bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. 16 17 18 | Következő

Egy kicsi kutya nagy műtétre készül...
2012.03.21.
Aki hallott már Oktáviáról a sérült fejű francia bulldog történetéről, az tudja, hogy mennyi erő, élni akarás és kitartás szorult ebbe a csöppnyi testbe.


Bullblog
2012.02.29.
Kicsit szégyellem magam, de idén még csak ez az első bullblog. Ennek egyik oda, hogy szerencsére az elmúlt két hónapban nem került sok bulldog a fajtamentéshez.


Oktávia naplója
2012.02.09.
Nagyon sokan kérdezték a Noés angyalokat, hogy alakult életem mostanában. Szokatlan azt éreznem, hogy érdeklem az embereket, hogy aggódnak értem, hogy gyengédséggel, szeretettel beszélnek rólam.
Eddigi életemben, hogy jó kutyának nevezzenek gazdáim, szép és eladható kiskutyákat kellett világra hoznom. Nyolc vagy kilenc alkalommal ejtettek ezért vágást a hasamon. Én igazán jó kutya akartam lenni, és mégsem éreztem, hogy őszintén szeretnének…


Beszámoló a 2011-es munkánkról
2012.01.16.

Nehéz évet zárt tavaly a NOÉ Állatotthon Bulldog fajtamentő csoportja. Amikor az ember a bulldog szót hallja, tudja, hogy nem egy olcsó fajtáról van szó, és azt is tudja, hogy ez napjainkban egy igen divatos fajta, mégis hihetetlenül sok kutya szorult a mi segítségünkre 2011-ben.


BullBlog
2011.12.19.

Előző BullBlogunkban olvashattátok, hogy Agatha mit kér a Jézuskától magának és a társainak. Karácsonyra egy családot! A jó hír az, hogy ez teljesült is 6 kutyánknak! Sok boldogságot Nekik!


Élő állat karácsonyra? Ne tedd!
2011.12.15.
Karácsony közeledtével sokakban felmerül a gondolat, hogy kutyát, cicát vagy más kisállatot ajándékozzanak szeretteiknek. A Noé Állatotthon Alapítvány arra kéri az örökbefogadókat, hogy alaposan gondolják át döntésüket, hiszen egy állat befogadása nem néhány hétre, hanem jó esetben 15-20 évre szól.


Ünnepi nyitva tartás
2011.12.13.
Állatotthonunk december 24-én és 31-én zárva tart. 25-én, 26-án valamint január 1-én rövidített nyitva tartással, 10 és 14 óra között várjuk látogatóinkat. A többi napokon a megszokott nyitva tartási rendben vagyunk nyitva.
Az ünnepek alatt, illetve a két ünnep között a speciális programok (Minimenhely és fajtamentések) nem fogadnak látogatókat.
Békés, meghitt, boldog ünnepeket kívánunk!


Karácsonyi ünnepi fotóverseny a NOÉ-val!
2011.12.07.
Az Adventi készülődés közepén, Karácsonyon innen és Mikuláson túl szeretnénk egy kicsit segíteni az ünnepi ráhangolódásban. Fotóversenyt hirdetünk facebook oldalunkon, melynek témája az Advent, Mikulás és Karácsony!
Három kategóriában várjuk a fényképeket:
- kutya
- cica
- egyéb állatok
Mindegy, hogy vicces, komoly, nevettető vagy könnyeket fakasztó. Mindegy, hogy saját kiskedvenc, a szomszédé vagy esetleg egy menhelyi védenc van a képen, mi szeretettel várjuk.


BullBlog 2011.11.29.
2011.11.29.

Szép napot minden kedves olvasónknak! Agatha vagyok és most én írok Nektek pár szót. Képzeljétek, ezek a bulldogos lányok mindig olyan elfoglaltak, hogy nem jut idejük a BullBlog megírására, így most én vettem a hátamra ezt a nehéz feladatot!


Állatok Karácsonya, válassz Te is Karácsonyi Kedvencet!
2011.11.28.
Húztuk, halogattuk, de mégis itt a tél. Hideg van, köd van, nyirkos minden. Az egyetlen vigasz ebben az időszakban, hogy elkezdődött az adventi időszak és így mi is készülünk a karácsonyra.
Idén is, mint minden éveben, megrendezzük az Állatok Karácsonyát a NOÉ-n. 2011. december 10-én, szombaton 10 és 15 óra között. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is meghirdetjük a KARÁCSONYI KEDVENC programot. Szeretettel várunk Mindenkit!


