bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18. 19 20 21 22 23 24 25 | Következő

Megérkeztek az elsõ orvosi hírek Foszlányról!
2015.01.26.

Megérkeztek az elsõ orvosi hírek róla az állatkórházból. Az orvosokat is sokkolta az állapota, szinte azt sem tudták hol érjenek hozzá a mindenhol vérzõ, sebe kutyához. Az, hogy pontosan mi áll a betegsége hátterében majd a laborvizsgálatok, a bõrébõl és a sebekbõl vett minták kiértékelése után lehet csak megmondani.


Komé-Dia mindennapjai ideiglenese tollából... I.rész
2015.01.25.

Az idõ pont jó, overall, gumicsizma,irány a NOÉ.

Szeretem program szombatra.

Kis kedvenceink a minimenhelyrõl kijönnek velünk egy-egy kör sétára, de csak olyan kényelmesre, mert Lackó fiam, még csak most kap rá a "kutyázás" ízére.


Mikor már elfogynak a szavak!
2015.01.24.

Nagyjából 1 órája ülök és azon gondolkozom, hogy ezekhez a képekhez mit is írhatnék? Hogy lehet szavakba foglalni ezt a borzalmat. Hogy történhet meg, hogy egy szerencsétlen élõlény ilyen állapotba kerülhet? Nagyon nehéz visszafognom magam és higgadtan, a tényekre szorítkozva, kulturált hangnemben megírnom ezt a posztot.


Daniella de Vito vagyis Pitti új élete
2015.01.22.

Daniella de Vito alias Pitti 2014 márciusában került a fajtamentés gondozásába. Angol bulldognak ugyan csak csúfolni lehetett, de a miénk volt. Közel 10 hónapot töltött el a fajtamentésnél, mert senkinek nem akadt meg rajta a szeme. De egy napon egyik önkéntesünk odaállt elém és azt mondta, õt szeretné. Már 3 hónapja boldog családban él, amirõl gazdája számol be sok-sok fénykép kíséretében.


Bulldogságaink beszámolója a 2014-es évrõl
2015.01.08.

A 2014-es évben is volt Bulldogság és Bulldogtalanság, amit megpróbálunk egy kis szöveges összefoglalóval és természetesen sok-sok képpel megmutatni nektek.


Kikinek sikerült!
2014.12.28.

Idén Kiki kapta a legnagyobb karácsonyi ajándékot, egy igazi családot. Rögös volt az út, de tudom, hogy most már révbe ért.


Tokától búcsúzunk!
2014.12.21.

A gazditól kaptuk a szomorú hírt, hogy öreg barátunk Toka elment! Több mint egy év! Ennyi idõ jutott neki a boldog gazdis életbõl.


Yukka és az õ új járgánya!
2014.12.15.

Nézzétek milyen járgányt kapott Yukka kutyánk a gazdáitól, hogy õ is fel tudja venni a tempót a napi sétáknál.


Komé-Dia, akinek a története inkább tragikomédia
2014.12.09.

Komé-Dia egy közel 10 éves francia bulldog szuka, akinek elhelyezésében a Kéz a Mancsért Egyesület kért segítséget. Komé-Dia valószínûleg egy szebb napokat is látott francia bulldog szuka, aki korából adódóan már megtette amit kellett, lehozott annyi almot amennyit csak tudott, de kiöregedvén már nem volt rá szüksége a "gazdájának".


Íme Kiki karácsonyi üzenete a nagyvilágnak!
2014.12.05.

Kiki több hónapja védence már a NOÉ Bulldog Fajtamentésének és egyszerûen nem tudjuk elképzelni, hogy hogy nem szeretett bele eddig senki. Most olvassátok figyelemmel Kiki üzenetét.


Dörmögõ Dömötör gyors JÓ hírek!
2014.12.04.

Dörmike ma átesett a belsõ ráncfelvarráson, vagyis Zsargal doktor és csapata elvégezte rajta a az összetett száj és garatmûtétet. A mûtét során korrigálta Dörmi lágy-szájpadlását, eltávolította a torkából a morgagni tasakokat, valamint megszabadította egy hangszál-poliptól is. Bónuszként a koronaékszereitõl is meg lett fosztva.


Dörmögõ Dömötörre belsõ ráncfelvarrás vár
2014.12.01.

Dörmogõ, a Hatvanban talált angol bulldog fiú felsõlégúti megbetegedése sajnos nem gyógyult, ezért Zsargal doktor a bulldogok specialistája, endoszkópos vizsgálatot végzett. Kiderült Dörmikét mûteni kell, belsõ ráncfelvarrásara szorul. Plasztikai mûtéttel korrigálják a lágy-szájpadlását, eltávolítják a torkából a Morgagni tasakokat és megszabadítják egy hangszálpoliptól is. Ha minden jól sikerül, Jobb lesz mint új korában!


Dömötör eldörmögi a bulldogok karácsonyi kívánságlistáját
2014.11.13.
Nem tudom mi ez a nagy sürgés-forgás itt körülöttem, de a többiek azt mondták, mivel én vagyok itt most az új fiú, így idén én nyertem meg azt a nemes feladatot, hogy elmondjam nektek, mikre is lenne szükségünk. Ennek egy oka van, hogy megint jön valami Mikulás, akirõl egyelõre még nem hallottam, de a többiek azt mondták, hogy azon a napon mindig nagyon nagy buli szokott lenni és a hasunk is tele lesz a nap végére.


Yukka jött, látott és nyert magának egy szuper családot!
2014.11.11.
Yukka hátsó felére bénultan került a fajtamentés gondozásába. Elsõ körben átesett egy általános kivizsgáláson, és egy MR vizsgálaton, majd extra gyorsan jött a jó hír, hogy Yukkára van egy komoly érdeklõdõ. Így gyors egyeztetés, személyes látogatás és gyors költözés Ausztriába.


Látogatónk volt Ausztriából!
2014.10.31.
A vártnál is hamarabb jelentkezett az álomgazdi Yukka kutyánkra, méghozzá Ausztriából! Nem sokat teketóriáztunk, megszerveztük a nagy találkozást Állatotthonunkban. Hogy milyen hatással volt vendégeinkre a NOÉ Állatotthon, azt vendégeink eme rövidke beszámolója mutatja :) Yukka hamarosan költözik új otthonába, amirõl természetesen Benneteket is tájékoztatunk :)


Elkutyulódtunk, avagy egy bicebóca bulldoglány hatása új családjára
2014.10.21.
Ezt a történetet az ölemben lévõ tableten írom, némi segítséggel. Megpróbálom a segítséget
távozásra bírni, de a sikertelenségnek van egy határozott oka: a segítség családunk legfiatalabb tagja, Emily, a másfél éves, angolbulldog lány. Szokása szerint, ahogy kézbe veszem az iPadet, õ azonnal befekszik a fejem és az iPad közé. Bulldog.


MINDEN JÓ, HA A VÉGE JÓ :) ...bár azért nem teljes az örömünk :(
2014.10.20.
Két talált kutya segítségére siettünk, amibõl az egyik, egy francia bulldog szuka chipezett volt. A regisztrációból kiderült, hogy 2012. novemberében lopták el, és a gazdik azóta keresték. A boldog egymásra találás hatalmas öröm, de sajnos a szintén gazdáját keresõ uszkárfiú társa elvesztése miatt összezuhant. Keressük az õ gazdáját is!!!


Segítsetek megtalálni Fogatlan Ágnes EREDETI gazdáját!
2014.10.13.

Fogatlan Ágnest 2014.10.06-án hajnalban találták Füzesabonyban, kikötve egy aluljáróhoz. Szerencsére a megtaláló nem hagyta magára és segítséget kért a helyi állatvédõktõl, akik azonnal a NOÉ Állatotthon / Bulldog fajtamentõ csoportjához fordultak.
Sajnos chip nem volt a kutyában.


Eliza segítséget kér!
2014.09.22.

Eliza elhelyezésében az ajkai gyepmesteri telep kért segítséget, mert már megtalálásakor egyértelmû volt, hogy a kutya állapota tragikus, és gyógyíttatása hosszú idõt fog igénybe venni a gyógyíttatása.


Lollipop happy endje, avagy rögös is lehet az út a boldogságig
2014.09.15.
noLollipop 2014 júniusába került hozzánk a fajtamentéshez altatás elõl. A hozzáértõ orvosi teamnek köszönhetõn, nem csak hogy életben maradt, de mostanra boldog és egészséges gazdás kutyaként éli hétköznapjait.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18. 19 20 21 22 23 24 25 | Következő