bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő

Tavaszváró fotózás bulldogjainkkal!
2022.03.28.
Már mindenki érzi, hogy itt a tavasz, jön a jó idő, mindenki megy ki a szabadba.
Így tettünk szombaton mi is és megpróbáltuk gazdikeresőink legelőnyösebb arcát mutatni. :-)


#Priscilla
2022.03.25.
11 éves, nagyon beteg, vak bulldog érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába… azonnal sürgősségi szemműtéten esett át!
A gazdája nagyon beteg lett, már képtelen ellátni az öreg epilepsziás kutyusát. A családja???? Azt javasolták altassa el… amikor pedig ezt nem akarta, akkor segítettek kihozni a menhelyre


Kodiaq, a mi gyönyörű de kicsit bunkó bulldogunk!
2022.03.17.
Kodiaq❤️, a mi gyönyörű, bunkó fekete hercegünk családba cuccolna. Igazi egyéniség, de ha megtalálod vele a közös hangot akkor egy bújós kiscica lesz belőle.


Lolanapló!
2022.02.25.
Hosszú ideje nem jött hozzánk bulldog ideiglenesen, mert Nápolyink vitte a szívemet teljesen. Sokáig egy hasonló színű buci is sírást váltott ki belőlem, rájuk sem tudtam nézni. Meg is mondtam, bulldog ide soha többé nem jöhet.


Koordináta
2022.02.22.
Egyelőre mi is csak azt látjuk amit Ti, és megszakad a szívünk ? Koordináta nagyon fiatal, talán 1 éves angol bulldog kisfiú, akit Nógrádsápon talát egy kedves állatbarát család. Nem hagyták sorsára a láthatóan nagy bajban lévő kutyát, összeszedték, megfürdették, orvoshoz vitték. Majd a Noé Állatotthon Alapítvány bulldog fajtamentésének segítségét kérték.


Csak tessék, csak tessék, francia bulldogot tessék!
2022.02.18.
A cím lehet nem a legmegfelelőbb, de lassan kilátástalanná válik a helyzet az idei évben beömlő francia bulldogok száma miatt. Nem tudom mi történt, de most van február 17-e és mostanáig 15 bajban lévő francia bulldog került a gondozásunkba.


DanyBlue aki gyorsan révbe ért!
2022.02.01.
DanyBlue egy vidéki gyepmesteri telepről került hozzánk, sajnos kiderült, hogy szívférges is, de mindezek ellenére nagyon gyorsan szuper gazdira talált, aki meg is osztja velünk DanyBlue beköltözésének első pár napját.


Szereted a kihívásokat és aktív bulldogot keresel? Akkor Hellboy❤️ a neked való kutya.?
2022.01.21.
Azt mondják, hogy "nomen est omen", ami azért Hellboy? esetében nem teljesen igaz, bár vitathatatlan tény, hogy az új gazdinak picit fel kell kötnie azt a bizonyos gatyát.?


Beszámoló a 2021-es évről!
2022.01.14.
Eltelt egy év. Nem tudjuk, hogyan és mikor...de egyszercsak azt vettük észre, hogy ismét itt ülünk a gép előtt és megpróbáljuk összegezni a 2021-es évet. Megint nem volt könnyű feladatunk, mert bár pörgős évünk volt, mégis nehéz kiemelni belőle egy-egy dolgot, hogy ne eresszük bőlére a mondandónkat és szívesen jussatok el a cikk végére is. Így hát, fogadjátok sok szeretettel tőlünk a mi szummázásunkat 2021-ről :)


Parmezán beszámoló ideiglenese tollából!
2022.01.05.
Parmezán túl van már egy szívféreg eltávolító életmentő műtéten. Szerencsére volt egy őrangyal család aki a műtét után ideiglenesen befogadta, ahol jelenleg is rehabilitálódik, de neki is egyetlen vágya van már csak, és az nem más mint egy saját család.


