bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő

Az igazi való világ
2015.06.04.

Íme a bulldog fajtamentés legutóbb érkezett 5 védence, akik mind az 5-en küzdenek valamiféle egészségügyi problémával. Egy lelkes ideiglenes befogadónk egyiküknek tud csak ideiglenes otthont biztosítani. Tudják, hogy mindegyiküknek szüksége lenne rá, és ők nem is tudnak választani, így a választást rátok bízzák.


Búcsú Sorrytól!
2015.05.22.

Tegnap éjszaka teljesen váratlanul meghalt Sorry kutyánk ... 3 nappal a gazdásodása előtt, nincsenek szavak. frown hangulatjel
Ideiglenesen egy csodálatos család vigyázott rá. Óvták féltették, szerették. Ápolták, fejlesztették, figyelték. Judit az ideiglenes anyukája búcsú szavai.


Húsvéti Tojás gazdát keres!
2015.05.14.

A Majálison rengeteg nyomottpofival találkoztunk, röfögve dagonyáztak az kisebb-nagyobb malackák. A KávéZoo körül is állandóan sertepertéltek, a magasabbak a süteményes tálcákban nyugtatták busa fejüket, a földszintes kategória pedig a lepattanó falatokra gyúrt.


Újabb Foszlány hírmorzsa
2015.05.14.A vasárnap boxer, bulldog, cane corso és csau-csau majálison FoszLányunk személyesen fogadta a rajongóit és varázsolta el a gyanútlan és felkészületlen szíveket.


Foszlány friss hírek!
2015.04.30.

Nagyon sokan kértétek és tényleg egy kicsit elmaradtunk a híradásokkal FoszLányról, de most egy igazi videóval szépítünk.


Roller, aki túl van a nagy műtéten!
2015.04.27.

Már biztos sokan láttátok és hallottatok már Rollerről a születési rendellenességgel született bulldog fiúról, akiről lemondtak, de mi megadtuk neki az esélyt, hogy többi társához hasonlóan ő is 4 lábon tudjon szaladgálni.


8. BoxER Majális és Bulldog - Corso - CsauCsau buli 2015
2015.04.24.
Már megint itt kopogtat a május, és ha május, akkor természetesen a NOÉ Állatotthonban BoxE.R Majális, Bulldog, Cane corso és Csau-csau Találkozó! Várunk mindenkit szeretettel a 2015. május 10-én megrendezésre kerülő, immár hagyományos rendezvényünkre :)Sorry bejelentkezés!
2015.04.20.

Sorry túl van egy komoly lépeltávolító műtéten, de hál istennek most már minden rendben van, így most a műtét utáni hétköznapjairól olvashattok az ideiglenese tolmácsolásában.


Öröm és bánat, remény és csalódás 24 órában
2015.04.09.

Álmosan nyitom ki a szemem, verőfényes napsütés. Gyanús csend honol a lakásban. Felülök. Rendezem gondolataimat. Gyerekek a papánál. Aha. Hát ezért a csend.

Kezdek magamhoz térni. Upsz. És a kölykök?

Kipattanok az ágyból, mindenféle rossz gondolatokkal csámpázok a félig lábamon lévő papucsomban a konyha felé. Feltépem az ajtót, és felkészülve mindenre megpillantom a két álmosan nyújtózó kiskutyát. Kiengedem a visszatartott levegőt.


Roller, akinek megadtuk a második esélyt!
2015.04.04.

Bemutatjuk Nektek a NOÉ Állatotthon Bulldog Fajtamentő csoportjának legújabb, reméljük CSODATEVŐ védencét, Rollert, akinek nem kisebb a feladata, minthogy talpra álljon két jelenleg teljesen használhatatlan mellső lábára.


Csárda friss hírek!
2015.04.02.

Csárda, a legédesebb francia bulldog, akinek a múlt héten egy csecsemőfej nagyságú daganatot operáltak le a nyakáról orvosi kontrollon járt.


Csárda túl van a műtéten és egész jól van!
2015.03.27.

Tegnap egy óriási műtéttel sikerült az egész daganat együttest eltávolítani. Ennek az az ára, hogy most egy óriási vágás van szerencsétlen kutyán. A nyakát érintő seb miatt nem tölcsér van rajta, hanem egy speciális védőruha - ezt amúgy is jobban szeretik, szeretjük.


FoszLány orvosi kontroll hírek!
2015.03.27.

A múlt heti kicsit elkeseredett bejegyzés után, mely leginkább a kislány állapota átmenti romlásáról szólt, ma egy kicsit pozitívabb hangvételű híradást olvashattok.
Tegnap édes FoszLányunk orvosi kontroll vizsgálaton járt.


Ettől megint elakadt a szavunk...
2015.03.23.

Ettől megint elakadt a szavunk ... Már megint egy gazdától érkező iszonyatos állapotban lévő kutya, erre nincs magyarázat ... mindennap látni, nézni, hogy egy "szeretett" állatot felemészt egy gennyedző daganat ... és amikor már a baj túlnőtt az elviselhető ingerküszöbükön, akkor megszabadulnak tőle ...


Rekamié és Sezlony egy új élet kezdete
2015.03.16.

Az Érdi Civil Állatmentőktől érkezett a kétségbeesett segítségkérés. Lakossági bejelentés alapján érkeztek egy házhoz, a kertben egy halott kutya élettelen teste feküdt. Mellette két rossz állapotú, alultáplált angol bulldog volt, szerencsére ők éltek. De mind a kettőnek krónikus harmadik szemhéj (harder) mirigy előesése van, mely valószínűleg már a látásukat is komolyan befolyásolja. A szomszédok elmondása szerint az állatok gazdája napok óta nem járt a háznál. Rendőrségi eljárás zajlik az ügyben. A két angol Sezlony és Rekamié a NOÉ Bulldog fajtamentésnek gondozásába került.


Karola új élete
2015.03.15.

Íme egy kis lélekmelegítő Karola kutyánk gazdinál töltött első 4 hónapjáról. Nagyon sok tanulsággal, hogy miket kaphat az ember egy rossz körülmények közül mentett kutyától és hogyan lehet újra felépíteni a bizalmat egy olyan kutyában, aki egyszer már elvesztette a hitét az emberben.


FoszLány orvosi kontroll hírek!
2015.03.10.

Puccos lánykánk a múlt héten átesett a hormongyógyszerekhez kapcsolódó kontroll labor vizsgálatokon. Már az eredmény is megérkezett és úgy tűnik jó úton vagyunk, mind a pajzsmirigy hormon szintje, mind pedig a cushing-szindróma miatt vizsgált kortizol szintje a kezelésének hála jelenleg megfelelő.


Foszlány hírek, megint okosabbak lettünk!
2015.02.10.

Reményeink szerint újabb hatalmas lépéssel közelebb vagyunk a gyógyuláshoz. A minap megérkezett a bőrbiopszia eredménye, mely alapján felmerült a Cushing-szindróma lehetősége. Emiatt FoszLány átesett egy speciális, több lépcsős újabb vizsgálaton. Az eredmény szerint Centrális Cushing-szindrómája van.


Friss esti Foszlány hírek!
2015.02.01.

A kislány továbbra is lassan, de biztosan halad a gyógyulás felé. Ugyan a tenyésztések és szövettani vizsgálatok eredményére sajnos még várnunk kell, de már megkezdődött a célirányos kezelése.


Komé-Dia mindennapjai ideiglenese tollából... II.rész
2015.01.28.

Kis összefoglalót kell írnom, mert történt egy s más mióta az öreglány velünk lakik.

A fürdés utáni fülpucolás során Dia fülébe tekintve és kipucolva felmerült bennem egy gondolat, atkás a kicsi lány füle.

Mondtam neki, hogy ne izguljon, nem teregetem ki a szennyesét, mert ettől mindenki megrémül, gondoltam előbb dolgozunk a problémán, megoldjuk és majd utólag beszámolunk.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 16 17 18 | Következő