bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. 16 17 18 | Következő

Állatok Karácsonya, válassz Te is Karácsonyi Kedvencet!
2011.11.28.
Húztuk, halogattuk, de mégis itt a tél. Hideg van, köd van, nyirkos minden. Az egyetlen vigasz ebben az időszakban, hogy elkezdődött az adventi időszak és így mi is készülünk a karácsonyra.
Idén is, mint minden éveben, megrendezzük az Állatok Karácsonyát a NOÉ-n. 2011. december 10-én, szombaton 10 és 15 óra között. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is meghirdetjük a KARÁCSONYI KEDVENC programot. Szeretettel várunk Mindenkit!


2011. november 26. EGY NAP, KÉT PROGRAM: 7 éves a MiniMenhely ÉS Fekete Állatos Nap
2011.11.14.
" 2011. november 26-án szombaton, EGY NAP, KÉT PROGRAM:
7. születésnapját ünnepli a NOÉ Állatotthon legnagyobb speciális projektje, a MiniMenhely program. ÉS A mindenszentekhez kapcsolódó fekete állatokra veszélyes időszak után, most rájuk szeretnénk felhívni a figyelmet, egy Fekete Állatos Nappal. Örökbefogadással, kvíz és ügyességi játékokkal, gyerekprogramokkal.


BullBlog 2011.10.31.
2011.10.31.

Szombaton szép napos reggelre ébredtünk és egy kellemes őszi napot tölthettünk el kint az állatotthonban. Az idő alkalmas volt arra, hogy picit megmozgassuk az amúgy lustálkodó, hasukat süttető bulldogjainkat.
Agatha a hetek alatt sokat változott, Hörbi vigyázó „szárnyai” alatt még sétálni is kimerészkedett.


Emlékezzünk rájuk is...
2011.10.31.

" Alszom, mélyen zúgó lomb alatt,
Ó, ne zavarjátok meg édes álmomat.
Boruljatok a síromra csendesen,
Legyetek nyugodtan,
Már nem fáj semmi sem."


Beszámoló a visegrádi kirándulásunkról
2011.10.24.
Borongós reggel ide vagy oda, indulás előtt befújtuk a kutyákat kullancs elleni szerrel, rájuk adtuk az esőkabátot, hátunkra kaptuk a hátizsákot és irány Visegrád! Csak nem fogja egy kis eső elrontani a mi közös Noés kirándulós vasárnapunkat!


Komáromi CACIB a speciális programjaink szemszögéből
2011.10.11.
A pénteki munkaidő letelte után első utunk haza vezetett a saját kutyákhoz, majd miután megsétáltattuk őket irány a NOÉ, hogy összeszedjük a komáromi CACIB-ra a cuccainkat.


Bullblog-Az elmúlt 1 hónap története
2011.10.10.
Ismét több hét telt el azóta, hogy nem jelentkeztünk BullBloggal. Sajnos ezek a hetek nem teltek eseménytelenül, így lesz miről beszámolni.


Megérkezett az értesítés a 2010. évi személyi jövedelemadó felajánlásokról
2011.10.03.
Ahogy lenni szokott ilyenkor szeptemberben, mint valami csodatevőt várjuk a postást. Várjuk, hogy meghozza a várva várt levelet, melynek feladója az APEH (mostanában NAV) és amelytől egy évig függ kb. 1.000 védencünk jövője, és a lehetőségeink a jövő évi munkára, fejlődésre. Ebben a levélben értesítenek ki minket – és a hozzánk hasonló civil szervezeteket –, hogy mekkora összegű az aktuális személyi jövedelemadó felajánlás ebben az évben.BullBlog 2011.09.10.
2011.09.11.


Jó rég nem jelentkeztünk, de gyakorlatilag eseménytelenül teltek a napok a bulldog mentés háza táján.
Nem sok kutya érkezett és sajnos gazdihoz még kevesebb került..
Megpróbálom összefoglalni ezt a pár hetet most néhány sorban.


SEGÉLYKONCERT 2011. szeptember 18. vasárnap
2011.09.06.


Ideiglenes befogadót keresünk Mókának a hendikeppes bulldog hölgynek.
2011.08.25.
Hol is kezdjem Mókánk történetét.
Kezdődött egy telefonhívással még áprilisban, ahol állatbarátok kértek segítséget egy autók között szaladgáló, riadt angol bulldognak, akit sikerült megfogni, de sajnos hazavinni nem tudják. Mi azonnal a segítségükre siettünk, hiszen egy bajban lévő bulldogot sohasem hagyunk magára.