Ho-Ho-Ho újra itt a Karácsony!
2021.12.09.
Nagyon nagy öröm számunkra, hogy idén újra a hagyományos módon tudjuk megünnepelni Veletek együtt az Állatok Karácsonyát! A jeles eseményre December 18.-án kerül sor, ahova mindenkit nagyon nagy szeretettel, forró teával és zsíros kenyérrel és nem utolsó sorban, sok-sok boldog bulldoggal várunk.


Ezüst sem úszta meg az életmentő műtétet!
2021.12.02.

Egerfarmoson szó szerint a semmiben találták… Súlyos végbélelőeséssel, harder mirigy előeséssel, iszonyú hasmenéssel, melynek egyik oka giardia fertőzés, a további háttér felderítésére komplex bélsárvizsgálat eredményére várunk.
A végbélelőesése nem várhatott, sürgős műtétre volt szüksége. Orbán Beáta doktornő a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum


Nagyon kell a drukk Luczinak!
2021.12.02.
Ez a hét borzasztóan nehéz eddig is és már tudjuk, hogy nem lesz könnyű a folytatás sem... sorban mesélünk majd mindent, de türelmet szeretnénk kérni, minden szempontból nagyon nehéz napokat élünk át.


Parmezán túl van a szívféreg eltávolító műtéten!
2021.11.30.
#Parmezán ?
Csodásan drukkoltatok neki, mert ÉL és JÓL VAN‼?❤
Ugyan nem volt izgalom nélküli a szombati szívféreg eltávolító katéteres szívműtétje, sajnos kétszer is komplikáció adódott, emiatt le is kellett állítani a műtétet.


MOST NAGYON KELL A SEGÍTSÉGETEK LUCZINAK ÉS PARMEZÁNNAK‼️? ❤
2021.11.26.
#Luczi
Ez a hét borzasztóan nehéz eddig is és már tudjuk, hogy nem lesz könnyű a folytatás sem... sorban mesélünk majd mindent, de türelmet szeretnénk kérni, minden szempontból nagyon nehéz napokat élünk át. ??
Szóval Luczi bulldoglány: 3 hete érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába Tiszalúcról azzal a sürgős kéréssel, hogy szegény kicsike epilepsziás. Ennél több infor


Amelie csodálatos élete...
2021.10.13.
..... persze a múltja nem volt csodálatos, de azáltal, hogy hozzánk került, most már csak csodálatos dolgok érhetik. Hiszen megígértük neki!


Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban 2021
2021.09.30.
Állatok Világnapja a Noé Állatotthon Alapítványban 2021
A vegetarianizmus és az erőszakmentesség világnapja
2021 október 3. vasárnap 10:00 és 16:00 óra között
Helyszín: NOÉ Állatotthon (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége)


Pipi, a bulldog bőrbe bújt labrador! :-)
2021.09.07.
Piskóta, becenevén Turbina elvileg angol bulldog kislány. Azért írtam, hogy elvileg, mert ha ránézel, akkor rögtön rávágod, hogy jé, egy angol bulldog. És még szép is!


Idősödő, esősen teltkarcsú amazonunk gazdit keres!
2021.09.03.
Gríz, munkanevén 'Tohonya Tehén' kezdetben igencsak válogatott, hogy kit fogad el, és kit nem kedvel, de ahogy teltek-múltak az évek rájött, hogy minden felé nyúló kézben simogatás lehet, így már nem válogat, egyszerűen hanyatt dobja magát egy pocak simiért bárhol, bármikor és bármikor. A munkanevét nem bántásból kapta, hanem mert kb annyira kecses a mozgása, mint egy tehénnek és még legelni is szeret :)


Szőnyeg, aki várja, hogy végre ő is családba költözhessen!
2021.09.02.
Szőnyeg gazdikereső posztját Noémi fogalmazta meg, hiszen ő saját tapasztalatból is tudja, hogy milyen az együttélés egy kiskocsis bulldoggal.Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő