bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12. 13 14 15 16 17 18 | Következő

Nem kínai Gucci... - avagy olvasói levél a szaporítós témához !
2014.08.21.
Olvasói levél érkezett a szaporítós témához. Érdemes elolvasni, okulni belőle és a tanulságot levonni. "Mi ebbol a tanulsag mindenki szamara? Ha valaki fajtahoz ragaszkodik, ne sporoljon!!!!!" Jó olvasást!


A Cider lányok Happy End-je!
2014.08.18.

A különleges Cider lányok is megtalálták saját boldogságukat, és erről fényképes beszámolót is küldtek.


Lollipop, a halálból a gyógyulásba
2014.07.06.

Lollipop "tenyésztője"? egy elsőkörös vizsgálat után halálra ítélte. Szerencséjére ebbe a vizsgálatot végző orvos nem nyugodott bele és megoldást keresett a kölyök angol bulldognak. Így került a NOÉ buldog fajtamentő csoportjának gondozásába, így került a legjobb bulldog szakértő műtőasztalára és így halad mára a teljes gyógyulás felé ...


A Cider Lányok!
2014.06.04.
Sziasztok, mi vagyunk a Cider csajok!
Mindketten egy csongrádi szaporító kevésbé értékelt és szeretett kutyái voltunk. Az én nevem Somersby és a barátnőmé pedig Bulmers. A továbbiakban én fogom elmesélni történetünket nektek, mivel Bulmers nem az a szószátyár darab. Neveinket két frissítőről kaptuk, és reméljük hamarosan mi is frissek és üdék leszünk.


Gyermeknap a NOÉ Állatotthonban :)
2014.05.20.
Ismét buli lesz a NOÉ-ban! Május 25-én, vasárnap 11 és 14 óra között várjuk az állatszerető gyerekeket a NOÉ Állatotthon Gyermeknapi programjára. Lesz arcfestés, kézműves foglalkozás, szellemi és ügyességi feladatok kicsiknek és nagyoknak és persze sok-sok cuki állat. Szeretettel várunk benneteket :)BoxE.R. Majális Újratöltve - 2014. május 17. szombat
2014.05.15.
Az időjárás kifogott rajtunk május 11-én, így az eső miatt elnapoltuk a BoxE.R. Majálist új időpontra: 2014. május 17, szombatra. GYERTEK EL MINÉL TÖBBEN!
Aki eljött május 11-én az egy előBoxE.R. Majálison kötött ki, ahol a hivatalos programok elmaradtak, de a kutyák együtt hömpölyögve nagyon jól érezték magukat. Jöjjön egy kis rövid beszámoló az előbuliról :)


7. BoxE.R. Majális, bulldog, corso és csau-csau találkozó
2014.04.30.
Eltelt megint egy év, és eljött megint a boxeresek és bulldogosok körében már ismert és várva-várt május.Idén hagyományteremtő céllal másik két fajtamentő projektünk örökbeadott védenceit és gazdáikat is bulizni hívjuk, reméljük minél többen eljönnek hozzánk. Idén tehát már 7. alkalommal várunk mindenkit sok szeretettel. :)


Majdnem bulldogjaink is saját családra vágynak!
2014.04.17.
Bár tudom, hogy aki a bulldog fajtamentés oldalára téved, valószínűleg inkább a fajtajegyeket tükröző bulldogokat keresi, de van pár olyan gyöngyszemünk, akik bár nem 100%-ig bulldogok, de a szívük-lelkük-agyuk, teljesen ugyanolyan, mint bulldog társaiké. Engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek a fajtamentés azon védenceit, akik már több, mint egy éve várják, hogy valaki őket is észrevegye....MadMax-et legyőzte a betegség :-((
2014.04.11.
MadMax-et legyőzte a betegség. Sajnos nem tudtuk neki megadni, hogy saját családja legyen.


Segítsünk együtt Nebáncsvirágnak!
2014.04.07.
Ne bántsuk tovább Nebáncsvirágot, hanem inkább segítsünk neki együtt, közösen!


MadMax segítséget kér!
2014.04.02.
MadMax egy 4 éves francia bulldog fiúcska, aki most a TI segítségeteket kéri! Kérlek olvassátok el hozzátok írt sorait.


Trinity új élete
2014.03.23.
Trinity története, aki 5 évig szorgalmasan gyártotta a kiskutyákat, majd miután haszontalanná vált megváltak tőle, szerencséjéje, hiszen onnan kezdődött Trinity új élete.


Út a kerti buditól a kanapéig!
2014.03.11.
Taverna története egy használaton kívüli kerti budiban kezdődött és két hónappal később egy pihe-puha kanapén és boldog családban végződött.


A Lányok, a Lányok, a Lányok Angyalok!
2014.02.19.
A Lányok, a Lányok a Lányok Angyalok! Hangzik fel a Csárdáskirálynő minden egyes előadásán. Nincs ez másképp nálunk sem a NOÉ Bulldog fajtamentésénél, hiszen a gazdikereső lányok valóban angyalok.


JeanReno kálváriája
2014.02.18.
JeanReno elhelyezésében egy állatorvosi rendelő kért segítséget, ahová a beteg kutyát a gazdája vitte be, de sajnos anyagi helyzete miatt nem tudta kifizetni a kezelés költéségét. A kutya érdekében a gazdi lemondott róla, így még aznap átkerülhetett a mi állatorvosunkhoz, ahol azonnal megkezdték a kezelését.


Bulldogság és bulldogtalanság- avagy beszámoló a 2013-as évről
2014.02.10.
A 2013-as évben is volt Bulldogság és Bulldogtalanság, de megpróbáljuk mindezt hónapról hónapra bemutatni nektek egy kis szöveges összefoglalóval és természetesen sok-sok képpel.


Feladta, nincs tovább, Chico elment.
2014.01.29.
Feladta, nincs tovább, Chico elment.


Taverna, aki egyelőre csak árnyéka önmagának
2014.01.23.
Taverna a NOÉ Állatotthon bulldog fajtamentő csoportjának legújabb védence. Amint látjátok rá is fér a védelem, nincs túl jó bőrben szegénykém.


Chico története
2014.01.02.
Chico egy 4 éves francia bulldog fiú, akinél több mint 3 hete küzdenek az orvosok azon, hogy krónikus hasmenésének okára megoldást találjanak. Túl van már több antibiotukum kúrán és injekciós kezelésen. Vettek már tőle vért és jelenleg is folyamatban van egy bélsár vizsgálat. A kedve és az étvágya napról napra változik, de a gyomrában egyszerűen semmi nem marad meg.


Ideiglenes befogadókat keresünk!
2013.12.25.
Sajnos visszavonhatatlanul beköszöntött a tél. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy bulldogjaink elkezdték hibernálni magukat. Nagyon fáznak és ez a hangulatukra is rányomja a bélyeget.Napközben sem nagyon lehet látni őket, hiszen mostanra olyan hideg lett, hogy nem hagyják el a jól beszalmázott kutyaházakat. Semmi másra nem vágynak, mint egy ici-pici meleg helyre, ahol meghúzhatják magukat.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12. 13 14 15 16 17 18 | Következő