bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A szívférges zöldségek Cékla és Zöldbab
2020.10.09.

Zöldbabot és társát Céklát 2020.09.13.-én találták Szentendre mellett a 11-es úton sétálgattak. Összeszedték őket, de mivel a megtalálónál nem maradhattak, így már másnap a fajtamentés gondozásába kerültek.

Zöldbab 3-4 év körüli francia bulldog szuka, akit láthatóan csak szaporításra használtak, és tetézve az állapotát őt hüvely előeséssel találták, így egyenes út vezetett a Délpesti Állatgyógyászati Központba, ahol azonnal meg is műtötték.Cékla 6-7 év körüli francia bulldog szuka, akit láthatóan csak szaporításra használtak.
Chip egyikükben sem volt és állapotukat elnézve jobb ha nem is keresi őket senki.
Cékla szőre, bőre borzasztóan elhanyagolt, az oldalán van egy csomó amiből mintát is vettek.
Chip egyikükben sem volt és állapotukat elnézve jobb ha nem is keresi őket senki.

Ha ezek nem lennének elegek, sajnos mindkettőjük szívféreg tesztje pozitív lett. :-( A következő lépés a szívultrahang és utána pedig a célzott kezelés.


Egyszerűen már megszámolni sem tudjuk, hogy hány szívférges bulldog van a gondozásunkban, ráadásul többüknek szükség volt a műtéti szívféreg eltávolításra. Ezeknek a műtéteknek és a kezeléseknek a költsége már bőven meghaladta az 1 millió forintot.

Kérjük aki teheti támogassa Zöldbab, Cékla és a többiek gyógyulását!

Minden apró segítség nagyon sokat számít!

Az alábbi módon tudjátok támogatni munkánkat:

👍 NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma: OTP 11710002-20085023

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️ A megjegyzés rovatba kérjük beírni: Bulldogok ‼️

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!


Megosztom a Facebookon