2011. november 26. EGY NAP, KÉT PROGRAM: 7 éves a MiniMenhely ÉS Fekete Állatos Nap
2011.11.14.
" 2011. november 26-án szombaton, EGY NAP, KÉT PROGRAM:
7. születésnapját ünnepli a NOÉ Állatotthon legnagyobb speciális projektje, a MiniMenhely program. ÉS A mindenszentekhez kapcsolódó fekete állatokra veszélyes időszak után, most rájuk szeretnénk felhívni a figyelmet, egy Fekete Állatos Nappal. Örökbefogadással, kvíz és ügyességi játékokkal, gyerekprogramokkal.


BullBlog 2011.10.31.
2011.10.31.

Szombaton szép napos reggelre ébredtünk és egy kellemes őszi napot tölthettünk el kint az állatotthonban. Az idő alkalmas volt arra, hogy picit megmozgassuk az amúgy lustálkodó, hasukat süttető bulldogjainkat.
Agatha a hetek alatt sokat változott, Hörbi vigyázó „szárnyai” alatt még sétálni is kimerészkedett.


Emlékezzünk rájuk is...
2011.10.31.

" Alszom, mélyen zúgó lomb alatt,
Ó, ne zavarjátok meg édes álmomat.
Boruljatok a síromra csendesen,
Legyetek nyugodtan,
Már nem fáj semmi sem."


Beszámoló a visegrádi kirándulásunkról
2011.10.24.
Borongós reggel ide vagy oda, indulás előtt befújtuk a kutyákat kullancs elleni szerrel, rájuk adtuk az esőkabátot, hátunkra kaptuk a hátizsákot és irány Visegrád! Csak nem fogja egy kis eső elrontani a mi közös Noés kirándulós vasárnapunkat!


Komáromi CACIB a speciális programjaink szemszögéből
2011.10.11.
A pénteki munkaidő letelte után első utunk haza vezetett a saját kutyákhoz, majd miután megsétáltattuk őket irány a NOÉ, hogy összeszedjük a komáromi CACIB-ra a cuccainkat.


Bullblog-Az elmúlt 1 hónap története
2011.10.10.
Ismét több hét telt el azóta, hogy nem jelentkeztünk BullBloggal. Sajnos ezek a hetek nem teltek eseménytelenül, így lesz miről beszámolni.


Megérkezett az értesítés a 2010. évi személyi jövedelemadó felajánlásokról
2011.10.03.
Ahogy lenni szokott ilyenkor szeptemberben, mint valami csodatevőt várjuk a postást. Várjuk, hogy meghozza a várva várt levelet, melynek feladója az APEH (mostanában NAV) és amelytől egy évig függ kb. 1.000 védencünk jövője, és a lehetőségeink a jövő évi munkára, fejlődésre. Ebben a levélben értesítenek ki minket – és a hozzánk hasonló civil szervezeteket –, hogy mekkora összegű az aktuális személyi jövedelemadó felajánlás ebben az évben.BullBlog 2011.09.10.
2011.09.11.


Jó rég nem jelentkeztünk, de gyakorlatilag eseménytelenül teltek a napok a bulldog mentés háza táján.
Nem sok kutya érkezett és sajnos gazdihoz még kevesebb került..
Megpróbálom összefoglalni ezt a pár hetet most néhány sorban.


SEGÉLYKONCERT 2011. szeptember 18. vasárnap
2011.09.06.


Ideiglenes befogadót keresünk Mókának a hendikeppes bulldog hölgynek.
2011.08.25.
Hol is kezdjem Mókánk történetét.
Kezdődött egy telefonhívással még áprilisban, ahol állatbarátok kértek segítséget egy autók között szaladgáló, riadt angol bulldognak, akit sikerült megfogni, de sajnos hazavinni nem tudják. Mi azonnal a segítségükre siettünk, hiszen egy bajban lévő bulldogot sohasem hagyunk magára.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. 16 17 18 | Következő