bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Black Rose és az ő nem kívánatos extrái
2024.05.08. Black Rose-t Budapesten a 7. kerületben találták. Mivel működő chip nem volt benne és az eredeti gazdája sem kapkodott utána így maradt a fajtamentés gondozásában.
Az igazi kálváriája ekkor kezdődött ennek a cuki kislánynak.
Sajnos a szívféreg gyorstesztje pozitív lett, ami már előirányozta, hogy nem kevés költségünkbe fog kerülni.
A fekete leves viszont ezután következett, amikor egyik napról a másikra rosszul lett és kiderült, hogy van egy igen súlyos hasnyálmirigy gyulladása, melynek kezelését azonnal elkezdtük. Mikor már jobban lett, végre el tudott menni szívultrahangra, ahol jött a nagy arculcsapás, ugyanis kiderült, hogy ennek az irtó cuki kislánynak annyi szívférge van, hogy nem is tudjuk, hogy lehet ennyire jól.Hármas stádiumú szívférges, ami azt jelenti, hogy jelen állapotban legalább 3 hónapig az ivartalanítás szóba sem kerülhet. Hemzsegnek a szívférgek a tüdőartériában és nagyon közel vannak a szívéhez is. Már több súlyos és közepesen súlyos kardiológiai elváltozása van.
Jelenleg egy maroknyi gyógyszert kell kapnia, amiben van szívgyógyszer, szteroid és több speciális gyógyszer is. Ezek a gyógyszerek méreg drágák, és ezekhez a költségekhez jön még hozzá a szívultrahang vizsgálat és a több mint egy hónapja tartó speciális diéta a hasnyálmirigy gyulladása miatt.
Kérlek ha tudjátok támogassátok ennek az über cuki kislánynak a gyógyulását, mert ő is megérdemli, hogy boldogan éljen majd egy saját családban.
Addig még van vele bőven teendő, de mi reméljük, hogy lesznek még róla is boldog gazdis fotók!
Támogatni az alábbi módokon tudjátok őt!

NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással:
Adjuk össze - közvetlen bankkártyás adományozás! ! !

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️ A megjegyzés rovatba kérjük beírni: Black Rose

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!

EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Vodafone hálózatából hívás és sms is küldhető, Yettel előfizetésről csak sms-ben érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon