bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

#Nadia
2021.06.02. #Nadia ???
Figyelem, minden pozitív energiára szükségünk van most!!!!! Nadia, a legújabb védencünk ÉLETÉÉRT KÜZDENEK ORVOSAINK!
2 napja kaptuk miskolci állatvédőktől a kétségbeesett segítségkérést, miszerint egy bulldog vajúdik segítség nélkül egy magánháznál. "Nem tudták", hogy a bulldogok nem tudnak megszűlni maguktól és persze "összeengedték" egy tacskóval...? Ugyan kihívták a helyi "orvost" aki annyit tett, hogy beadott neki 2 injekciót, majd otthagyta, hogy ettől majd megszül... ? hát nem szült, csak óráról órára romlott az álapota. "Természetesen" kórházra, császármetszésre nem volt a családnak pénze. Az anyuka sírva könyörgött segítségért, míg a fia külföldről üzente, hogy senkinek nem adja, inkább dögöljön meg... ? Hát nem hagytuk megdögölni!!!! Azonnal összefogás szerveződött, mi vállatuk a műtét költségét és a kiscsalád elhelyezését, csak helyben, mielőbb kapjon állatorvosi segítséget.
Ekkor jött a következő sokk, egész Miskolcon egyetlen egy állatorvos nem vállalta el az életmentő beavatkozást, senki nem volt hajlandó megműteni...? A helyi csajok segítségével végül este az egri állatkórházban került műtőasztalra, de műtét közben komplikáció adódott, leállt a légzése. Szerencsére sikerült rendezni a dolgokat. Nadia méhében egyetlen, már bomlásnak indult halott baba volt.?? De a komplikáció miatt sürgősen félbe kellett hagyni a beavatkozást.
Tegnap megérkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Nagyon rosszul van, a szepszis átvette a hatalmat a teste felett. A laborja katasztrófális, idegrendszeri tünetei vannak a hullamérgezéstől, nem tud lábraállni... Természetesen kórházban, a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban küzdenek érte. Próbálják stabilizálni, folyamtosan kapja a szükséges kezeléseket, infúziót, vénás gyógyszereket. Állandó megfigyelés alatt van. Ilyen állapotban elképesztő kockázatos lenne egy műtét, de ha Nadia állapota rosszabbra fordul, akkor muszáj lesz lapot húzni 19-re és teljesen kipucolni Őt. Idegtépő a várakozás, de talán minden órával egy hajszállal közeleb lehetünk a túléléshez.
Nagyon kell neki a drukk!!!!
Hálásan köszönjük a miskolci állatvédőknek, hogy szervezték, fuvarozták, ápolták, szerették amíg velük volt!!!!

Nadia egri műtétje 65.000Ft volt, ehhez jön a budpaetsi kórházi költségek. Hatalmassak az állatorvosi számláink, köszönjük, ha a támogatásoddal kicsit könnyebben tudunk segíteni a rászoruló állatoknak!
#acsodákategyüttcsináljuk!

NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma: OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️ A megjegyzés rovatba kérjük beírni: Nadia

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!
Hálásan köszönjük! ❤️?


Megosztom a Facebookon