bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12. 13 14 15 16 17 18 | Következő

Dörmögő Dömötörre belső ráncfelvarrás vár
2014.12.01.

Dörmogő, a Hatvanban talált angol bulldog fiú felsőlégúti megbetegedése sajnos nem gyógyult, ezért Zsargal doktor a bulldogok specialistája, endoszkópos vizsgálatot végzett. Kiderült Dörmikét műteni kell, belső ráncfelvarrásara szorul. Plasztikai műtéttel korrigálják a lágy-szájpadlását, eltávolítják a torkából a Morgagni tasakokat és megszabadítják egy hangszálpoliptól is. Ha minden jól sikerül, Jobb lesz mint új korában!


Dömötör eldörmögi a bulldogok karácsonyi kívánságlistáját
2014.11.13.
Nem tudom mi ez a nagy sürgés-forgás itt körülöttem, de a többiek azt mondták, mivel én vagyok itt most az új fiú, így idén én nyertem meg azt a nemes feladatot, hogy elmondjam nektek, mikre is lenne szükségünk. Ennek egy oka van, hogy megint jön valami Mikulás, akiről egyelőre még nem hallottam, de a többiek azt mondták, hogy azon a napon mindig nagyon nagy buli szokott lenni és a hasunk is tele lesz a nap végére.


Yukka jött, látott és nyert magának egy szuper családot!
2014.11.11.
Yukka hátsó felére bénultan került a fajtamentés gondozásába. Első körben átesett egy általános kivizsgáláson, és egy MR vizsgálaton, majd extra gyorsan jött a jó hír, hogy Yukkára van egy komoly érdeklődő. Így gyors egyeztetés, személyes látogatás és gyors költözés Ausztriába.


Látogatónk volt Ausztriából!
2014.10.31.
A vártnál is hamarabb jelentkezett az álomgazdi Yukka kutyánkra, méghozzá Ausztriából! Nem sokat teketóriáztunk, megszerveztük a nagy találkozást Állatotthonunkban. Hogy milyen hatással volt vendégeinkre a NOÉ Állatotthon, azt vendégeink eme rövidke beszámolója mutatja :) Yukka hamarosan költözik új otthonába, amiről természetesen Benneteket is tájékoztatunk :)


Elkutyulódtunk, avagy egy bicebóca bulldoglány hatása új családjára
2014.10.21.
Ezt a történetet az ölemben lévő tableten írom, némi segítséggel. Megpróbálom a segítséget
távozásra bírni, de a sikertelenségnek van egy határozott oka: a segítség családunk legfiatalabb tagja, Emily, a másfél éves, angolbulldog lány. Szokása szerint, ahogy kézbe veszem az iPadet, ő azonnal befekszik a fejem és az iPad közé. Bulldog.


MINDEN JÓ, HA A VÉGE JÓ :) ...bár azért nem teljes az örömünk :(
2014.10.20.
Két talált kutya segítségére siettünk, amiből az egyik, egy francia bulldog szuka chipezett volt. A regisztrációból kiderült, hogy 2012. novemberében lopták el, és a gazdik azóta keresték. A boldog egymásra találás hatalmas öröm, de sajnos a szintén gazdáját kereső uszkárfiú társa elvesztése miatt összezuhant. Keressük az ő gazdáját is!!!


Segítsetek megtalálni Fogatlan Ágnes EREDETI gazdáját!
2014.10.13.

Fogatlan Ágnest 2014.10.06-án hajnalban találták Füzesabonyban, kikötve egy aluljáróhoz. Szerencsére a megtaláló nem hagyta magára és segítséget kért a helyi állatvédőktől, akik azonnal a NOÉ Állatotthon / Bulldog fajtamentő csoportjához fordultak.
Sajnos chip nem volt a kutyában.


Eliza segítséget kér!
2014.09.22.

Eliza elhelyezésében az ajkai gyepmesteri telep kért segítséget, mert már megtalálásakor egyértelmű volt, hogy a kutya állapota tragikus, és gyógyíttatása hosszú időt fog igénybe venni a gyógyíttatása.


Lollipop happy endje, avagy rögös is lehet az út a boldogságig
2014.09.15.
noLollipop 2014 júniusába került hozzánk a fajtamentéshez altatás elől. A hozzáértő orvosi teamnek köszönhetőn, nem csak hogy életben maradt, de mostanra boldog és egészséges gazdás kutyaként éli hétköznapjait.


