bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Beszámoló a 2021-es évről!
2022.01.14. Ismét eltelt egy év a bulldogmentés háza táján. A 2021-es év sem volt könnyű. A tavalyi évet is erősen beárnyékolta a COVID helyzet. Ez hatással volt az örökbefogadási kedvre, az adományokra, valamint arra is, hogy hihetetlenül sokan akartak megválni így vagy úgy bulldogjuktól.A 2021-es év statisztikája az alábbiak szerint alakult.Mint minden évben, a tavalyi évben is voltak elképesztő eseteink.
Az év első bekerülője Aria volt. Talán felesleges is bármit írnom róla, beszéljenek inkább a képek.
A jó hír, hogy ő azóta boldog gazdis kutyaként éli mindennapjait.

A tavalyi év másik nagy ellensége a covid mellett a szívférgesség volt. Sajnos mostanra már elmondhatjuk, hogy a hozzánk bekerülő kutyák több mint fele szívféreg pozitív. Ez napjaink egyik legkomolyabb problémája. A jó hír természetesen az, hogy az esetek legnagyobb részében gyógyszeres terápiával 100%-ig gyógyítható és a legveszélyesebb stádiumban lévő bulldogjainkért is mindent megteszünk, hiszen már létezik műtéti úton történő szívféreg eltávolítás is. Ezzel az egyetlen apró probléma, hogy egy műtét ára 400 000 HUF.
A tavalyi egyik szerencsésünk, akinek az életét mentette meg ez a műtét Parmezán volt.Jelenleg egy szuper ideiglenes családnál lábadozik, de nagyon nagy vágya egy saját család, amit reméljük hamar megtalálunk neki.Voltak örömteli események is a tavalyi évben.
Több, már évek óta a gondozásunkban lévő bulldogunknak sikerült szuper családot találnunk.
Az egyikük Gríz volt, aki 3 évet töltött a menhelyen.
A másik pedig Momoa, aki szintén közel 3 évig várta, hogy ő legyen valakinek a legfontosabb.Mindenki szíve csücske Aroma is már a boldog gazdisok táborát erősíti.
Külön szeretnék köszönetet mondani azoknak akik a tavalyi évben segítették munkánkat, akár tárgyi vagy pénz adománnyal, akár fuvarban vállaltak segítséget, akár "csak" kijöttek hozzánk szombatonként és megsétáltatták védenceinket.
Köszönjük az örökbefogadóinknak, akik vállalták, hogy egy hányatatott sorsú bulldognak adnak új esélyt.

Szeretném megköszönni a bulldogos önkénteseinknek is, akik szabadidejüket áldozva rendszeresen járnak ki, gondozzák, takarítják, kezelik és segítik gazdikereső bulldogjainkat.Ha örökbefogadnátok, ha ideiglenesnek jelentleznétek...ha csak sétáltatnátok (ha újra kinyithatjuk a kapuinkat), akkor keressetek minket bizalommal a következő elérhetőségeinken:
És ne feledjétek:

"Bulldog nélkül lehet élni... de nem érdemes! :) "

Megosztom a Facebookon