bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Malõr a kis epilepsziásunk!
2020.02.03. Malõr elhelyezésében egy állatbarát család kérte a segítségünket. Elsõ körben õk szerettek volna neki segíteni, de kiderült, hogy Malõr epilepsziás és ennek megfelelõ kezelése és ellátása már túlnõtt rajtuk. Gyors szervezkedés után meg is érkezett hozzánk, és nagyon szerencsés mert egybõl ideiglenes családhoz költözhetett. Erre azért volt mindenképpen szükség, mert ez a betegség igényli a nagyjából állandó felügyeletet.

Azonnal átesett egy állatorvosi vizsgálaton a Délpesti Állatgyógyászati Központban, ahol elsõ körben be is állították a gyógyszereit. Most várunk és ideiglenes befogadói segítségével egy roham naplót is vezetünk róla, hogy lássuk mikor, milyen szituációban és milyen hosszan tartanak a rohamai.


Hamarosan sor fog kerülni egy MR vizsgálatra is, hogy lássuk mi van a fejében és mi okozhatja ennek fiatal kiskutyának ezeket a rohamokat.
Sajnos az MR vizsgálat nem olcsó, nagyságrendileg 70 000 ft. Kérjük aki segíteni szeretne Malõrnek segítsen!Köszönjük, ha részesei lesztek a gyógyulásának.
A legapróbbnak gondolt segítség is hatalmas számára.

Segíteni neki a következõ módokon tudtok:

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:
Malõr adatlapjaKözvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

OTP Bankszámlaszám:

11710002-20085023


PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Kérjük, hogy a közlemény rovatba írjátok be mindenképp:
BULLDOGMENTÉS

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.


Megosztom a Facebookon