bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

MEGDÖBBENTÕ sorsok!
2020.05.28. Karcagi Lidi és Rosé története sajnos nem egyedi. Mindkét kutyát a végtelenségig kihasználták, majd Lidit utcára dobták mert már hasznot nem hozott annyira rossz egészségügyi állapotba került, Rosé-t pedig egy embernek nem nevezhetõ lénytõl vették el, aki egy madzag végén vonszolta maga után a fejlõdési rendellenességgel született három lábon sántikáló kutyát.


A két bulldoglány elhelyezésében a karcagi mentõsök kérték az azonnali segítségünket, amire természetesen rögtön igent mondtunk.

Lidi, megtalálásakor az életéért küzdött....

Rosé könyörgõ szemei...
Egybõl a Délpesti Állatgyógyászati Központba kerültek mert Lidi állapota válságos volt. Teste forró volt,szinte égett a gyulladásoktól, alig volt rajta szõr, gennyes sebektõl szinte egyáltalán nem látott ki a szemén, a lábai be voltak ödémásodva a gyulladástól.

A célzott gyógymódnak köszönhetõen, ami jelenleg minden másnap fürdést Clorexidermes és Lenidermes fürdetõvel, antibiotukum és probitikum és immunerõsítõ szedését jelenti, Lidi egyre jobban van.

Rosé általános állapota nem volt ennyire látványosan borzalmas, de õ is tele van szõrhiányos területekkel, mind a két füle hematómás valószínûleg egy korábbi, kezeletlen sérülés miatt, mind a két szeme élethosszig tartó szemcseppezést igényel és még egy szemhéjkorrekciós mûtétet is.

Emellett a bal melsõ lábát feltehetõen egy fejlõdési rendellenesség miatt nem tudja rendeltetésszerûen használni,csak támaszkodik és egyensúlyoz vele.

Egyszerûen felfoghatatlan, hogy ez a két kutya miken mehetett keresztül. Jelenleg sajnos még azonnal a földre kushadnak, ha próbálunk nyúlni feléjük. Minden erõnkkel azon dolgozunk, hogy minél hamarabb bizalmat építsünk ki velük.


Hosszú lesz mind a testi mind a lelki rehabilitációjuk, de mi tudjuk, hogy sikerülni fog és róluk is fogunk látni boldog gazdis képeket!

Az idei év nem szól másról, mint a sorra bekerülõ beteg, mûtétre és folyamatos kezelésre váró bulldogokról.
Talán nem is tudnék olyan esetet mondani, ahol az oltásokon, chipen és ivartalanításon kívül nem merült fel egyéb költség.

Leírni is MEGDÖBBENTÕ, de a bulldogjaink átlagos havi állatorvosi költsége meghaladja az 500 000 ft-ot.
Ez az összeg óriási és nagyon nehéz megteremtenünk erre a keretet.

Kérjük ha tehetitek támogassátok bulldogjaink gyógyulását!


A járványhelyzet miatt a támogatások is csökkentek, így kérlek Benneteket ha tehetitek támogassátok a munkánkat!

Segíteni a következõ módokon tudtok:

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

OTP Bankszámlaszám:

11710002-20085023


PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük, hogy a közlemény rovatba írjátok be mindenképp:
BULLDOGMENTÉS


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.


Megosztom a Facebookon