bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő

Karácsonyi kívánságaink!
2015.12.03.
Sziasztok! A nevem Vektor és én leszek idén az, aki képviselni fogom a bulldogokat és tolmácsolni a karácsonyi kívánságaikat. Szóval vágjunk bele!


“Brisztos?”
2015.11.26.
“Brisztos?” Merült fel a kérdés állandó bulldogos ideiglenesünkben Juditban, mikor meglátta egyik új védencünket Brisz-t a 12 hetes angol bulldog kölyköt. Persze tudjuk, az, hogy ha hozzánk egy ilyen fiatal angol bulldog kerül az egyet jelent azzal, hogy biztos nem teljesen egészséges. De lássuk, hogyan is jutott Judit arra a döntésre, hogy hazaviszi Briszt ideiglenesen.


Álca, avagy olcsó húsnak híg a leve.....
2015.11.04.
Olcsó húsnak, híg a leve...tartja a régi mondás, ami erre a cikkünkre 100%-osan igaz lesz. Múlt héten egy reggel jött a hívás, hogy van nekik egy francia bulldog kutyájuk, aki jelenleg 5 hónapos és egy hete vették egy vásárban 30 000 forintért, de a kutyának azóta hasmenése van és nekik ebbõl elegük van, nem kell a kutya.


Enni vagy nem enni, avagy csirkementes tápra lenne szüksége bulldogjainknak!
2015.10.20.
Sokszor kérünk segítséget bulldogjainknak mûtétekhez, különleges kezelésekhez, drága gyógyszerekhez, de most a legalapvetõbb szükségletükhöz az evéshez kérünk segítséget.


Ezt a csatát elvesztettük :-(
2015.10.20.
Nagyon nehéz szavakat találni, nagyon nehéz bármit is mondani ilyen helyzetben. Minden védencünk elvesztése megvisel minket, de fõleg azoké, akik nálunk, saját család nélkül kelnek át a szivárványhídon.


Szemezz velünk jövõre is :D
2015.10.07.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.


Õszköszöntõ Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban
2015.09.21.

Állatok Világnapja, valamint a vegetarianizmus és az erõszakmentesség világnapja!
2015.10.04. vasárnap 10 -16 óráig
Helyszín: NOÉ Állatotthon (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége)
Újra egy igazi állatos, gyerekes, környezettudatos családi napra várjuk az állatbarátokat!
Természetesen most is elsõsorban minden az állatok körül forog majd, de ehhez csatlakozik a környezettudatos szemléletformálás, a vegetarianizmus és az erõszakmentes szemlélet és életmód bemutatása.


Bulldogesõ,mit esõ, ez ZÁPOR, amire nem is számítottunk...
2015.09.16.
Ha valaki figyelmesen követi a honlapunkat láthatja, hogy az elmúlt kicsit több, mint egy hétben 6(!!!) általában nagyon rossz állapotban lévõ bulldog került gondozásunkba. Ez a nem várt bulldogesõ eléggé megterheli a pénztárcánkat és a költségvetésünket, hiszen nagy részükre a következõ hetekben több- nem olcsó - mûtét fog várni.


III. Ebugatta Nap - Gödöllõ
2015.09.11.
2015. szeptember 13. vasárnap
Helyszín: a Gödöllõi Kastéllyal szembeni park területén
A mozgalmas hétvége jegyében, vasárnap meghívást kaptunk a III. Ebugatta Kutya Napra Gödöllõre. A NOÉ Állatotthon Alapítvány 4 fajtamentõ csoportja fog bemutatkozni, természetesen nem csak szóban, de lesznek velünk védencek is!


Roller újabb nagy lépése, avagy a mûtétek sorozata folytatódik
2015.08.16.

Roller hétfõn ismét Csoda Boda doktor kezei alá kerül, reméljük utoljára. Hétfõn kerül sor a bal melsõ lábának újabb mûtétjére.


Bulldogságos gazdiesõ
2015.08.03.

Hétvégén a Bulldog fajtamentés szerencseszáma a 7-es volt...hogy miért?
Igen igen...jól sejtitek! 7 kutyánk költözött álomcsaládba! :)


Fotelra újabb mûtét vár!
2015.07.13.

Fotelre újabb mûtét vár, mert sajnos a nyakán lévõ óriási daganatot sikerült teljes egészében eltávolítani, de több kisebb dudor is van rajta, valamint a szemhéját is nagy valószínûséggel korrigálni kell, a befelé növõ szempillák miatt és ha már alszik akkor a fülébe is belenéznek egy kicsit mélyebben. Szóval kéretik drukkolni az öreglányak.


Búcsú Miss Poppytól!
2015.07.10.

Hetek óta halasztgatom ennek a búcsúnak a megírását. De itt a vége, nincs tovább. Poppy elment. Soha nem fogjuk elfelejteni a mosolygós szemeit.


Roller elsõ futólépései!
2015.06.28.

Roller a NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentõ csoportjának angol bulldog babája. Fejlõdési rendellenesség miatt mind a két könyökén ficam volt, ettõl a mellsõ lábai összes ízülete rosszul kapcsolódott, össze vissza girbe-gurba volt minden.


Rollerre ismét nagy mûtétek várnak!
2015.06.28.

Már biztosan mindenki ismeri Rollert a fejlõdési rendellenességgel hozzánk került angol bulldog gyereket, aki már túl van egy komoly mûtéten, de sajnos vár még rá mûtét a közeljövõben.


Karamella nagy átalakításon fog átesni!
2015.06.26.

Karamella a püspökladányi menhelyrõl került a fajtamentés gondozásába. Fiatal kora ellenére, egy végtelenségig kihasznált és leelletett szuka kutya, akinek komoly szemproblémái vannak, melyet hamarosan mûtéti úton fogunk neki korrigálni.


Miss Poppy és az õ popóproblémája
2015.06.21.

Miss Poppy május végén került a fajtamentés gondozásába. Bekerülésekor egy hatalmas elgennyesedett, vélhetõleg harapott seb volt a fenekén, melynek gyógyulása már folyamatban van, de hosszú még az út a teljes gyógyulásig.


Fotel a kanapébulldog
2015.06.21.

Az alábbi pár sorban Fotel hétköznapjairól olvashattok az ideiglenes anyukája tolmácsolásában, sok-sok képpel. Mert ugye öreg bulldog nem vén bulldog.


Foszlány megérkezett új családjába, ahol már nagyon-nagyon várták!
2015.06.16.

FoszLány megérkezett, pontosabban hazaérkezett új otthonába és családjához Nicole-hoz. heart hangulatjel Hetek elõkészítõ munkája után, ma egy tökéletes hely, egy szeretõ család és egy biztonságos otthon várta Õt.


Az érdi bulldog lányok révbe értek
2015.06.14.

Márciusban nagy port kavart, az érdi bulldog lányok története. Egy lakatlan ház kertjébõl mentették ki õket. Az állapotuk borzasztó volt. Több mûtéten estek át, de örömmel mondhatom, hogy mind a ketten révbe értek. Bár nem együtt, de azt hiszem mindketten megtalálták a boldogságukat.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | Következő