bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Egekbe szöktek az állatorvosi számláink!
2022.05.10. #Gerenda április közepén érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének gondozásába, lebénulva, altatás elől. Extra gyorsan került az MR vizsgálógépbe, majd a műtőasztalra. Gerincprobléma esetén az időfaktor mindennél fontosabb, hiszen szó szerint minden órával csökken a gyógyulás esélye. Ilyenkor nincs idő mérlegelni, nincs lehetőség előre gyűjteni, bele kell vágni. Belevágtunk!
Gerenda azóta nagyon jól van, de ahhoz, hogy újra lábra tudjon állni még sok időre van szüksége. Folyamatosan kapja a fizioterápiás kezeléseket. Ezt hálásan köszönjük Tóth Barbinak! És a Dr. Tornyi Katalin felajánlásának köszönhetően 4 ingyenes akupunktúrás kezelést is kap a Dr. Tornyi Integrált Állatgyógyászat Egyéni Cégben. Mindez elengedhetetlen a sikerhez.
Gerenda vizsgálatának és műtétjének költsége 330.000Ft volt, a számlát itt láthatjátok a képek között.
MInt tudjátok az ő gerincműtétjével szinte egyidőben volt Topánka szívféreg eltávolító szívműtétje is. A 2 nagy műtét együtt több mint 600.000Ft volt, ennek egy kis része összegyűlt a licit felajánlásokból és az eddigi nekik szánt adományokból. De sajnos a túlnyomó része továbbra is hiányzik. Az állatorvosi számlák pedig lejártak ?

Hatalmas szükségünk van a segítségetekre!
☝️ Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
☝️ NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma: OTP 11710002-20085023
☝️PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: GERENDA
☝️Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Yettel, Vodafone hálózatából érhető el a szolgáltatás.
⚠️ Ne feledd‼️ Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2022.05.20.!
⚠️ Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
⚠️adószám: 18169696-1-42
A CSODÁKAT EGYÜTT CSINÁLJUK❣️
Hálásan köszönjük! ❤️
Előzmények Gerendáról:
https://www.facebook.com/noeallatotthon/posts/10160160710274439


Megosztom a Facebookon