


Bulldogok szerelmesi, figyelem!
2018.12.17.
Egy “last minute” ajándékra van szükséged bulldogimádó barátnak/rokonnak? Esetleg magadat lepnéd meg, mert mindeneid ezek a csoda kedves kutyusok?
Itt egy szuper alkalom, hogy dupla legyen az öröm!
A @Vizslafotózás felajánlott 10 db Bulldoggerek asztali naptárat arra a célra, hogy a megvásárlássukkal támogathasd a NOÉ Bulldog Fajtamentés védenceit.
Örömet szerzel vele valakinek, és a bulldogokat is segítheted.


100 név, 100 történet, 100 sors, 100 élet
2018.12.13.
Nem vagyunk százasok, halljuk sokszor...és most bizony ez már többszörösen is igazzá vált. Tegnap ugyanis átléptünk egy olyan számot, amit sosem hittünk volna, hogy meglépünk. Legnagyobb bántaunkra viszont ez nem egy pozitív csúcs... a NOÉ Állatotthon Bulldog fajtamentése a tegnapi napon listázhatta az idei év 100. bekerülõjét...de az évnek még nincs vége....


Gazdikeresõink Celebkednek a Bulldoggerek naptárban!
2018.12.06.
Van nekünk egy lelkes bulldogos önkéntesünk Viki, aki a szívén viseli gazdikeresõink sorsát. Egy hónappal ezelõtt gondolt egy merészet és megkérdezte a Vizslafotózást, akik idén már második alkalommal készíti el a Bulldoggerek naptárat, hogy mi lenne, ha nemcsak gazdás, hanem gazdikeresõ bulldogok is szerepelnének a naptárban.


Kedves Nénik és Bácsik!
2018.11.26.
Az alábbi cikkben Lego kívánságait olvashatjátok, amiben segítséget kér nem csak saját magának, hanem társainak is, hogy a hideg téli napokon nekik is jusson egy jó meleg fekhely és egy kis családi környezet.


Bulldog kíváságlista Bucka tollából!
2018.11.16.
Közeleg az Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthonban 2018 esemény, úgyhogy minden speciális projektünknél tollat ragadott valaki, hogy közvetítse, hogy mire is vágynának Karácsony alkalmából (természetesen egy hiperszuper,saját gazdi után :D )... Bulldog fajtamentõ csoportunknál ezúttal Bucka mondta tollba a kívánságokat :)


A hét kutyája Lexus!
2018.11.16.
Sziasztok!
Lexus vagyok, vagy ahogy a lányok hívnak itt a menhelyen, Lexike.❤ Mondták, hogy mutatkozzak be szépen, hátha rám is felfigyel Valaki, aki megosztja velem az otthonát és életem végéig gondoskodni fog rólam.


Kidobva betegen az erdõ szélére...
2018.11.14.
Hasztalan, nem termel több pénzt, nincs rá szükség....
Valószínûleg Rikáccsal is ez történhetett, hiszen egy kietlen területen a lakott területtõl messze, egy erdõ szélén találtak rá borzasztó állapotban.


Egy tökéletes Buckát Karácsonyra?
2018.11.07.
Lehet, hogy régóta készülsz örökbe fogadni egy társat, de az is lehet, hogy nem is gondolsz ilyesmire, és egyszer csak szembejön Õ, akit nem tudsz kiverni a fejedbõl és azonnal haza akarod vinni.
Velem az utóbbi esett meg, lassan 2 éve. Nem fiatalt, de csiszolatlan gyémántot leltem akaratomon kívül. Hátha veled is megeshet, emiatt is írok most egy jelenlegi hatalmas nagy kedvencemrõl.
Mindig van aktuális kedvencem. Na jó, több, de csak szépen sorban.
Ez most a Bucka posztja.


A csoda most elmaradt :-(
2018.10.30.
Ég veled Drágám, menj, fuss, szaladj, hiszen a Szivárvanyhídon túl is szükség van szuperhõsökre 🖤


A hét kutyája: Ixorn
2018.10.24.
Most, hogy visszatértünk a hosszú hétvégérõl,ideje belecsapni a lecsóba és mutatni nektek egy igazán szuper kutyát, akin eddig Legohoz hasonlóan senkinek nem akadt még meg a szeme...na de most mi ezen szeretnénk nagyon gyorsan változtatni, szóval a hét kutyája ezúttal Ixorn lett. A mi meg nem értett védencünk...


A hét kutyája: Lego(las)
2018.10.17.
A hét kutyája ezúttal a legrégebbi gazdikeresõnk, aki hivatalos nevén Legolas, barátainak csak egyszerûen Lego. Azért született most ez a cikk,mert számunkra teljesen hihetetlen, hogy ez a szép mosolyú fiú miért vár 6 éve arra, hogy valakinek élete végéig a hû társa legyen? Szeretnénk neki is megmutatni a CSODÁT egy igazi GAZDI személyében!


A hét kutyája Lasagne!
2018.10.03.
Lasagne❤ Ki ne szeretné a lasagnét? Még Garfield cicának is a kedvence.😁 Nos, a mi Lasagnenk pedig a Noé Állatotthon Bulldog fajtamentésének a kedvence❤.


Azonnal gazdit minden gondozásunkban lévõ Bulldognak!!!
2018.09.25.
A fajtamentés megalakulása óta, még soha ennyi rászoruló és mentésre váró bulldog nem volt az országban. Idén már közelítünk a 100 db bekerülõ bulldog felé.


A hét kutyája Skiny, avagy mibõl lesz a cserebogár!
2018.09.19.
Skinyt, aki szintén a Noé Állatotthon Bulldog fajtamentésének a védence, rettenetes állapotban, szõrtelenül, sebesen és életveszélyesen legyengült állapotban dobták ki társával együtt Abonyban, miután kiszolgálta a szaporító anyagias érdekeit.😡🤧 Sokáig küzdöttek az életéért és Õ is sokat küzdött a saját életéért, talán egész korábbi életében.🙁 De végül nyertünk!❤


A hét kutyája Günter
2018.09.19.
Szeretném Nektek bemutatni Güntert❤, aki jelenleg a Noé Állatotthon Bulldog fajtamentésének a védence és akit egy hideg téli napon nemes egyszerûséggel betettek a békési menhely "inkubátor" kenneljébe. Nem tudjuk, hogy mi történt vele élete elsõ kb. 8 évében, de sok jóban nem lehetett része, ugyanis soványan, büdösen és szívférgesen szabadultak meg tõle.🙁Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 | Következő