bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Csak tessék, csak tessék, francia bulldogot tessék!
2022.02.18. 2022.02.17-e van és ma jutottam el arra a pontra, hogy kikiabáljam a világba, hogy a helyzet lassan tarthatatlanná válik francia bulldog fronton.


Idén már 15 db francia bulldog került a gondozásunkba. Nagy részük szaporító által kiselejtezett, utcán kóborló vagy vidéki gyepmesteri telepre bekerült volt.

Természetesen a bekerülők többsége beteg, szívférges és sajnos nem csak egy szimpla ivartalanítás vár rájuk.
Gondolom senkinek nem kell részleteznem, hogy az állatorvosi számláink az egedben vannak. Talán ennyire nehéz évkezdésünk még nem is volt.


Természetesen minden hozzánk bekerülő bulldog megkapja a lehető legprofibb ellátást, ha szükséges szakorvoshoz visszük és ha bármilyen extra műtét vár rá, azt is megcsináltatjuk. Idén már több francia bulldogunk átesett lágyszájpadlás korrekciós műtéten, mely sokuknál az életben maradást jelentette, hiszen alig kaptak levegőt.
Ezek a műtétek nagyon drágák és akkor ezekre jönnek még a harder műtétek, szemgolyó eltávolítások és az ivartalanítások.

Gyors fejszámolás elegendő ahhoz, hogy ez 15 kutya esetében mekkora összeg lehet. Meghaladja az 1 millió forintot.

Sokuk már túl van minden szükséges beavatkozáson és semmi másra nem vágyik, csak egy saját családra.
Kérem aki teheti ismerje meg őket és ha lehetősége van rá fogadjon örökbe egyet közülük. Kincseket lehet találni nálunk.


Gazdikeresőink:http://bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&fajta=0&statusz=0Akinek nincs lehetősége örökbe fogadni, de bármilyen formában tudja támogatni a munkánkat azért nagyon hálásak lennénk!

Segíteni a következő módokon tudtok:

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

OTP Bankszámlaszám:

11710002-20085023

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük, hogy a közlemény rovatba írjátok be mindenképp a támogatni kívánt bulldog nevét!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.


⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidõ, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2022.05.20.! ⚠️
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42


Megosztom a Facebookon