bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16. 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő

Csárda, aki most már boldog bulldogként éli hétköznapjait!
2015.06.14.

Csárda egy gyerekfej nagyságú daganattal került a fajtamentés gondozásába. Komoly mûtéten esett át, de örömmel mondhatom, hogy mostanra már neki is van saját családja, ahol boldogan élhet.


Az igazi való világ
2015.06.04.

Íme a bulldog fajtamentés legutóbb érkezett 5 védence, akik mind az 5-en küzdenek valamiféle egészségügyi problémával. Egy lelkes ideiglenes befogadónk egyiküknek tud csak ideiglenes otthont biztosítani. Tudják, hogy mindegyiküknek szüksége lenne rá, és õk nem is tudnak választani, így a választást rátok bízzák.


Búcsú Sorrytól!
2015.05.22.

Tegnap éjszaka teljesen váratlanul meghalt Sorry kutyánk ... 3 nappal a gazdásodása elõtt, nincsenek szavak. frown hangulatjel
Ideiglenesen egy csodálatos család vigyázott rá. Óvták féltették, szerették. Ápolták, fejlesztették, figyelték. Judit az ideiglenes anyukája búcsú szavai.


Húsvéti Tojás gazdát keres!
2015.05.14.

A Majálison rengeteg nyomottpofival találkoztunk, röfögve dagonyáztak az kisebb-nagyobb malackák. A KávéZoo körül is állandóan sertepertéltek, a magasabbak a süteményes tálcákban nyugtatták busa fejüket, a földszintes kategória pedig a lepattanó falatokra gyúrt.


Újabb Foszlány hírmorzsa
2015.05.14.A vasárnap boxer, bulldog, cane corso és csau-csau majálison FoszLányunk személyesen fogadta a rajongóit és varázsolta el a gyanútlan és felkészületlen szíveket.


Foszlány friss hírek!
2015.04.30.

Nagyon sokan kértétek és tényleg egy kicsit elmaradtunk a híradásokkal FoszLányról, de most egy igazi videóval szépítünk.


Roller, aki túl van a nagy mûtéten!
2015.04.27.

Már biztos sokan láttátok és hallottatok már Rollerrõl a születési rendellenességgel született bulldog fiúról, akirõl lemondtak, de mi megadtuk neki az esélyt, hogy többi társához hasonlóan õ is 4 lábon tudjon szaladgálni.


8. BoxER Majális és Bulldog - Corso - CsauCsau buli 2015
2015.04.24.
Már megint itt kopogtat a május, és ha május, akkor természetesen a NOÉ Állatotthonban BoxE.R Majális, Bulldog, Cane corso és Csau-csau Találkozó! Várunk mindenkit szeretettel a 2015. május 10-én megrendezésre kerülõ, immár hagyományos rendezvényünkre :)Sorry bejelentkezés!
2015.04.20.

Sorry túl van egy komoly lépeltávolító mûtéten, de hál istennek most már minden rendben van, így most a mûtét utáni hétköznapjairól olvashattok az ideiglenese tolmácsolásában.


Öröm és bánat, remény és csalódás 24 órában
2015.04.09.

Álmosan nyitom ki a szemem, verõfényes napsütés. Gyanús csend honol a lakásban. Felülök. Rendezem gondolataimat. Gyerekek a papánál. Aha. Hát ezért a csend.

Kezdek magamhoz térni. Upsz. És a kölykök?

Kipattanok az ágyból, mindenféle rossz gondolatokkal csámpázok a félig lábamon lévõ papucsomban a konyha felé. Feltépem az ajtót, és felkészülve mindenre megpillantom a két álmosan nyújtózó kiskutyát. Kiengedem a visszatartott levegõt.


Roller, akinek megadtuk a második esélyt!
2015.04.04.

Bemutatjuk Nektek a NOÉ Állatotthon Bulldog Fajtamentõ csoportjának legújabb, reméljük CSODATEVÕ védencét, Rollert, akinek nem kisebb a feladata, minthogy talpra álljon két jelenleg teljesen használhatatlan mellsõ lábára.