Nem kínai Gucci... - avagy olvasói levél a szaporítós témához !
2014.08.21.
Olvasói levél érkezett a szaporítós témához. Érdemes elolvasni, okulni belőle és a tanulságot levonni. "Mi ebbol a tanulsag mindenki szamara? Ha valaki fajtahoz ragaszkodik, ne sporoljon!!!!!" Jó olvasást!


A Cider lányok Happy End-je!
2014.08.18.

A különleges Cider lányok is megtalálták saját boldogságukat, és erről fényképes beszámolót is küldtek.


Lollipop, a halálból a gyógyulásba
2014.07.06.

Lollipop "tenyésztője"? egy elsőkörös vizsgálat után halálra ítélte. Szerencséjére ebbe a vizsgálatot végző orvos nem nyugodott bele és megoldást keresett a kölyök angol bulldognak. Így került a NOÉ buldog fajtamentő csoportjának gondozásába, így került a legjobb bulldog szakértő műtőasztalára és így halad mára a teljes gyógyulás felé ...


A Cider Lányok!
2014.06.04.
Sziasztok, mi vagyunk a Cider csajok!
Mindketten egy csongrádi szaporító kevésbé értékelt és szeretett kutyái voltunk. Az én nevem Somersby és a barátnőmé pedig Bulmers. A továbbiakban én fogom elmesélni történetünket nektek, mivel Bulmers nem az a szószátyár darab. Neveinket két frissítőről kaptuk, és reméljük hamarosan mi is frissek és üdék leszünk.


Gyermeknap a NOÉ Állatotthonban :)
2014.05.20.
Ismét buli lesz a NOÉ-ban! Május 25-én, vasárnap 11 és 14 óra között várjuk az állatszerető gyerekeket a NOÉ Állatotthon Gyermeknapi programjára. Lesz arcfestés, kézműves foglalkozás, szellemi és ügyességi feladatok kicsiknek és nagyoknak és persze sok-sok cuki állat. Szeretettel várunk benneteket :)



BoxE.R. Majális Újratöltve - 2014. május 17. szombat
2014.05.15.
Az időjárás kifogott rajtunk május 11-én, így az eső miatt elnapoltuk a BoxE.R. Majálist új időpontra: 2014. május 17, szombatra. GYERTEK EL MINÉL TÖBBEN!
Aki eljött május 11-én az egy előBoxE.R. Majálison kötött ki, ahol a hivatalos programok elmaradtak, de a kutyák együtt hömpölyögve nagyon jól érezték magukat. Jöjjön egy kis rövid beszámoló az előbuliról :)


7. BoxE.R. Majális, bulldog, corso és csau-csau találkozó
2014.04.30.
Eltelt megint egy év, és eljött megint a boxeresek és bulldogosok körében már ismert és várva-várt május.Idén hagyományteremtő céllal másik két fajtamentő projektünk örökbeadott védenceit és gazdáikat is bulizni hívjuk, reméljük minél többen eljönnek hozzánk. Idén tehát már 7. alkalommal várunk mindenkit sok szeretettel. :)


Majdnem bulldogjaink is saját családra vágynak!
2014.04.17.
Bár tudom, hogy aki a bulldog fajtamentés oldalára téved, valószínűleg inkább a fajtajegyeket tükröző bulldogokat keresi, de van pár olyan gyöngyszemünk, akik bár nem 100%-ig bulldogok, de a szívük-lelkük-agyuk, teljesen ugyanolyan, mint bulldog társaiké. Engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek a fajtamentés azon védenceit, akik már több, mint egy éve várják, hogy valaki őket is észrevegye....



MadMax-et legyőzte a betegség :-((
2014.04.11.
MadMax-et legyőzte a betegség. Sajnos nem tudtuk neki megadni, hogy saját családja legyen.


Segítsünk együtt Nebáncsvirágnak!
2014.04.07.
Ne bántsuk tovább Nebáncsvirágot, hanem inkább segítsünk neki együtt, közösen!


MadMax segítséget kér!
2014.04.02.
MadMax egy 4 éves francia bulldog fiúcska, aki most a TI segítségeteket kéri! Kérlek olvassátok el hozzátok írt sorait.



Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12. 13 14 15 16 17 18 | Következő