bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 16 | Következő

Segítsetek megtalálni Fogatlan Ágnes EREDETI gazdáját!
2014.10.13.

Fogatlan Ágnest 2014.10.06-án hajnalban találták Füzesabonyban, kikötve egy aluljáróhoz. Szerencsére a megtaláló nem hagyta magára és segítséget kért a helyi állatvédőktől, akik azonnal a NOÉ Állatotthon / Bulldog fajtamentő csoportjához fordultak.
Sajnos chip nem volt a kutyában.


Eliza segítséget kér!
2014.09.22.

Eliza elhelyezésében az ajkai gyepmesteri telep kért segítséget, mert már megtalálásakor egyértelmű volt, hogy a kutya állapota tragikus, és gyógyíttatása hosszú időt fog igénybe venni a gyógyíttatása.


Lollipop happy endje, avagy rögös is lehet az út a boldogságig
2014.09.15.
noLollipop 2014 júniusába került hozzánk a fajtamentéshez altatás elől. A hozzáértő orvosi teamnek köszönhetőn, nem csak hogy életben maradt, de mostanra boldog és egészséges gazdás kutyaként éli hétköznapjait.


Nem kínai Gucci... - avagy olvasói levél a szaporítós témához !
2014.08.21.
Olvasói levél érkezett a szaporítós témához. Érdemes elolvasni, okulni belőle és a tanulságot levonni. "Mi ebbol a tanulsag mindenki szamara? Ha valaki fajtahoz ragaszkodik, ne sporoljon!!!!!" Jó olvasást!


A Cider lányok Happy End-je!
2014.08.18.

A különleges Cider lányok is megtalálták saját boldogságukat, és erről fényképes beszámolót is küldtek.


Lollipop, a halálból a gyógyulásba
2014.07.06.

Lollipop "tenyésztője"? egy elsőkörös vizsgálat után halálra ítélte. Szerencséjére ebbe a vizsgálatot végző orvos nem nyugodott bele és megoldást keresett a kölyök angol bulldognak. Így került a NOÉ buldog fajtamentő csoportjának gondozásába, így került a legjobb bulldog szakértő műtőasztalára és így halad mára a teljes gyógyulás felé ...


A Cider Lányok!
2014.06.04.
Sziasztok, mi vagyunk a Cider csajok!
Mindketten egy csongrádi szaporító kevésbé értékelt és szeretett kutyái voltunk. Az én nevem Somersby és a barátnőmé pedig Bulmers. A továbbiakban én fogom elmesélni történetünket nektek, mivel Bulmers nem az a szószátyár darab. Neveinket két frissítőről kaptuk, és reméljük hamarosan mi is frissek és üdék leszünk.


Gyermeknap a NOÉ Állatotthonban :)
2014.05.20.
Ismét buli lesz a NOÉ-ban! Május 25-én, vasárnap 11 és 14 óra között várjuk az állatszerető gyerekeket a NOÉ Állatotthon Gyermeknapi programjára. Lesz arcfestés, kézműves foglalkozás, szellemi és ügyességi feladatok kicsiknek és nagyoknak és persze sok-sok cuki állat. Szeretettel várunk benneteket :)BoxE.R. Majális Újratöltve - 2014. május 17. szombat
2014.05.15.
Az időjárás kifogott rajtunk május 11-én, így az eső miatt elnapoltuk a BoxE.R. Majálist új időpontra: 2014. május 17, szombatra. GYERTEK EL MINÉL TÖBBEN!
Aki eljött május 11-én az egy előBoxE.R. Majálison kötött ki, ahol a hivatalos programok elmaradtak, de a kutyák együtt hömpölyögve nagyon jól érezték magukat. Jöjjön egy kis rövid beszámoló az előbuliról :)


7. BoxE.R. Majális, bulldog, corso és csau-csau találkozó
2014.04.30.
Eltelt megint egy év, és eljött megint a boxeresek és bulldogosok körében már ismert és várva-várt május.Idén hagyományteremtő céllal másik két fajtamentő projektünk örökbeadott védenceit és gazdáikat is bulizni hívjuk, reméljük minél többen eljönnek hozzánk. Idén tehát már 7. alkalommal várunk mindenkit sok szeretettel. :)


Majdnem bulldogjaink is saját családra vágynak!
2014.04.17.
Bár tudom, hogy aki a bulldog fajtamentés oldalára téved, valószínűleg inkább a fajtajegyeket tükröző bulldogokat keresi, de van pár olyan gyöngyszemünk, akik bár nem 100%-ig bulldogok, de a szívük-lelkük-agyuk, teljesen ugyanolyan, mint bulldog társaiké. Engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek a fajtamentés azon védenceit, akik már több, mint egy éve várják, hogy valaki őket is észrevegye....MadMax-et legyőzte a betegség :-((
2014.04.11.
MadMax-et legyőzte a betegség. Sajnos nem tudtuk neki megadni, hogy saját családja legyen.


Segítsünk együtt Nebáncsvirágnak!
2014.04.07.
Ne bántsuk tovább Nebáncsvirágot, hanem inkább segítsünk neki együtt, közösen!


MadMax segítséget kér!
2014.04.02.
MadMax egy 4 éves francia bulldog fiúcska, aki most a TI segítségeteket kéri! Kérlek olvassátok el hozzátok írt sorait.


Trinity új élete
2014.03.23.
Trinity története, aki 5 évig szorgalmasan gyártotta a kiskutyákat, majd miután haszontalanná vált megváltak tőle, szerencséjéje, hiszen onnan kezdődött Trinity új élete.


Út a kerti buditól a kanapéig!
2014.03.11.
Taverna története egy használaton kívüli kerti budiban kezdődött és két hónappal később egy pihe-puha kanapén és boldog családban végződött.


A Lányok, a Lányok, a Lányok Angyalok!
2014.02.19.
A Lányok, a Lányok a Lányok Angyalok! Hangzik fel a Csárdáskirálynő minden egyes előadásán. Nincs ez másképp nálunk sem a NOÉ Bulldog fajtamentésénél, hiszen a gazdikereső lányok valóban angyalok.


JeanReno kálváriája
2014.02.18.
JeanReno elhelyezésében egy állatorvosi rendelő kért segítséget, ahová a beteg kutyát a gazdája vitte be, de sajnos anyagi helyzete miatt nem tudta kifizetni a kezelés költéségét. A kutya érdekében a gazdi lemondott róla, így még aznap átkerülhetett a mi állatorvosunkhoz, ahol azonnal megkezdték a kezelését.


Bulldogság és bulldogtalanság- avagy beszámoló a 2013-as évről
2014.02.10.
A 2013-as évben is volt Bulldogság és Bulldogtalanság, de megpróbáljuk mindezt hónapról hónapra bemutatni nektek egy kis szöveges összefoglalóval és természetesen sok-sok képpel.


Feladta, nincs tovább, Chico elment.
2014.01.29.
Feladta, nincs tovább, Chico elment.Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 16 | Következő