bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Málé és az ő angyala!
2020.10.19. Álmunkban sem gondoltuk, hogy lesz egy angyal, aki befogadja őt és megad neki mindent amit csak lehet.
Viki több bulldogunk gazdija már, így nagyon nagyon hálásak vagyunk neki, hogy meghozta ezt a nagyon nem könnyű döntést, hiszen tudja ő is és mi is, hogy az együtt töltött idő nem években számolható.
Kérlek olvassátok el Viki személyes bejegyzését arról, hogy hogyan is jutott erre a döntésre, hogy SEGÍT!

"Vannak helyzetek, amikor a legésszerűbb lépés, ha elmegy az eszed.

Nem tudom hány percig bámultam a telefon kijelzőjét, amin a Noé Állatotthon Alapítvány bulldogmentésének posztja volt éppen látható, de azt tudom, hogy nem remegett a kezem, amikor ráírtam Csillára.
Miután tisztáztuk, hogy nincs ideiglenese sem, megbeszéltük, hogy szombaton kimegyünk, és ha bólint elhozzuk.
Igazából nem tudom ragozni, hogy miért. Szerintem egyértelmű. Nekem egyértelmű.
Elhatároztam valamit, és hát így...

Furcsa ez így, hogy nem azért hozol haza egy negyediket, mert visszavonhatatlanul és végérvényesen “szerelmes” leszel, de ne érts félre, nem is sajnálatból. Talán az egyetlen magyarázat az első mondatomban van.

Ez a kiskutya még nincs 5 éves, de a legjobb dolgokat az elmúlt 1 hónapjában kapta, mégpedig azoktól, akik ebben az időben ápolták, gondozták, vagy meglátogatták.
Daganatos, áttétekkel. Sokkal. Amit tenni lehet: szeretni.
Volt valamiféle gazdája, aki hagyta ezt a kiskutyát egy visszafordíthatatlan állapotba sodródni, majd leadta.
Viszont ezt most hamar el kell engedni, és koncentrálni csak arra, hogy most kap valami jót, és igazit, amit magával vihet majd, ha itt az idő. Addig is, nagyon jól fogja érezni magát a jó kaják, a puha takarók, és jó társaságnak (a bandával) köszönhetően. A szeretet sem marad el, és remélem minél több időnk marad elmélyíteni az érzést, mégha ezzel talán rosszat is kívánok magamnak.

Egyik kedves ismerősömmel viccelődtünk nem olyan régen a Theo és Madison kapcsán, hogy bulldogmágnes van bennem. Jeleztem is, hogy lehet, de a limit a 3. Lefotózta a kijelentésemet, de most biztos (?) nem fogja az orrom alá dörgölni. :)

És előre is köszönöm a nálam nem kevésbé bulldogos barátaim segítségét ebben a másfajta átutaztatásban.

Biztosan sokat fogjátok látni itt a kiskuttyot, akinek még nem adtam új nevet, de a Noés keresztségben ő Málé.

Ui.: Polly most nem bukott ki. :)
/a régi Bulldoggerek értik/"Megosztom a Facebookon