bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

AROMA, CSAK ERÕS IDEGZETÛEKNEK! 💔😢😡
2020.11.25. Õ #Aroma és mindössze kb. 2,5 éves kan angol bulldog torzó. Mától a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentõ csoportjának védence, és csak reménykedünk, hogy nem érkezett késõn a gondozásunkba.
Torz kis teste, gyulladt, lángoló, megvastagodott, kopasz bõre, nem túl bíztató laboreredménye, állandó hányása és sûrû orrfolyása van. Innen indulunk és csak reménykedünk, hogy a sikerülni fog.
Hálásan köszönjük a nyíregyházi Állatbarát Alapítványnak, hogy a segítségére siettek és a PCAS Állatmentésnek, hogy extra gyorsan megérkezhetett hozzánk.
Holnap elindul a teljes kivizsgálása és gyógykezelése. Nagyon kell a drukk, hogy amit évek elhanyagolása tönkretett, azt legyen esélyünk helyrehozni. Elképesztõ, hogy valaki képes volt ezt végignézni... A fényképek nem adják vissza az állapotát, a szaga pedig gyomorforgató 😢😡
Köszönjük, ha támogatni tudod #Aroma esélyét az életre‼️🙏❤️
👍 NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma: OTP 11710002-20085023

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️ A megjegyzés rovatba kérjük beírni: AROMA ‼️

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás!
🙏Hálásan köszönjük!🙏


Megosztom a Facebookon