bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Babzsák az alig 9 kg-os angol kislány
2022.04.14. Babzsák elhelyezésében a karcagi menhely kérte a segítségünket. Az első fotók láttán azonnal igent mondtunk.
Babszák 2-3 év körüli angol bulldog szuka, akinek a súlya kevesebb mint egy normál francia bulldogé. Csak 9 kg, miközben egy kifejlett angol bulldog szuka súlya általában 20 kg körül mozog. Minden csontja kilátszik, tele van a teste szőrhiányos résszel. Nem tudjuk, hogyan került utcára, de azt gondolom ez volt a lehető legjobb dolog ami történhetett vele. Most még nincs kibékülve társaival, de reméljük ez is változni fog. Az emberrel extra cuki.
Sajnos a rossz híreknek még nincs vége, ugyanis a bekerülésekor végzett szívféreg gyorsteszje pozitív lett.
A következő lépés a szívultrahang ahol megállapítják a fertőzöttség fokát és felállítják a kezelési protokollt.
Most első körben a legfontosabb, hogy testileg és lelkileg is kisimuljon.
Ha segíteni szeretnéd munkánkat és Babzsák gyógyulását azt az alábbi módokon teheted meg:

NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma: OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️ A megjegyzés rovatba kérjük beírni: Babzsák!!!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!

⚠️ Ne feledd‼️ Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2022.05.20.!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42
A CSODÁKAT EGYÜTT CSINÁLJUK❣️
Hálásan köszönjük! ❤️?


Megosztom a Facebookon