bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Kicsi Szenillánk nagy mûtét elõtt áll!
2020.07.06.

Szenilla alig töltötte be az 1 éves kort, de sajnos egészségügyi problémáinak listája már most extra hosszú.


Bekerülése óta folyamatosan kezelve van a füle, de sajnos a fülproblémája mostanra arra a pontra jutott, hogy sajnos semmilyen gyógyszeres kezelés nem javít rajta.

Nincs más választás, mint hogy ennek az apró alig 6 kg-os kiskutyának hallójárat irtást csináljanak orvosaink. A beavatkozás sajnos nem ismeretlen számunkra, mert az utóbbi idõben több bulldogunk is átesett ezen a beavatkozáson.

A probléma hátterében sok esetben a kezeletlen fülbetegségek állank. Szenilla tavaly október óta élvezi a fajtamentés vendégszeretetét, mert sajnos amennyire irtó aranyos, annyi sok probléma van vele mind egészségügyileg, mind szellemileg sajnos.

A fülmûtétjére július közepén lesz, de mivel ez nem egy olcsó mûtét és sajnos a fajtamentés állatorvosi költségei havi szinten meghaladják az 500 000 ft-ot és múlt héten került még a gondozásunk 7 db foglalt kölyök is akik szintén folyamatos állatorvosi kontroll alatt vannak, így ebben a helyzetben minden apró segítség nagyon sokat számít.

Nagyon köszönjük, ha hozzá tudtok járulni az óriási költségeinkhez. 🙏🙏🙏

👍 NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma:
OTP 11710002-20085023

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️ A megjegyzés rovatba kérjük beírni: SZENILLA ‼️

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás!


🙏Hálásan köszönjük!🙏Megosztom a Facebookon