bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Lampion aki sajnos már nem a legfényesebb pompájában ragyog!
2021.09.02. Ő Lampion, 1000+1 éves bulldog papi, aki sajnos nagyon beteg, előrehaladott daganat van a szájában, ami miatt eleinte nem evett és azt hittük, hogy elveszítjük, de azóta kap többféle gyógyszert és most már szépen eszik (koppkoppkopp???). Lampion feltehetően egész életében egy szaporítónál tengette kis életét, aki végül öregen és betegen utcára tette.? Tudjuk, hogy nincs neki már sok ideje, talán hónapok, hetek vagy napok, ki tudja...de annyira jó lenne, ha élete utolsó idejében végre átélhetné, hogy milyen szerető családban élni és szeretetteljes környezetben kelhetne át a szivárványhídon, ha eljön az idő.??
Annyira szeretnénk, ha legalább még egy kicsit megtapasztalhatná, hogy milyen érzés családban élni.❤️ Mi a menhelyen mindent megteszünk érte, szeretjük és gondoskodunk róla, de ez nem ugyanaz. Szóval ha valakiben lenne annyi lelki erő és otthont adna ennek a cuki vaksi öregúrnak, akkor örökre hálásak lennénk!❤️?
Ha esetleg nem tudjátok őt magatokhoz venni, akkor a következő módokon tudjátok segíteni míg a fajtamentés gondozásában van:

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom


OTP Bankszámlaszám:

11710002-20085023


PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük, hogy a közlemény rovatba írjátok be mindenképp:
Lampion!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.
A Tetszik gomb eléréséhez sütik engedélyezése szükséges.


Megosztom a Facebookon