Beszámoló a vízparty Bulldog Piknikről
2011.07.19.
Az idén meghívást kapott a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentő projectje a velencei Bulldog Piknikre, mely július 14-17-ig került megrendezésre, immár harmadik alkalommal. Már hetek óta a készülődés lázában égtünk. Készítettünk bulldog kvízt, kinyomtattuk a jelenleg örökbe fogadható bulldogjaink profilját, Évi és Én fényképeket gyűjtöttünk, amiből Fati két szuper jó fényképes video összeállítást készített a munkánkról. A bulldog piknik szervezője felajánlotta segítségét fényképes montázsok készítéséhez.


Bullblog-2011.07.02.
2011.07.04.
Mint minden héten, így ezen a héten is már hétfőtől kezdve vártam a szombatot, hogy kimehessek a Noéra. Azt hiszem ez valami függőség lehet, mert ha úgy telik el szombat, hogy nem tudok menni, képes vagyok fizikai fájdalmat érezni.
Ez a szombat is úgy indult, mint a többi. Takarítás, itatás, sétáltatás. Az idő is kellemes volt így gyorsan teltek az órák.


BABE, aki bulldog a javából!!!
2011.06.30.
Babe 2010.10.21-én született, akkor még nem tudta, mennyire különleges kis lény lesz belőle. Sajnos betegen született, de ez úgy tűnik, csak megerősítette kis jellemét, és ragaszkodását szeretteihez.


BullBlog-pörgős szombat
2011.06.28.

Ez a szombatunk elég pörgősre sikeredett. Jöttek-mentek a kutyák, volt, aki visszajött látogatóba, volt, aki kórházba került és volt, aki ideiglenesétől visszakerült.
Kezdjük rögtön az elején, a legjobb hírrel, egy begazdisodással.


BullBlog-nyelvlógatás felső fokon
2011.06.18.

A jó hírekből ezen a héten sincs hiány!
Lakli Coolunk már reggel érezhetett valamit. Mikor megérkeztünk boldogan rohangált fel-alá, talált egy hatalmas tócsát, amiben megmártózott, majd ezután bepanírozta a homokba hab testét. No persze nem értette, hogy mi is a baj ezzel, mikor ő olyan jól érzi magát.BullBlog 2011.06.05.
2011.06.07.

Kutyameleg, nyelvlógatás és hűsölés. Ez jellemezte leginkább a szombati napot.
Kutyáink jobb szerettek volna egy medencés partyn lenni és szalámis fagyit nyalogatni, ám így sem volt rossz a napjuk. Bár sétálni ilyen melegben nem adtuk ki őket, kivételesen nem is panaszkodtak emiatt, de volt sok-sok látogató és mégtöbb finom falat. De olykor fölkelni is lusták voltak, inkább a hűvös követ és az árnyékot választották, mint a párizsit.


BullBlog 2011.05.28.
2011.06.01.

Ez a hetünk szuperül telt, a kutyáink zöme már kanapén alszik. Szombat hajnalban útnak indult egy nyomott pofikból álló kis csapat Németországba, az új hazájukba, ahol családjuk már izgatottan várta őket.
A szerencsések: Flack, Margó, Zselé, Miss Röfi és Gomez. Van, aki már a kanapéról jelentette, hogy hazaérkezett.BullBlog 2011.05.24.
2011.05.24.

Szégyen…..
74/1999. (XII. 30.) Főv. Kgy. rendelet a fővárosi közterület-felügyelet szervezetéről és feladatairól
"(3)... Az értékesítés során elő kell segíteni az állatvédő szervezeteknek az eb tulajdonoshoz való elhelyezésére irányuló kezdeményezéseit. "

Hiába ez a rendelet, elszánt és kitartó önkénteseink mégis 20 órát ültek az Illatos út előtt, hogy kihozhassunk egy bulldogot. Félő ugyanis, hogy az „ingyen”, ivaros és fajtatiszta kutyára sok szaporító lecsapott volna, így esélye sem lenne egy boldog, kanapés életre.


IV. Boxer és Bulldog Majális második felvonás
2011.05.19.
Ahogy azt már múlt héten is megírtuk, már hetek óta a szervezés lázában égtünk, hogy a május 8-ra tervezett 4. Boxer és Bulldog Majálison minden menjen mint a karikacsapás. Sajnos mint tudjátok ez a meghirdetett időpontban nem úgy sikerült ahogyan szerettük volna hiszen a rendezvényt szó szerint elmosta az eső.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. 16 17 18 | Következő