Csárda friss hírek!
2015.04.02.

Csárda, a legédesebb francia bulldog, akinek a múlt héten egy csecsemõfej nagyságú daganatot operáltak le a nyakáról orvosi kontrollon járt.


Csárda túl van a mûtéten és egész jól van!
2015.03.27.

Tegnap egy óriási mûtéttel sikerült az egész daganat együttest eltávolítani. Ennek az az ára, hogy most egy óriási vágás van szerencsétlen kutyán. A nyakát érintõ seb miatt nem tölcsér van rajta, hanem egy speciális védõruha - ezt amúgy is jobban szeretik, szeretjük.


FoszLány orvosi kontroll hírek!
2015.03.27.

A múlt heti kicsit elkeseredett bejegyzés után, mely leginkább a kislány állapota átmenti romlásáról szólt, ma egy kicsit pozitívabb hangvételû híradást olvashattok.
Tegnap édes FoszLányunk orvosi kontroll vizsgálaton járt.


Ettõl megint elakadt a szavunk...
2015.03.23.

Ettõl megint elakadt a szavunk ... Már megint egy gazdától érkezõ iszonyatos állapotban lévõ kutya, erre nincs magyarázat ... mindennap látni, nézni, hogy egy "szeretett" állatot felemészt egy gennyedzõ daganat ... és amikor már a baj túlnõtt az elviselhetõ ingerküszöbükön, akkor megszabadulnak tõle ...


Rekamié és Sezlony egy új élet kezdete
2015.03.16.

Az Érdi Civil Állatmentõktõl érkezett a kétségbeesett segítségkérés. Lakossági bejelentés alapján érkeztek egy házhoz, a kertben egy halott kutya élettelen teste feküdt. Mellette két rossz állapotú, alultáplált angol bulldog volt, szerencsére õk éltek. De mind a kettõnek krónikus harmadik szemhéj (harder) mirigy elõesése van, mely valószínûleg már a látásukat is komolyan befolyásolja. A szomszédok elmondása szerint az állatok gazdája napok óta nem járt a háznál. Rendõrségi eljárás zajlik az ügyben. A két angol Sezlony és Rekamié a NOÉ Bulldog fajtamentésnek gondozásába került.


Karola új élete
2015.03.15.

Íme egy kis lélekmelegítõ Karola kutyánk gazdinál töltött elsõ 4 hónapjáról. Nagyon sok tanulsággal, hogy miket kaphat az ember egy rossz körülmények közül mentett kutyától és hogyan lehet újra felépíteni a bizalmat egy olyan kutyában, aki egyszer már elvesztette a hitét az emberben.


FoszLány orvosi kontroll hírek!
2015.03.10.

Puccos lánykánk a múlt héten átesett a hormongyógyszerekhez kapcsolódó kontroll labor vizsgálatokon. Már az eredmény is megérkezett és úgy tûnik jó úton vagyunk, mind a pajzsmirigy hormon szintje, mind pedig a cushing-szindróma miatt vizsgált kortizol szintje a kezelésének hála jelenleg megfelelõ.


Foszlány hírek, megint okosabbak lettünk!
2015.02.10.

Reményeink szerint újabb hatalmas lépéssel közelebb vagyunk a gyógyuláshoz. A minap megérkezett a bõrbiopszia eredménye, mely alapján felmerült a Cushing-szindróma lehetõsége. Emiatt FoszLány átesett egy speciális, több lépcsõs újabb vizsgálaton. Az eredmény szerint Centrális Cushing-szindrómája van.


Friss esti Foszlány hírek!
2015.02.01.

A kislány továbbra is lassan, de biztosan halad a gyógyulás felé. Ugyan a tenyésztések és szövettani vizsgálatok eredményére sajnos még várnunk kell, de már megkezdõdött a célirányos kezelése.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16. 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő