bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Deo a sérült francia bulldog kislány!
2020.04.08. Deo-t a fiatal francia bulldog kislányt Budapesten a 8. kerületben találta egy állatbarát. Már akkor látszott, hogy komoly sérülései vannak. A megtaláló azonnal állatorvoshoz vitte, ahol sajnos chipet nem találtak benne, de a súlyos sérülései azonnali orvosi ellátást igényeltek, így a megtaláló azonnal értesített minket.


Amint lehetett át is került Deo a Délpesti Állatgyógyászati Központba, ahol azonnal el is kezdték a kezelését. Sajnos kiderült, hogy a súlyos sérülései már nem voltak frissek. Jelenleg is kórházban van, ahol naponta kezelik és kötözik.

A rendelõben mindenkinek a szíve csücske lett, mindenki imádja a bújós kislányt. Húsvét elõtt már annyit javult az állapota, hogy hazaengedték, így már az állatotthonban gyógyul.A kezelései, gyógyszerei és az állatkórházban töltött napok költségei magasak lesznek. Sajnos a múlt hónapban a bulldogokra fordított állatorvosi költségek bõven meghaladták az 500 000 Ft-ot.

A járványhelyzet miatt az támogatások is csökkentek, így kérlek Benneteket ha tehetitek támogassátok a munkánkat!

Segíteni a következõ módokon tudtok:

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:


Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom


OTP Bankszámlaszám:

11710002-20085023


PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük, hogy a közlemény rovatba írjátok be mindenképp:
BULLDOGMENTÉS

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidõ, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2020.05.20.!
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42


Megosztom a Facebookon