bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Koordináta
2022.02.22. Egyelőre mi is csak azt látjuk amit Ti, és megszakad a szívünk ? Koordináta nagyon fiatal, talán 1 éves angol bulldog kisfiú, akit Nógrádsápon talát egy kedves állatbarát család. Nem hagyták sorsára a láthatóan nagy bajban lévő kutyát, összeszedték, megfürdették, orvoshoz vitték. Majd a Noé Állatotthon Alapítvány bulldog fajtamentésének segítségét kérték.
Szerencsétlen kutyus esik - kel, képtelen a koordinált mozgásra. Ennek okát még nem tudjuk, de szinte biztos, hogy a fejében van a probléma. Emiatt hétfőn koponya MR vizsgálatra visszük a VetScan Kisállat Diagnosztikaba.
Muszáj tudnunk, hogy mi lehet az oka ennek a szívszorító állapotnak. Ha csak egy icipici remény, hogy jobba tudjuk tenni az életét, mi szeretnénk ezt megadni neki!
A vizsgálat 100.000Ft körüli összegbe fog kerülni. Arra kérünk Titeket, hogy támogassátok az MR vizsgálatának költségét ?❤️
Hisz tudjátok, a CSODÁKAT EGYÜTT CSINÁLJUK‼️
NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma: OTP 11710002-20085023
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️ A megjegyzés rovatba kérjük beírni: KOORDINÁTA ‼️
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!
⚠️ Ne feledd‼️ Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2022.05.20.!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42
A CSODÁKAT EGYÜTT CSINÁLJUK❣️
Hálásan köszönjük! ❤️?Megosztom a Facebookon