bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Kodiaq, a mi gyönyörű de kicsit bunkó bulldogunk!
2022.03.17. Kodiaq❤️, a mi gyönyörűen bunkó fekete hercegünk családba cuccolna.
Koda egy 3 év körüli meseszép kanocska, aki társával együtt került a gondozásunkba. Feltehetően egy szaporítótól léptek meg vagy tették őket szándékosan utcára. Bekerülésekor kevésbé volt barátságos, ami annak tudható be, hogy össze volt zavarodva és fájdalmai lehettek.? Hamar egyértelművé vált ugyanis, hogy gerinc problémája van, ami a gyógyszeres kezelés hatására sokat javult és a fájdalommal együtt a morcossága is elmúlt.❤️ Kodika emberekkel nagyon barátságos, igazi ölbemászós kis pasi, aki szeret a figyelem középpontjában lenni.
Pórázon szépen sétál, okos és figyelmes.? Más kutyákkal ok nélkül nem kezdeményez konfliktust, de jobban szereti, ha azok tiszteletben tartják az auráját.
Alapvetően egyedüli kutyának ajánljuk, de szuka kutyákkal megfelelő türelemmel és tapasztalattal összeszoktatható. Társát nagyon szerette, de mióta örökbefogadták a "csaját", azóta inkább az ember társaságát keresi.
Koda a kedvességével és ragaszkodásával tökéletes családtag lesz, de a leendő gazdinak mindenképp fel kell készülnie az esetlegesen felmerülő gerinc problémák kezelésére.
Ha esetleg nincs lehetőségetek örökbe fogadni őt vagy bármelyik gazdikeresőnket, akkor is többféleképpen tudjátok támogatni őket!

NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️ A megjegyzés rovatba kérjük beírni: Támogatás ‼️

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!

⚠️ Ne feledd‼️ Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2022.05.20.!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42
A CSODÁKAT EGYÜTT CSINÁLJUK❣️
Hálásan köszönjük! ❤️?


Megosztom a Facebookon