bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

(W)ebnapló - EBTIVITY állatvédõknek
2009.07.21. A csapatépítõ rendezvény célja, hogy egy kellemes nap keretében összehozza az ország állatvédõ szervezeteit, azok tagjait, önkénteseit. A nap során lesznek vetélkedõk, játékok, csapatversenyek és természetesen lehetõség lesz megosztani egymással tapasztalatainkat, ötleteinket vagy akár orvosolni ellentéteinket.
A célunk közös, és minden nap keményen küzdünk érte - most itt az ideje a lazításnak!

Tudnivalók

Kik vehetnek részt?

Bármely mûködõ és bíróság által bejegyzett állatvédõ szervezet tagjai, önkéntesei, képviselõi. Elõzetes bejelentkezés szükséges e-mailben az ebtivity@gmail.com címen vagy a 06-20-450-82-42-es számon. Jelentkezési határidõ: 2009. július 25. Egy-egy szervezettõl akár egy ember is jelentkezhet, nem kötelezõ csapatban érkezni.

Mivel készüljenek?

Javasoljuk, hogy kényelmes, laza öltözékben érkezzenek és a biztonság kedvéért hozzanak váltóruhát (arra az esetre, ha valaki vizes lenne.) Egyik számban sem kötelezõ a részvétel, mindenki abban vesz részt, amiben kedve van. A résztvevõk létszámától függõen lesznek szervezetek közötti, illetve vegyes csapatok közötti vetélkedõk.
Aki teheti, hozzon magával vízipisztolyt!

Mit eszünk?
http://www.bulldogmentes.hu/WIP/admin.php?pid=2&cid=6
A rendezvényen mindenki vendégünk egy bogrács-ebédre!

Kutya hozható?

Kizárólag saját kutya hozható, saját felelõsségre, de a vetélkedõk alatt valakinek vigyáznia is kell rá - így ha valaki kutyát hoz, gondoskodnia kell a felügyeletérõl is. Kutya csak érvényes oltási könyvvel hozható be, 1 évnél nem régebbi és két hétnél nem újabb veszettség és kombinált oltással.
Az állatotthonban ezen a napon nincs sem befogadás, sem örökbeadás - ez a nap kivételesen az állatvédõké, a szolgáltatások szünetelnek!

Helyszín:
Noé Állatotthon Alapítvány, 1171 Budapest, Csordakút utca.


Mindenkit szeretettel várunk!

Megosztom a Facebookon