bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Elmúlás...
2020.10.12. Málé nagyon sok elvesztegetett évvel a háta mögött érkezett hozzánk, borzasztó állapotban. Az sem volt biztos, hogy akár egy hetet is él a védencünkként. Megmûtettük, elsõ perctõl kezdve imádtuk és próbáltunk neki megadni mindent, ami az elmúlt 5 évében nem adatott meg neki: a feltétel nélküli SZERETETET.

Elõször nem is értette, hogy mi történik vele, de nagyon gyorsan hozzászokott a jóhoz, mi pedig elkezdtünk reménykedni, hogy talán adhatunk még neki pár szép évet.

Ám múlthéten sajnos lesújtó híreket kaptunk a kifakadt daganatából vett mintáról: a lehetõ legrosszabb Grade III. státuszú, vagyis nagyon rosszindulatú, ráadásul már érintett a nyirokrendszer is.
Sajnos nem csupán a szövettanból tudjuk, hogy a helyzet nagyon rossz. Málé állapota sajnos elkezdett romlani. A sebe nem gyógyul be és újabb áttétek jelentek meg.

Hirtelen nem tudtuk, hogy vajon miért történik ez? Amikor már éppen elkezdhettünk bízni abban, hogy lesz idõnk elfelejtetni vele a múltat :(

Sajnos Málé esetében már nem is merünk reménykedni abban, hogy valaki az utolsó idõkre szeretné õt örökbefogadni.Mindössze abban szeretnénk kérni minden bulldogszerelmes segítségét, hogy tegyük minél szebbé és hosszabbá azt az idõt, ami még Máléra vár. Immunerõsítésre van most szüksége és arra, hogy ha bármelyik szombaton meglátogatjátok õt, akkor mosolyogjatok rá és szeretgessétek meg, amennyire csak lehet.

Mi is így teszünk vele mindennap!

Köszönjük, ha tudtok minket ebben támogatni! ❤️🙏
👍 NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma: OTP 11710002-20085023

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-llatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-llatotthon-alapitvany-1050

👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️ A megjegyzés rovatba kérjük beírni: MÁLÉ ‼️

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás!Megosztom a Facebookon