bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Zokni (Babe) története
2011.02.14. Sziasztok emberek!
Zokni (Babe) vagyok, egy 2010.11.01-én született angol bulldog.


Az én történetem is úgy kezdődik, mint minden más kutyusé. Mamám hasában alig vártam, hogy megláthassam a napvilágot és játszhassam a tesóimmal, majd pár hónap múlva találjak egy igazi, szerető gazdit. Ekkor még semmit sem tudtam a kutyusok életéről, és az emberek felelőtlenségéről. Persze már tudok egy-két dolgot, de akinek nem inge, ne vegye magára.
Szaporító, a mamám gazdája:
Sajnos ezeknek az embereknek semmi sem számít, csak a minél nagyobb alomszám és a bevétel. Az egészség a jó tartás és a szeretet csak másodlagos dolog. Ezért írom meg az én történetemet, mert segítséget szeretnék kérni tőletek. Már tudom, hogy igenis vannak olyan emberek, akikre számíthatok, és bízhatok bennük.
Sajnos a gerincemmel vagy egy kis gond, emiatt nem tudom visszatartani a székletemet és a vizeletemet, ezért állandóan pelust hordok. Már járok egy nagyon jó, hozzáértő doktor bácsihoz kezelésekre. Még nagyon az elején járok, de már látni egy pici javulást. Persze ez rajtam is múlik, és én ígérem, mindent elkövetek, hogy „IGAZI” kutyus legyek. A közérzetem nagyon jó, szeretek játszani, ugrálni, meg persze kajálni jó nagyokat. Van most egy pótmamám, Zoé, akit egész nap nyúzhatok, téphetem a bundáját és így is nagyon szeret.


Tudja, hogy mit érzek, hisz ő is a felelőtlen „emberek szülötte”, és mégis talált igazi, szerető gazdikat és OTTHONT, CSALÁDOT. Én is szeretnék egy otthont és legalább fele ennyi szeretetet, és gondoskodást.
KÉRLEK SEGÍTS NEKEM, hogy minél előbb szerető családhoz kerülhessek.

Ehhez az alábbiakkal tudsz hozzájárulni:
- virtuális örökbefogadással

- pénzbeli adományokkal a kezelésemre (A pénzbeli adományokat bankszámlaszámunkra várjuk a kedves állatbarátoktól; az adományok után adókedvezmény vehető igénybe. Bankszámlaszámunk: 11710002-20085023)

- puppy tápokkal, hogy hamar meg tudjak erősödni és fejlődjek

- Pampers 6-os bébi pelenkával, és popsi törlőkendővel, hogy tiszta lehessek

- neogranormon vagy bepanthen kenőccsel

Ideiglenes gazdijaim sorai:
Ez a kiskutya egy igazán életrevaló, erős, okos és játékos a betegsége ellenére. A falkában való viselkedése éppen olyan, mint egy ő korabeli kutyusé. A gerincproblémájából adódóan az ürítése folyamatos, tehát ahogy telítődik, úgy ürít is. Székelési és vizelési ingere nincsen, bár a vizelés már javult. Nem csöpög állandóan, és néha érzi, hogy pisilni kell, hiszen le is guggol. Sajnos pont ezek miatt kell neki állandóan a pelenka, amit mint egy kisbabánál 4 óránként cserélünk. A kezeléseket csak most kezdtük, de már van egy kis reménysugár a javulásra, de teljesen nem valószínű, hogy helyrejön. A végbélnyílás más mutat egy kis ellenállást és javulást, de ez még nem jelent semmit. Gerince 11-12 hónapos korára fejlődik ki teljesen. Addig még javulhat, de rosszabbodhat is. Mi a javulásra összpontosítunk, és el is fogjuk érni.
Laci és Vera


Megosztom a Facebookon