bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő

Kedves Nénik és Bácsik!
2018.11.26.
Az alábbi cikkben Lego kívánságait olvashatjátok, amiben segítséget kér nem csak saját magának, hanem társainak is, hogy a hideg téli napokon nekik is jusson egy jó meleg fekhely és egy kis családi környezet.


Bulldog kíváságlista Bucka tollából!
2018.11.16.
Közeleg az Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthonban 2018 esemény, úgyhogy minden speciális projektünknél tollat ragadott valaki, hogy közvetítse, hogy mire is vágynának Karácsony alkalmából (természetesen egy hiperszuper,saját gazdi után :D )... Bulldog fajtamentő csoportunknál ezúttal Bucka mondta tollba a kívánságokat :)


A hét kutyája Lexus!
2018.11.16.
Sziasztok!
Lexus vagyok, vagy ahogy a lányok hívnak itt a menhelyen, Lexike.❤ Mondták, hogy mutatkozzak be szépen, hátha rám is felfigyel Valaki, aki megosztja velem az otthonát és életem végéig gondoskodni fog rólam.


Kidobva betegen az erdő szélére...
2018.11.14.
Hasztalan, nem termel több pénzt, nincs rá szükség....
Valószínűleg Rikáccsal is ez történhetett, hiszen egy kietlen területen a lakott területtől messze, egy erdő szélén találtak rá borzasztó állapotban.


Egy tökéletes Buckát Karácsonyra?
2018.11.07.
Lehet, hogy régóta készülsz örökbe fogadni egy társat, de az is lehet, hogy nem is gondolsz ilyesmire, és egyszer csak szembejön Ő, akit nem tudsz kiverni a fejedből és azonnal haza akarod vinni.
Velem az utóbbi esett meg, lassan 2 éve. Nem fiatalt, de csiszolatlan gyémántot leltem akaratomon kívül. Hátha veled is megeshet, emiatt is írok most egy jelenlegi hatalmas nagy kedvencemről.
Mindig van aktuális kedvencem. Na jó, több, de csak szépen sorban.
Ez most a Bucka posztja.


A csoda most elmaradt :-(
2018.10.30.
Ég veled Drágám, menj, fuss, szaladj, hiszen a Szivárvanyhídon túl is szükség van szuperhősökre 🖤


A hét kutyája: Ixorn
2018.10.24.
Most, hogy visszatértünk a hosszú hétvégéről,ideje belecsapni a lecsóba és mutatni nektek egy igazán szuper kutyát, akin eddig Legohoz hasonlóan senkinek nem akadt még meg a szeme...na de most mi ezen szeretnénk nagyon gyorsan változtatni, szóval a hét kutyája ezúttal Ixorn lett. A mi meg nem értett védencünk...


A hét kutyája: Lego(las)
2018.10.17.
A hét kutyája ezúttal a legrégebbi gazdikeresőnk, aki hivatalos nevén Legolas, barátainak csak egyszerűen Lego. Azért született most ez a cikk,mert számunkra teljesen hihetetlen, hogy ez a szép mosolyú fiú miért vár 6 éve arra, hogy valakinek élete végéig a hű társa legyen? Szeretnénk neki is megmutatni a CSODÁT egy igazi GAZDI személyében!


A hét kutyája Lasagne!
2018.10.03.
Lasagne❤ Ki ne szeretné a lasagnét? Még Garfield cicának is a kedvence.😁 Nos, a mi Lasagnenk pedig a Noé Állatotthon Bulldog fajtamentésének a kedvence❤.


Azonnal gazdit minden gondozásunkban lévő Bulldognak!!!
2018.09.25.
A fajtamentés megalakulása óta, még soha ennyi rászoruló és mentésre váró bulldog nem volt az országban. Idén már közelítünk a 100 db bekerülő bulldog felé.


A hét kutyája Skiny, avagy miből lesz a cserebogár!
2018.09.19.
Skinyt, aki szintén a Noé Állatotthon Bulldog fajtamentésének a védence, rettenetes állapotban, szőrtelenül, sebesen és életveszélyesen legyengült állapotban dobták ki társával együtt Abonyban, miután kiszolgálta a szaporító anyagias érdekeit.😡🤧 Sokáig küzdöttek az életéért és Ő is sokat küzdött a saját életéért, talán egész korábbi életében.🙁 De végül nyertünk!❤


A hét kutyája Günter
2018.09.19.
Szeretném Nektek bemutatni Güntert❤, aki jelenleg a Noé Állatotthon Bulldog fajtamentésének a védence és akit egy hideg téli napon nemes egyszerűséggel betettek a békési menhely "inkubátor" kenneljébe. Nem tudjuk, hogy mi történt vele élete első kb. 8 évében, de sok jóban nem lehetett része, ugyanis soványan, büdösen és szívférgesen szabadultak meg tőle.🙁


Bulldog cunami....
2018.09.13.
Tőlünk szokatlanul, most egy eléggé fáradt, szomorú poszt következik. Egy rövid betekintéssel a hétköznapjainkba/hétvégéinkbe.... állandóan csörgő telefon gyepmesteri telepekre bekerülő bulldogok miatt, e-mailben válaszolni a napi több leadás miatt érdeklődőnek....beözönlő bulldogok mindenütt...


Füllencs túl van az első orvosi vizsgálaton!
2018.09.06.
Füllencs a szemétdombra kidobott bulldog kivizsgálása folyamatban van. A "fura" fejformáját valószínűleg vízfejűség okozza. A szájából véres nyál csorog, köhög állandóan, ennek gócát keresik állatorvosaink. A röntgen képek alapján a légcsöve torzult, de szerencsére a tüdejében nincsenek gócok.


Viziló nyaral!
2018.08.16.


Szaporítók melléktermékei, akikre már nem volt szükség....
2018.08.01.
Nézzétek Őket... 😢 szaporítók melléktermékei, kidobott értéktelen szemétjei 😢 8 beteg, kihasznált, testileg és mentálisan tönkretett bulldog és mopsz keverék érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentő Csoportja gondozásába Püspökladány környéki szaporítóktól történt mentésből.


Rebi vagyok és keresem a családom!
2018.08.01.
X Faktor válogatás indul!!! 1.500 MEGOSZTÁS a cél!
Keresem a családom! Ezért gondolkoztam, hogy szólok Lilu-nak, de nem akarok a TV-ben szerepelni, így elvetettem az ötletet.


Gyúrós fiúk, lepke lélekkel keresik az igazit!
2018.07.27.
Likőr úgy döntött, hogy tollat ragad és egy kis smúzolós szöveggel megpróbál magának és haverjának Kosarasnak is fogni egy hiper-szuper gazdit! Én nagyon drukkolok nekik, hogy összejöjjön!


Sziasztok Anonim Labdafüggők!
2018.07.23.
Most pedig Drazsé védencünk szavait tolmácsoljuk felétek, melyben labdahiányát kéri orvosolni :-)


Nyáriszünet - az idő, amikor sok bulldog lábára kötnek útilaput...
2018.06.08.
Még el sem kezdődött a nyáriszünet, de folyamatosan özönlenek be a mentésre váró bulldogok és sajnos a gazda által leadni kívánt bulldogokra is igen hosszú már a várólista...Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő