bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 11 12 13 14 15 16 | Következő

Foszlány megérkezett új családjába, ahol már nagyon-nagyon várták!
2015.06.16.

FoszLány megérkezett, pontosabban hazaérkezett új otthonába és családjához Nicole-hoz. heart hangulatjel Hetek előkészítő munkája után, ma egy tökéletes hely, egy szerető család és egy biztonságos otthon várta Őt.


Az érdi bulldog lányok révbe értek
2015.06.14.

Márciusban nagy port kavart, az érdi bulldog lányok története. Egy lakatlan ház kertjéből mentették ki őket. Az állapotuk borzasztó volt. Több műtéten estek át, de örömmel mondhatom, hogy mind a ketten révbe értek. Bár nem együtt, de azt hiszem mindketten megtalálták a boldogságukat.


Csárda, aki most már boldog bulldogként éli hétköznapjait!
2015.06.14.

Csárda egy gyerekfej nagyságú daganattal került a fajtamentés gondozásába. Komoly műtéten esett át, de örömmel mondhatom, hogy mostanra már neki is van saját családja, ahol boldogan élhet.


Az igazi való világ
2015.06.04.

Íme a bulldog fajtamentés legutóbb érkezett 5 védence, akik mind az 5-en küzdenek valamiféle egészségügyi problémával. Egy lelkes ideiglenes befogadónk egyiküknek tud csak ideiglenes otthont biztosítani. Tudják, hogy mindegyiküknek szüksége lenne rá, és ők nem is tudnak választani, így a választást rátok bízzák.


Búcsú Sorrytól!
2015.05.22.

Tegnap éjszaka teljesen váratlanul meghalt Sorry kutyánk ... 3 nappal a gazdásodása előtt, nincsenek szavak. frown hangulatjel
Ideiglenesen egy csodálatos család vigyázott rá. Óvták féltették, szerették. Ápolták, fejlesztették, figyelték. Judit az ideiglenes anyukája búcsú szavai.


Húsvéti Tojás gazdát keres!
2015.05.14.

A Majálison rengeteg nyomottpofival találkoztunk, röfögve dagonyáztak az kisebb-nagyobb malackák. A KávéZoo körül is állandóan sertepertéltek, a magasabbak a süteményes tálcákban nyugtatták busa fejüket, a földszintes kategória pedig a lepattanó falatokra gyúrt.


Újabb Foszlány hírmorzsa
2015.05.14.A vasárnap boxer, bulldog, cane corso és csau-csau majálison FoszLányunk személyesen fogadta a rajongóit és varázsolta el a gyanútlan és felkészületlen szíveket.


Foszlány friss hírek!
2015.04.30.

Nagyon sokan kértétek és tényleg egy kicsit elmaradtunk a híradásokkal FoszLányról, de most egy igazi videóval szépítünk.


Roller, aki túl van a nagy műtéten!
2015.04.27.

Már biztos sokan láttátok és hallottatok már Rollerről a születési rendellenességgel született bulldog fiúról, akiről lemondtak, de mi megadtuk neki az esélyt, hogy többi társához hasonlóan ő is 4 lábon tudjon szaladgálni.


8. BoxER Majális és Bulldog - Corso - CsauCsau buli 2015
2015.04.24.
Már megint itt kopogtat a május, és ha május, akkor természetesen a NOÉ Állatotthonban BoxE.R Majális, Bulldog, Cane corso és Csau-csau Találkozó! Várunk mindenkit szeretettel a 2015. május 10-én megrendezésre kerülő, immár hagyományos rendezvényünkre :)Sorry bejelentkezés!
2015.04.20.

Sorry túl van egy komoly lépeltávolító műtéten, de hál istennek most már minden rendben van, így most a műtét utáni hétköznapjairól olvashattok az ideiglenese tolmácsolásában.


Öröm és bánat, remény és csalódás 24 órában
2015.04.09.

Álmosan nyitom ki a szemem, verőfényes napsütés. Gyanús csend honol a lakásban. Felülök. Rendezem gondolataimat. Gyerekek a papánál. Aha. Hát ezért a csend.

Kezdek magamhoz térni. Upsz. És a kölykök?

Kipattanok az ágyból, mindenféle rossz gondolatokkal csámpázok a félig lábamon lévő papucsomban a konyha felé. Feltépem az ajtót, és felkészülve mindenre megpillantom a két álmosan nyújtózó kiskutyát. Kiengedem a visszatartott levegőt.


Roller, akinek megadtuk a második esélyt!
2015.04.04.

Bemutatjuk Nektek a NOÉ Állatotthon Bulldog Fajtamentő csoportjának legújabb, reméljük CSODATEVŐ védencét, Rollert, akinek nem kisebb a feladata, minthogy talpra álljon két jelenleg teljesen használhatatlan mellső lábára.


Csárda friss hírek!
2015.04.02.

Csárda, a legédesebb francia bulldog, akinek a múlt héten egy csecsemőfej nagyságú daganatot operáltak le a nyakáról orvosi kontrollon járt.


Csárda túl van a műtéten és egész jól van!
2015.03.27.

Tegnap egy óriási műtéttel sikerült az egész daganat együttest eltávolítani. Ennek az az ára, hogy most egy óriási vágás van szerencsétlen kutyán. A nyakát érintő seb miatt nem tölcsér van rajta, hanem egy speciális védőruha - ezt amúgy is jobban szeretik, szeretjük.


FoszLány orvosi kontroll hírek!
2015.03.27.

A múlt heti kicsit elkeseredett bejegyzés után, mely leginkább a kislány állapota átmenti romlásáról szólt, ma egy kicsit pozitívabb hangvételű híradást olvashattok.
Tegnap édes FoszLányunk orvosi kontroll vizsgálaton járt.


Ettől megint elakadt a szavunk...
2015.03.23.

Ettől megint elakadt a szavunk ... Már megint egy gazdától érkező iszonyatos állapotban lévő kutya, erre nincs magyarázat ... mindennap látni, nézni, hogy egy "szeretett" állatot felemészt egy gennyedző daganat ... és amikor már a baj túlnőtt az elviselhető ingerküszöbükön, akkor megszabadulnak tőle ...


Rekamié és Sezlony egy új élet kezdete
2015.03.16.

Az Érdi Civil Állatmentőktől érkezett a kétségbeesett segítségkérés. Lakossági bejelentés alapján érkeztek egy házhoz, a kertben egy halott kutya élettelen teste feküdt. Mellette két rossz állapotú, alultáplált angol bulldog volt, szerencsére ők éltek. De mind a kettőnek krónikus harmadik szemhéj (harder) mirigy előesése van, mely valószínűleg már a látásukat is komolyan befolyásolja. A szomszédok elmondása szerint az állatok gazdája napok óta nem járt a háznál. Rendőrségi eljárás zajlik az ügyben. A két angol Sezlony és Rekamié a NOÉ Bulldog fajtamentésnek gondozásába került.


Karola új élete
2015.03.15.

Íme egy kis lélekmelegítő Karola kutyánk gazdinál töltött első 4 hónapjáról. Nagyon sok tanulsággal, hogy miket kaphat az ember egy rossz körülmények közül mentett kutyától és hogyan lehet újra felépíteni a bizalmat egy olyan kutyában, aki egyszer már elvesztette a hitét az emberben.


FoszLány orvosi kontroll hírek!
2015.03.10.

Puccos lánykánk a múlt héten átesett a hormongyógyszerekhez kapcsolódó kontroll labor vizsgálatokon. Már az eredmény is megérkezett és úgy tűnik jó úton vagyunk, mind a pajzsmirigy hormon szintje, mind pedig a cushing-szindróma miatt vizsgált kortizol szintje a kezelésének hála jelenleg megfelelő.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 11 12 13 14 15 16 | Következő