bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Próbálunk pozitívak lenni, de a hullámok eléggé összecsaptak most a fejünk felett!
2022.05.31. Mint említettem csak pozitívan, így elhessegetve gyorsan azt, ami csak gátolna, próbálok/unk pozitívan állni az egyre nehezebb helyzethez.A Noé Állatotthon Bulldog Fajtamentéséhez szaporító telepekrõl kimentett bulldogok, és gyepmesteri telepekrõl átvett igencsak rossz állapotú bulldogok kerülnek leginkább. Várólistára kényszerül a betegek prioritása miatt megannyi még jelenlegi otthonában élõ, de gazdája által tovább megtartani nem szándékozó, vagy tudó bulldog is.
Nem akkora csoda, ha néha egy szempillantásnyi idõre bevillan, hogy: ennek soha nem lesz vége.

Az elmúlt hónapokban több komoly mûtéten átesett bulldogról tudnék beszámolni, akiknek egyenként a költségei meghaladják a 100 000 Ft-ot és sajnos olyan is van, hogy a több 100 000 Ft-ot. .

Sajnos itt a Bulldogmentésnél nem csupán az ivartalanítás költségeivel kell számolni, mert pl.: a komolyabb szemmûtétek már rutinná váltak, az ortopédiai problémák és azok kezeléseik számtalanok, daganatok eltávolításai sem ritkák sajnos, de a szívféreg pozitív kutyák is iszonyat gyakoraik már, kb. minden második bekerülő bulldog szívféreg pozitív, nem beszélve például Gerenda kutyánk gerincműtétjéről.
A mûtétek, kezelések költségei minden hónapban az egekben.
(És itt bátran lehet sajnos milliós nagyságrendre gondolni.)

Kérjük, ha tehetitek, járuljatok hozzá a komolyabb mûtétek költségeihez, a kis és nagyobbacska bulldogjainkkal együtt leszünk hálásak érte❣️

Gerenda, alig 2 éves francia bulldog fiúcska, akit altatásra adott le a gazdája mert lebénult. Hosszasan kellett mérlegelnünk, hogy át tudjuk-e venni, de mivel fiatal kutya és állítólagosan a bénulás friss volt, így reménykedtünk benne, hogy a műtét után lábra fog állni. A műtét és az MR költsége iszonyatosan sok volt. Gerenda sajnos még nem jár négy lábon, de mindent megteszünk érte.
A legfontosabb lenne neki egy ideiglenes befogadó, hogy családi környezetben tudjon rehabilitálódni. Egy extra cuki, imádnivaló fiúcska egyébként, aki mindenkivel tökéletesen jól kijön.Cinka egy 5 év körüli ici-pici francia bulldog lány, aki a napokban esett át egy lágyszájpadlás korrekciós műtéten, hogy ne legyen neki minden egyes levegővétel küzdelem. Reméljük ezzel a műtettel nagyban tudtuk javítani az életminőségét. Sajnos ez a műtét sem olcsó. Itt is 100 000 Ft-os nagyságrenddel kell számolni.
Cinka egyébként egy igazi kis "bocs, hogy élek" típus.
Egyébként idén esett át ilyen műtéten Stefán és Lola is, akik szintén gazdikeresők még.Obelix, na ő az aki igazán borzalmas állapotban került hozzánk. Szívférges, és akkora hordó hassal került hozzánk, hogy szegénykém úgy nézett ki mint egy vemhes szuka.
Ő pont a mai napon van a szívultrahang vizsgálaton, és csak reménykedni tudunk, hogy tudunk még segíteni az öregúrnak.
Aztán itt vannak az angol bulldogjaink, akik hihetetlenül hangzik, de mind szívférgesek. Még kimondani is borzalmas. Szerencsére ez őket semmiben nem zavarja és ugyan olyan bohókásak, szeretetéhesek és imádnivalóak mint társaik.
Többüknek elkezdődött már a szívféreg gyógyszeres kezelése. Legfrissebb bekerülőink Lois és Clarke pedig ma vannak szívultrahang vizsgálaton.
A lista nem teljes, mindenkit most fel sem sorolunk.

A TI segítségetekkel fognak tudni meggyógyulni, rehabilitálódni és végül majd gazdikhoz költözni.

Köszönjük, ha részesei lesztek a gyógyulásaiknak❣️
A legapróbbnak gondolt segítség is hatalmas számukra❣️

Segíteni nekik a következõ módokon tudtok:
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

OTP Bankszámlaszám:

11710002-20085023


PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

✍Kérjük, hogy a közlemény rovatba írjátok be mindenképp:
BULLDOGMENTÉS

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Yettel, Vodafone hálózatából érhető el a szolgáltatás.


És ha már pozitív gondolatok...megmutatjuk számotokra, hogy milyenek azok a nézések, amik hajtanak minket tovább a néha nagyon nehéznek és borúsnak tűnő mindennapokban....


Megosztom a Facebookon